Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מאיץ , לוחץ על דוושת הגז במהירות של 90-100 קמ"ש לאוטו יש נטייה לברוח ימינה , אבל נגיד אם אני בירידה באותה המהירות האוטו נוסע ישר.

יש השערות ממה זה יכול להיות.

פורסם

תתחיל בלבדוק לחץ אוויר ואת מצב הצמיגים בגלגלים הקידמיים

אם זה לא זה הייתי מנסה כיוון פרוט אבל זה כבר יותר ניחוש מניסיון

פורסם

טוב הסתיימו ההשערות וכנראה שזה שתי משלושים ותושבת גיר שצריך להחליף ,מה שמוזר הוא שלפני שבוע החלפתי מסרק הגה ועשיתי כיוון פרונט אבל אף אחד לא עלה על זה שהמשלושים חופשיים , אפילו המוסך שהלכתי אליו היום לא האמין שלא שמו לב כשהחלפתי מסרק הגה.

שאלה.... האם 200 שקל עבודה על שתי משלושים ותושבת גיר זה מחיר טוב??

וכמה בערך צריכים החלקים ??

דרך אגב דווקא הלכתי למוסך שעשה לי מסרק הגה בשביל שיבדוק מה הבעיה... אבל הוא יצא איתי סיבוב של שתי דקות וטען שאני משקר והאוטו בכלל לא מושך (בטח אני אומר לו שהוא מושך ב90 קמ"ש והוא נוסע על 10 קמ"ש) והוא אפילו לא רצה להרים את האוטו על ליפט בשביל לראות מזה , למרות שלא הייתה לו באותו הזמן עבודה במקום.

המוסך הוא בוואדי ג'וז בירושלים , המכון פרונט מול הפחחות והצבע.

פורסם

כן. לא בהכרח.

הסימפוטמים אופיינים לחופש במשולש, אבל גם לבעיה בציריה, או בעייה במערכ ההגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בעיקרון המסרק הגה חדש אז בעיה במערכת ההיגוי זה לא נראה לי , והמכונאי אמר לי שזה חופש במשולשים , השאלה מזה חופש במשולשים??? זה דורש החלפה שלהם או שאפשר לחזק (את החופש)?

פורסם
בעיקרון המסרק הגה חדש אז בעיה במערכת ההיגוי זה לא נראה לי , והמכונאי אמר לי שזה חופש במשולשים , השאלה מזה חופש במשולשים??? זה דורש החלפה שלהם או שאפשר לחזק (את החופש)?

עוד משהו , לפני שלושה חודשיים החלפתי משהו באוטו רק לא זכרתי אם זה היה משולש ימני או תפוח הגה ימני, היום התקשרתי למוסך (שהוא די רחוק בשבילי ללכת אליו לכל טיפול ותיקון) והוא אמר לי שזה משולש ימני , השאלה שלי היא האם יכול להווצר חופש בתפוח של המשולש (זה הטענה של המוסך שהייתי אצלו , שיש חופש בתפוח של שני המשולשים) בשלושה חודשיים??? , היה איזה חודש גם שנסעתי עם בולמים גמורים , והימני בכלל היה גמור אחרי שהוא החליף לי בולמים פשוט יכולתי לפתוח את הבולם הימני בידיים בלי להתאמץ בכלל.

מצטער שרשמתי עוד הודעה , פשוט לא יכולתי לערוך את הקודמת.

פורסם

לאחר שפתחתי שירשור שהתחיל במשהו אחד והמשיך לכמה דברים , החלטתי לרכז את כל השאלות שלי במקום אחד.

החלפתי לפני כשבועיים מסרק הגה , ועכשיו אני מרגיש משהו מוזר בהיגוי , יש מין חלק קשה בהיגוי בעיקר בסיבוב תוך כדי תאוצה.

חזרתי למוסך שהרכיב לי את המסרק הגה (חדש דרך אגב) והוא יצא איתי סיבוב באוטו וטען שאין שום בעיה , יחד עם זאת ציינתי בפניו עוד בעיה שכאשר אני מאיץ במהירות של 90 קמ"ש האוטו מושך קלות ימינה וגם לזה הוא התייחס בזלזול וטען שאני סתם מדמיין , הוא אפילו לא רצה להרים את האוטו על ליפט למרות שבאותו הזמן לא הייתה אצלו עבודה במקום.

אז החלטתי ללכת למקום שדוד שלי מטפל בו באוטו שיתן חוות דעת על המסרק ועל העבודה, שם נאמר לי שהמסרק חדש והעבודה נעשתה כראוי , אך הבעיה נובעת מחופש במשולשים ולכן האיזון שההוא עשה לי אחרי החלפת המסרק בעצם לא שווה כלום כי המשולשים לא תקינים, עכשיו גם הטענה הזאת נשמעת לי מופרכת כי לפני שלושה חודשיים החלפתי משולש בצד ימין של האוטו.

אבל מצד שני כשאני חושב על זה לאחרונה גם החלפתי בולמים באוטו כאשר אלו הקודמים שהיו לי היו גמורים , במיוחד הימני ,

אז השאלה היא האם נסיעה של שלושה חודשים ובחלק מהזמן עם בולמים גמורים יכולה להרוס משולש?? , בהתחשב בזה גם שבעיר שלי החליטו לעשות שיפוצים ולהרוס קצת את הכבישים ככה שכל נסיעה הפכה ל"נסיעת שטח".

מצטער על האורך ומקווה שהסברתי את עצמי טוב , פשוט אני לא רוצה שיעבדו עלייי יותר , נמאס לי .

• תוכן חדש...