Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא הכי אודיו אבל עדיין היום שמעתי DVD-AUDIO

HeadSpiN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למי שמכיר.

ויש לי רק דבר אחד להגיד OMG!!

האיכות מושלמת!

הסאונד נקי צלול צלול..

וממש התלהבתי.

השאלה מתי זה יתחיל להיות עממי?

או במחירים נורמלים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם נגנים לרכב שיכולים לנגן DVD-A.

אל תשכח שבשביל מערכת DVD-A אתה צריך להשקיע יותר כסף לא רק בגלל הנגן (שהוא יקר) אלא גם על מגברים ורמקולים נוספים.

בשביל שזה יתחיל להיות יותר פופלארי צריך גם שיצאו יותר הקלטות בפורמט הזה.

קשה להתנבא מתי ואם זה יתפוס, יש שאומרים שכן, יש שאומרים שלא. מה שכן, אני יכול להגיד לך בבטחה, אף אודיופיל רציני לא ישתמש בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם נגנים לרכב שיכולים לנגן DVD-A.

אל תשכח שבשביל מערכת DVD-A אתה צריך להשקיע יותר כסף לא רק בגלל הנגן (שהוא יקר) אלא גם על מגברים ורמקולים נוספים.

בשביל שזה יתחיל להיות יותר פופלארי צריך גם שיצאו יותר הקלטות בפורמט הזה.

קשה להתנבא מתי ואם זה יתפוס, יש שאומרים שכן, יש שאומרים שלא. מה שכן, אני יכול להגיד לך בבטחה, אף אודיופיל רציני לא ישתמש בזה.

למה אתה חושב שאף אודיופייל לא ישתמש בזה?[/b]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה מהאודיופילים שאני מכיר טוענים שCD הוא גרוע ושאין טוב יותר מתקליט. סאונד רב ערוצי זה כבר בכלל להרחיק לכת למרות שסך הכל אם הולכים בגישה של שחזור המקור בצורה הטובה ביותר, למשל מוסיקה קלאסית או הופעה (שסך הכל אלו הדרכים ששומעים מוסיקה מאז ומתמיד להוציא מוסיקה במועדונים) שני ערוצים ישחזרו את החוויה טוב יותר.

אז מהבחינה הזאת אני דווקא חושב כמוהם למרות שאני חושב שניתן גם להנות מסאונד רב ערוצי (אבל אני גם חושב שCD עדיף על תקליט אז אני לא דוגמא :) )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שתקבל יותר תשובות לשאלות שלך אם תיפנה לפורום אוודיו בתפוז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=124

אחרי הכל לאוטו עוד אין נגנים של הפורמט הזה ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודיופילים תמצא בכל מקום שבו יש מוזיקה, בין אם זה באוטו, בבית או בטיזינאבי. הקטע שאיך שאודיו נשמע מאדם לאדם זה שונה ועל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אז יש כמה מכשירים, וכמה תאוריות, אבל בתכלס, אף אחד לא יכול לקבוע מה נשמע יותר טוב. זה משתנה מאחד לאחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאוטו אין נגני dvd??????

או שזה לא בדיוק מה שהתכוונת...?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליעד אם היית קורא את תגובתי היית מגלה שיש כבר נגנים כאלו לרכב.

DAVIX יש שינוי אולי בטעם של אופי הסאונד אבל יש להבדיל בין אופי הסאונד לבין איך ההקלטה שנועדה לשחזר את הסאונד שיש בהופעה חיה למשל, צריכה להיות משוחזרת בצורה נכונה במערכת, וכאן אני מדבר על מיקום כלים בבמה, גובה, רוחב וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי שאין די וי די לאוטו ... אמרתי שאין נגני די וי די אוודיו (וSACD) , יכול ליהיות שטעיתי אבל הכוונה נישארה והיא שבתפוז תוחנים את הנושאים האלה שוב ושוב ושם יהיה לך יותר עם מי לדבר על זה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליעד, קרא בבקשה את השורה הראשונה בתגובה הראשונה להודעה הזו.

וכן אני מסכים איתך ששם מדברים יותר על הנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא חושב שאודיופילים ישתמשו בזה טוב לפחות בSACD , רוב הסיכויים שלא בגירסאות הרב ארוציות אלא בגרסאות הסטראו.

הצליל מדהים ומקבלי CD רק באיכות הרבה יותר טובה וסאונסטייג' כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לפורום אודיו של תפוז ושאל לכמה מהאנשים שם יש את זה.

מה הכוונה בסאונדסטייג' כמו שצריך? ממתי בסאונדסטייג' יש רמקולים מאחורייך? בקונצרט יש נגנים מאחורייך?

זה יכול להשמע טוב לא אמרתי שלא, אבל זה נוגד את חוקי האודיופילים.

אולי DAVID A שאני יודע שהוא אודיופיל ביתי כבד יוכל לתת את דעתו על העניין מנקודת ראותו של אודיופיל ביתי למה בעד (אם יש) ולמה נגד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שאייל ציין, אודיופיל או כל חובב מוזיקה ראוי יעדיף האזנה למקור איכותי והגברה תואמת ב-2 ערוצים ולו רק בגלל הנאמנות למקור והאיזון הטונאלי העדיף.

הקלטות רב ערוציות עדיין יחסית בחיתוליהן, זה נחמד זה מרשים אבל אם תעצמו את העיניים זה בהחלט לא נשמע כמו ההקלטה באולפן או בהופעה.

אודיופילים מקיזים דם בניסיונות למצוא את המיקום האידאלי לזוג רמקולים כדי לקבל את הסאונדסטייג' האפטימלי, נסו לדמיין את אותו התהליך עם 5 רמקולים.... קשה עד בלתי אפשרי.

כפי שכבר צוין אודיופילים מעדיפים את טכנולגית ה-SACD אם כי לאחרונה מפיקים גם הקלטות רב ערוציות בטכנולוגיה זו.

ועדיין חשוב לזכור שטכנולוגיה זה לא הכל,

נגן תקליטורים איכותי ישמע טוב יותר מנגן SACD למרות נחיתות טכנולוגית וזאת בזכות רכיבים איכותיים יותר ב-section האנאלוגי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...