Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא לא מתיי עשו וכמה,אלה איך עשו ובמה השתמשו,או יותר נכון,מה החליפו ומה כיוונו,והכי חשוב,מי עשה לך את הניקוי.

עניין האיכות פה הוא גורם מכריע.

פורסם

פירקו את הקרבורטור מהרכב,

טבלו אותו בחומר ניקוי ואז עם חומר נוסף לניקוי קרבורטור מברשת ולחץ אוויר ביצעו את הניקוי כמובן שפורקו שני הברגים ,

של הסל"ד ושל האוויר.ועוד כל ציני חלקים שאני לא מבין בהם.

כל זה התבצע מולי

ויש הבדל בביצועי הרכב לפני ואחרי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ברור שיהיה הבדל,גם אם תרוקן ספריי קרבורטורים,ישירות לתוך הקרבורטור-אתה תרגיש בהבדל משמעותי (שלא יימשך להרבה זמן עד שתמצא את עצמך תקוע עם סתימות).

קיצר,אם לפי תאורך,זה מה שעשו,אז צר לי.

ניקוי נכון ,כמו שצריך,לקרבורטור של סובארו אומר:

קניית קיט אטמים.

קיט דיזות.

סט קפיצים.

אם צריך-מצוף.

גומיות שאוטמות עם הקפיצים.

שיוף והחלקה של החיבורים(עליון ותחתון של הקרבורטור) = לאטימות מקסימאלית.

תושבת קרבורטור-אם צריך אז להחליף.

כיוון צוק כשהרכב קר.

בסיום העבודה חובה לחבר ל 4 גאזים ולכוון לפי המחשב את הרכב כשהוא חם,עם ובלי עומס(מזגן ואורות).

יש לבדוק כמה ימים אחרי אם הרכב מניע ומתפקד כמו שצריך,באם יש צורך,לגשת לכיוון עדין נוסף.

סלח לי,אבל מה שנעשה אצלך,נעשה ברוב המקומות,אתה לא אשם,גם אני אכלתי את זה על בשרי עד שחקרתי ולמדתי.

קשה למצא עד מאוד,אנשי מקצוע מהדור הישן שכן יעשו את העבודה הזאת מהלב כמו שציינתי.

פורסם

טוב אז איפה באיזור ראשון לציון יש מקום שמומלץ?

כי לסוע עד נתניה (=צביקה) אין לי אפשרות בשעות היום, מקסימום בערב, או ביום שישי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

באיזור המרכז ,יש רק אחד שאוכל להמליץ לך עליו שנקרא "משה זר" באיזור סגולה פ"ת. הוא היחיד הטוב מכולם במרכז,הבעייה היא ,שהוא כבר לא עובד בעצמו,אלה יש לו עובדים שעושים לו את העבודה,פעם כשהוא היה עובד לך על הרכב,זה היה משהו מיוחד,היום,אני בספק!

טיפה צפונה יש לך את "צביקה" שאתה יכול להתרשם מהאיכויות, מתגובות עליו בחיפוש.

מעבר לזה אני לא מכיר שום מקום ברמה כזאת ובאיכויות כאלה באיזורך, בצפון ,יש את "רימון" שהוא מיחידי סגולה בכלל בעניין קרבורטורים של סובארו אני חושב שהוא מספר 1 בארץ.

זהו בעצם.

אתה צריך להבין שהיום כבר לאף אחד אין כוח להתעסק עם זה,אתה בא,שמים לך קרבורטור אחר וגמרנו,או טובלים את שלך,מחליפים אטם ולהתראות,אף אחד לא מחפש עבודה קשה.

עכשיו לשיקולך.

• תוכן חדש...