Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר בפיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

התפרקה נסדקה ועוד פעם התפרקה גומיית הגרמושקה (אני חושב שכך זה נקרא) אני מתכוון לגומי המחובר לידית ההילוכים ובכך מכסה ומגן מפני הלכלוך אשר יכול להכנס לגיר מפנים נרכב.

הרכב, הינו פיז'ו 307 שנת 2002 הגיר הינו טיפטרוניק ( ידני ואוטומט), והבעיה שכרגע יכולים להכנס לכלוכים ושאר דברך לתוך הגיר מפנים הרכב!!!

שאלתי היא היכן אוכל למצוא את החלק ???

נגשתי למוסך מורשה והם רצו 579 ש"ח עבור החלק בטענה שלא ניתן לרכוש רק את הגומי צריך להחליף את כל חלקי הפלסטיק שבתוך הרכב ( מדובר על על מסילחה שבתוכה זז הגומי ביחד עם הוזזת הידית) המחיר מופקע וזה עוד לפני עבודה ומע"מ.

אודה על עזרתכם במציאת החלק

פורסם

אם אתה מפ"ת פנה למוסך חבר הפורום י.ס גירים אוטומטיים לספי שהוא חבר הפורום.-זהו מכון לגירים אוטומטיים.

אם אני לא טועה המכון נמצא בסביבות איזור התעשייה סגולה קרוב יחסית אליך.

ספי ושותפו יניב ישמחו לעזור לך והם אמינים יותר מהכרישים במוסך המורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה מוזמן להירגע. הגיר נמצא הרחק בחזית הרכב, וממילא הגומיה הזו לא היתה אטומה הרמטית גם כשהיתה תקינה.

אם אתה מוטרד, תחליף, אבל לגיר הרכב לא נשקפת כל סכנה.

המחיר מופקע וזה עוד לפני עבודה ומע"מ.

המחיר הזה ממש לא "מופקע" עבור חלקי קוסמטיקה פנימית מקוריים. אני בספק אם חלק כזה מכל יצרן אחר היה עולה פחות.

זה אמנם מחיר גבוה ביחס לעלות יצורו של החלק, אבל דווקא חלקים שאין להם יצרנים תחליפיים הם אלה שבהם יצרן הרכב יכול "לחגוג" ולהרוויח.

פורסם

לא יודע אם זה קשור , אבל אצלי באוטו (אונו) הכיסוי שמסביב להילוכים , אז הפלסטיק שתופס אותו נשבר ... ויכול להנכס לשם לכלוך וכל מיני דברים , זה קריטי??

• תוכן חדש...