Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויברציות בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו 2001 1.4 ידני . וזה זמן מה מאז שהוחלף הקלאץ הרכב רועד קלות מ2000 טור בערך עד 3000 טור וקצת

בהתחלה חשבנו (אני ומכונאי שמטפל ברכב) שזה התושבות - הן נבדקו ,הוחלפה התושבת גיר וזה לא עזר.לאחר מכן לפי מה שראיתי בפורום שקרתה למישהו אותה בעיה עם אותו רכב עקב צינור ה"גמיש" שגורם לרעידות.החלפתי-אך גם זה לא עזר.

השאלה שלי היא האם גיר יכול לגרום לוויברציות? יכול כתוצאה מהחלפת הקלאץ נגרם נזק כלשהו?

חשוב לציין שמידי פעם יש תיקתוקים בסרק בעת עזיבת הקלאץ והם נעלמים בעת לחיצה חזרה.

אני מודה מראש על עזרתכם.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

עלה לי 300 ש"ח כולל עבודה וזה תוצרת "המשתיק" נראה איכותי ואחד על אחד. עשיתי את זה בנתניה אם תרצה יותר פרטים אוכל

לעזור.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
עלה לי 300 ש"ח כולל עבודה וזה תוצרת "המשתיק" נראה איכותי ואחד על אחד. עשיתי את זה בנתניה אם תרצה יותר פרטים אוכל

לעזור.

ברוך השם מישהו קרוב אלי.

300 ש"ח באמת שלא הרבה.

השאלה היא:

הוא מפרק לך את הגמיש הישן נותן לך ומרכיב לך חדש וכול זה ב300 ש"ח?

אם כן אז זה מקורי?

והכי חשוב האם הוא עושה לך איזה שהיא בדיקה אחרי שהוא מסיים לבדוק רעשים/גזים ועוד ועוד..?

תודה!

פורסם

תראה זה פשוט מאוד, הרי ה"גמיש" הוא ה"בולם" של מערכת הפליטה. בסה"כ הוא חותך לך את הגמיש הישן ושם לך חדש

וזה נראה בדיוק כמו המקורי אם לא יותר טוב כי יש לו 2 שכבות.מבחינת בדיקת גזים אין לא שום קשר הוא בסה"כ צינור גמיש.

אין בו כלום בפנים.יכול להיות כשהוא נהיה בלאי אז כן יש לו השפעה מכיוון שהוא נחתך בגלל שהוא מאבד מהגמישות שלו ,אז הגזים

בורחים ממנו.בכל אופן אם תרצה שלח הודעה פרטית ואני אכוון אותך. ושוב זה לא מקורי זה תוצרת אגזוזי ה"משתיק" עם אחריות לחצי שנה.

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...