Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סע על כביש החוף עד למחלף גלילות. עלה על כביש 5 עד מחלף מורשה ופנה דרומה על כביש 4. המשך על כביש 4 עד מחלף גן רווה. בגן רווה רד לכיוון נס-ציונה ורחובות (לא לתוך ראשוןן-לציון) וברמזור הראשון ימינה - זה הכביש לפלמחים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח אופנוע ים/speedboat.. :) הכי מהר.. בלי פקקים ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה יכול ברגל, במכונית, באוטבוס, על אופנוע, אולי אפילו על גמל או כלב מספיק גדול. אתה יכול גם על סקייטים, אבל כולם יחשבו שאתה הומו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
סע על כביש החוף עד למחלף גלילות. עלה על כביש 5 עד מחלף מורשה ופנה דרומה על כביש 4. המשך על כביש 4 עד מחלף גן רווה. בגן רווה רד לכיוון נס-ציונה ורחובות (לא לתוך ראשוןן-לציון) וברמזור הראשון ימינה - זה הכביש לפלמחים.

צביקה, תודה על התשובה המדוייקת:wink:

FIAT BRAVO

פורסם

לשם חידוד - מחלף גן רווה לא מזוהה בשם זה בשום שלט דרכים. לכן חפש את היציאה מכביש 4 שכתוב עליה "רחובות" (זו היחידה) ומשם כפי שהוסבר. סימן נוסף למחלף גן רווה הוא סמל מקדונלדס הגדול על עמוד הנישא על מבנה התחנה המרכזית החדשה של ראשל"צ הסמוכה לו, ונראה היטב מהכביש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רק עוד דבר אחד קטן.

אחרי ההוראות המדוייקות מאד של צביקה - (כלומר אחרי הימינה ברמזור), תגיע מיד לכיכר שבה תיקח שמאלה, לאחר מכן יש לך נסיעה של כ5-7 דקות בכביש דיי נחמד :) ואז תהיה פנייה שמאלה לבסיס.

הכביש נגמר במחסום הכניסה לחוף הים, אם לא תמצא - תשאל שם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו יכול להגיד לי גם איך מגיעים לכור (החקלאי) בדימונה ?.....

וברצינות,נראה לי קצת מיותר להתחיל לתת מפות דרכים לבסיסי חיה"א (ובכלל אתרים צבאיים) בפורום פתוח.

נראה לי שבמקרה הזה הודעה פרטית היתה עושה את אותה עבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יום חמישי אני צריך להגיע לשם, חברים אבקש את עזרתכם איך להגיע לבסיס?

רכבת מחיפה עד תחנה מרכזית ת"א, עולה לקומה 6 בתחנה מרכזית, רציף בין האחרונים, אוטובוס 369, עוצר ביבנה במתנח,

משמה ברגל לכיוון מערב.

אני שירתתי שמה ביחידה 5101.

תמיר

פורסם
לשם חידוד - מחלף גן רווה לא מזוהה בשם זה בשום שלט דרכים. לכן חפש את היציאה מכביש 4 שכתוב עליה "רחובות" (זו היחידה) ומשם כפי שהוסבר. סימן נוסף למחלף גן רווה הוא סמל מקדונלדס הגדול על עמוד הנישא על מבנה התחנה המרכזית החדשה של ראשל"צ הסמוכה לו, ונראה היטב מהכביש.

לא נכון! יש שילוט ברור לכיוון דרום. (אני נוסע שם כל יום) לכיוון צפון אין יציאה מגן-רווה אלא מהמחלף שלפניו, פלמחים.

פורסם

עידן יחי ההבדל "הקטן" בין בסיס פלמחים הסודי והמסווג לבין הכור.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תוכן חדש...