Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חניות באיזור מגדלי עזריאלי ת"א שאינן כחול/לבן - אדום/לבן באיזורים הקרובים, בנתיים אני יודע על הרחוב הזה של המוסכים בסמוך ליגאל אלון, רק שלא תמיד יש שם חניה בצהריים.

בחניון של מגדלי עזריאלי אין סיכוי שאני חונה, כי זה עולה 50 ש"ח כל יום, אחרי חודש זה כבר כסף של קימקו 50 סמ"ק אז לא ריאלי.

יש אפשרות גם לחניון מסודר שגובה 10-15 ש"ח לכל היום, אם קיים ומישהו מכיר.

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה אופטימי אם אתה באמת חושב שתמצא חניון במרכז ת"א ב-10 שקלים ליום, אבל אני חושב שקצת מצפון לעזריאלי יש חניון שעולה סביב ה-20-25 ליום. בכל מקרה, אם אתה מתחיל לעבוד בעזריאלי אני ממליץ לך להשתמש באחת מאופציות התחבורה הנגישות שיש באזור - רכבת, אוטובוסים. בסופו של דבר יצא לך הרבה יותר זול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק מה שכתב ההוגה מעליי.

האופציה הסבירה היחידה היא אותו חניון לא גדול, צפונית לעזריאלי.

בכל שאר תל אביב סתם יש מצוקת חנייה, פה פשוט אין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עובד במרכז ת"א. בימים שבהם אני חייב להגיע עם הרכב, אני לא מעז אפילו לחשוב על להכנס עם הרכב למרכז העיר. אני חונה ברידינג חינם אין כסף וממשיך משם עם קו 4 או 5 (מה שבא קודם) עד לפתח של מקום העבודה שלי.

בכל שאר הימים - תחבורה ציבורית (ובמהרה בימינו לעבור סוף סוף לווספה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדיף להכניס את האוטו לטיפול במוסך ולהשאיר אותו שם יום שלם.

יהיה יותר זול מאשר לשלם לחניונים במחירים המופקעים באזור.

דרך אגב, יש כמה מקומות אפורים בחשמונאים לפי מה שראיתי לפני כמה שבועות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי בקיצר אני הולך לשים 2000 ש"ח על טוסטוסון 50 סמ"ק שיוביל אותי לשם ב5 ש"ח ליום, ת"א עיר מעפנה לא יודע מה אנשים מצאו שם.

מי רוצה לקנות פיאט בראבו מנוע חדש מצב מעולה ? ;) בפרטי...

פורסם

אני עובד באזור, אבל למזלי לי אין בעיות כאלו ואני חונה בחניון של העבודה.

האזור הזה הוא פצצה תחבורתית, עד כדי כך שלפעמים לוקח משהו כמו 20 דקות רק לחצות את הצומת מכיוון גבעתיים לתל-אביב.

חנייה חינם באזור אין ממש. אפשר למצוא לא מעט חניות כחול-לבן במרחק הליכה, אבל זה לא ריאלי לצאת כל כמה שעות ולחדש את התו.

ואם בכל זאת, יש מעט חניה ברחוב קרמיניצקי, מיטב ושדרות ההשכלה, אבל הכל די מתמלא עד שמונה.

יש סיכוי גם למצוא באזור המוסכים של המסגר ויצחק שדה.

ואם לא איכפת לך לעשות צעדה של איזה 10 דקות לכל כיוון, יש בדרך כלל חניה בכניסה לבית הקברות של גבעתיים - חינם אין כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מגיע מוקדם בבוקר לאזור אז תמצא רחבת חנייה בחינם ברח' שפע טל ואז אתה עולה במדרגות אל דרך מנחם בגין מיד ליד מגדלי עזריאלי. מאוחר יותר, רק אם תיתקל ברכב יוצא מחנייה תמצא מקום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם תגיע ממש מוקדם עד 7 בבוקר בערך יש חניות ברחובות שמאחורי תחנת דלק ביגאל אלון תכ נס שמאלה ברמזור של תובל ואחכ שוב שמאלה .אין צורך בכרטיס חנייה אבל יש מעט מאוד מקומות.

פורסם

בגלל בעיות החניה ומחירי החניה הגבוהים, נתקלתי בנהגים שמעדיפים לחנות בתחנה המרכזית בת"א, לשלם 10 שקלים לכל היום ולהמשיך לעבודה בתוך ת"א באוטובוס.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר במצב הזה עדיף לי להשאיר את הרכב בבית כבר... זה לא שאני גר רחוק וההגעה לת"א עם רכב תקצר לי משהו.

• תוכן חדש...