Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שראה 'רישיון להרוג' יודע על מה אני מדבר, ומי שלא,

מדובר על שינוי בחקיקה, שבמקום 1000 ש"ח, ישלמו רוצחים בפוטנציה 2000 ש"ח

ורוצחים שעוברים צומת באדום 5 שניות ומעלה לאחר שמופיע רמזור אדום, יקבלו שלילה ל 60 יום, החרמת רכב ל 60 יום, הזמנה לדין, ואף אפשרות למאסר !

בתוכנית הראו אנשים שעוברים רמזור אדום גם 30 שניות לאחר שנדלק האור האדום ! , זהו רצח לכל דבר.

http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=1052

חיתמו !

נ.ב , האתר מעט איטי, ולאחר ששולחים את הפרטים לוקח לפחות 20-30 שניות לפרטים להיקלט, אל תסגרו את החלון, זה נקלט בסוף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי שעובר תצומת ב-5 שניות הראשונות?

יש מקרים שאתה נוסע בכביש בינעירוני ופתאום הרמזור מתחלף ויוצא שאתה עובר בכתום

אבל אם היית עוצר היית עוצר באמצע הצומת ו/או מחליק מהכביש ומתנגש במשהו בגלל עוצמת הבלימה

אז מזתאמרת שאסור לעבור באור כתום??

פורסם
ומי שעובר תצומת ב-5 שניות הראשונות?

יש מקרים שאתה נוסע בכביש בינעירוני ופתאום הרמזור מתחלף ויוצא שאתה עובר בכתום

אבל אם היית עוצר היית עוצר באמצע הצומת ו/או מחליק מהכביש ומתנגש במשהו בגלל עוצמת הבלימה

אז מזתאמרת שאסור לעבור באור כתום??

בכתום, הקנס(2000 שקל) שפותח האשכול מדבר עליו אינו תקף..

רק אם עברת באדום תקבל את הקנס, ובצדק!

רצח לשמו, כנגד כל משתמשי הכביש בכלל, ובמיוחד כנגד הדו-גלגליים

פורסם

אקזיט - כשאתה נוסע 130, או אפילו 110, רואה רמזור, ולא מעט - אתה עובר עבירה, לא חוק רשום - אלא קוד מסויים.

כשיש רמזור בכביש מהיר, חובה להוריד מהירות, באירופה זה הובן מזמן, ולפני צמתים יש תמרור שמוריד את המהירות ל70-80 (כאשר הכביש עצמו הוא 90\100).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחזק, גם אני לפני כל רמזור בכביש עירוני מאט מעט כדי לוודא שהרמזור לא יתחלף לי באמצע - וכשאני כבר דיי קרוב לצומת אני נותן בחזרה גז.

עדיף לגעת לשנייה בברקס מראש מאשר להיקלע למצבים לא נעימים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בתוכנית הוסבר ע"י קצין משטרה שהרמזור הכתום מרגע שהוא נדלק, כבר אסור להיכנס לצומת, לדבריו לרמזור הכתום יש 3 שניות. מבחינת החוק כניסה בכתום כמוה ככניסה באדום.

המצלמה מתחילה לעבוד שניה אחת אחרי שהאדום נדלק.

כלומר מי שצולם למעשה נסע כבר 4 שניות לתוך הזמן האסור.

ובכבישים מהירים יש לנו את הירוק מהבהב שנותן לנו עוד קצת זמן לתכנן עצירה או להספיק לחלוף.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא הבנתי למה כניסה בכתום זו עבירה בכלל המקרים: בכבישים עירוניים, כאשר אין ירוק מהבהב, כיצד אני אמור לדעת את הרגע שבו הירוק יתחלף בכתום?

הרי ממרחק מסויים מהצומת, גם נסיעה ב-20 קמ"ש לא תאפשר לי לעצור לפני הקו (ובביטחון שזה שמאחורי לא יכנס בי, אבל זה נושא לדיון אחר).

למרות שאנשים יטענו שירוק מהבהב יהווה עילה לפריצה לצומת בכך שנהגים ידעו שיש להם 5-6 שניות עד לאדום ועוד שנייה עד למצלמה, אני חושב שיש לשנות את הרמזורים העירוניים כך שהירוק יחל להבהב כמה שניות לפני ההחלפה בכתום. כך לפחות לאנשים המהוגנים תהיה הזדמנות לעצור עוד לפני הכתום או לפחות לא לקבל את ההחלפה בהפתעה ובמאית שנייה, להתחיל לחשב/להמר האם ניתן לעצור לפני הקו ומבלי שמישהו יכנס בהם מאחור, או שעדיף כבר לחצות את הצומת בתקווה שהם לא יסיימו אותו באדום.

פורסם

בתוכנית הראו אנשים שנכנסו לצומת 30 שניות אחרי האור האדום ..

אנשים כאילו - לדעתי - יש לשים מאחורי סורג ובריח, שכן הם לדעתי האישית הם רצו פשוט לרצוח מישהו. מישהו שלא עשה דבר מלבד לעבור באור ירוק כפי שהחוק מרשה לו. מישהו שלא הסתכל אם בא איזה מטורף 2-3 שניות לאחר שהתחלף הירוק, אלא מישהו שרואה שישנו ירוק כבר המון זמן, ואין סיכוי שאיזה רוצח ירצח אותו.

פורסם

האנשים שנכנסים לצומת 30 שנ' אחרי האור האדום (ראיתי כמה כאלה) הם לא אלה שחשבו "אולי אספיק לעבור", הם אלה שלא שמים על הרמזור, או במקרים יותר מסוכנים פשוט לא ראו את הרמזור בכלל.

פורסם

המדינה חייבת לשנות גישה.

הם רואים 1000 ש"ח על עבירה זו, בסופה של שנה מצטבר להם מיליונים. אנחנו רואים בן אדם תמים שעובר בירוק ונהרסים לו החיים.

אז אולי במקום רמזורים שימו כיכרות?! או יותר טוב, מחלפים!

תמיד (או שלא?) יהיו את הנהגים המטורפים שיעברו באדום, אין מה לעשות. אז לפחות שיצילו את החיים של שומרי החוק.

פורסם

לפי דעתי צריך להעלות את הקנס ל 2000 שקל ושלילה לכל החיים

נהגים כאלה הם סכנה לציבור ומעשים כאלה זה רצח בכוונה תחילה

מה שהכי הרגיז אותי זה ששמו קטע מתוך מערכון של שלום אסייג שבו הוא אומר שאחרי 5 צילומים

על חציית צומת באור אדום אז מגיע לו הגדלה חינם:?:oops:

יש נהגים שחושבים שזאת בדיחה אבל לא!!!,רבותיי כביש זה לא משחק ילדים

קחו את הנהיגה שלכם לידיים וברצינות כי כל אחד רוצה להגיע הביתה בשלום,ולא בגלל איזה מישהו שחשב לעבור

באור אדום ולהרוס חיים של משפחה שלמה

אז שתהיה לכם שבת שלום וסעו בזהירות

פורסם
המדינה חייבת לשנות גישה.

הם רואים 1000 ש"ח על עבירה זו, בסופה של שנה מצטבר להם מיליונים. אנחנו רואים בן אדם תמים שעובר בירוק ונהרסים לו החיים.

אז אולי במקום רמזורים שימו כיכרות?! או יותר טוב, מחלפים!

תמיד (או שלא?) יהיו את הנהגים המטורפים שיעברו באדום, אין מה לעשות. אז לפחות שיצילו את החיים של שומרי החוק.

רעיון מצויין, כיכרות ומחלפים אני בעד רק חבל שאי אפשר ליישם אותו.

תחשוב על העלויות של הקמת מחלפים בכל רמזור בארץ, דבר בלתי אפשרי.

מאידך קנסות גבוהים יותר אולי ירתיעו את הנהגים מלחצות את הצומת באדום .

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...