Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך יעוץ בבחירת סאב,המגבר שיש לי זה מגבר מונו SOUNDSTREAM PCA1000D. סאב שאני צריך רק בגודל 12' (כי יש לי בניה).

אני שומעה כול סוגי מוזיקה, אבל בעל מערכת SQ וגם באס SQ אני מאדיף, וגם לא יודע אם לקנות סאב שאפשרי להוריד אותו ל-1 OM או ל-2 OM?

תודה רבה חברים.

:wave:

פורסם
שלום לכולם,

אני צריך יעוץ בבחירת סאב,המגבר שיש לי זה מגבר מונו SOUNDSTREAM PCA1000D. סאב שאני צריך רק בגודל 12' (כי יש לי בניה).

אני שומעה כול סוגי מוזיקה, אבל בעל מערכת SQ וגם באס SQ אני מאדיף, וגם לא יודע אם לקנות סאב שאפשרי להוריד אותו ל-1 OM או ל-2 OM?

תודה רבה חברים.

:wave:

הקשר בין הסאב שציינת לSQ מקרי לחלוטין :)

הייתי בודק את FIQ12 .

IDMAX

MB QUART PRIM

מורל אולטימו .

פורסם

אוי, איך ברח לי ה-FIQ12 מהראש! אחלה סאב, SQ לכל דבר, וגם לא חסר עוצמה :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הקשר בין הסאב שציינת לSQ מקרי לחלוטין :)

הייתי בודק את FIQ12 .

IDMAX

MB QUART PRIM

מורל אולטימו .

בכיף היתי מחבר מורל אולטימו, אבל הוא 1000 RMS ב-4 OM, ומגבר שלי ב-4 OM מוצאי רק 500 RMS, רק אם סאב יורד ל-1 OM אז הוא נותן 1000 RMS.

פורסם
L7 בתור SQ? סלח לי אבל - :lol: :lol: :lol:

מה שרשמתי כבר יתאימו לו בול! תהנה.

גיא.

[

כן וכמה הוא עולה?

אולי במיחירו אפשרי לקנות משו אחר, ועוד משו.

פורסם

חדש בחנות תמצא ב-1500-1900 כיום. לא שווה את המחיר שלו לטעמי. תוסיף עוד כמה שקלים ויש לך את הסאבים שציינתי למעלה. לטעמי שווה את התוספת, אם יש לך הגברה מתאימה (לא שבשביל ה-L7 לא צריכים הגברה חזקה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש בופרום יד שניה בחור שמוכר JL12W7, סאב מעולה- הבחור הוא אורי.

יש עוד סאב שנמכר יד שניה והוא גם מעולה , הIDMAX של יותם.

כמובן שאתה גם יכול לקחת חדשים כמו ה12W6, שהוא סאב מעולה.

משהו אחד מפריע לי, אמרת שאתה חייב 12אינטש בגלל שיש לך בניה, אתה יודע- כל סאב דורש נפח שונה, זה שיש בנייה זה מאוד נחמד אבל זה לא אומר שכל סאב ישמע טוב.

נפח גדול מידי הIDMAX ישמע כמו הMAX של לאנזאר.

תיבה קטנה מידי לW7 והוא ישמע כמו ה306C של פיוניר.

under construction..

פורסם
חדש בחנות תמצא ב-1500-1900 כיום. לא שווה את המחיר שלו לטעמי. תוסיף עוד כמה שקלים ויש לך את הסאבים שציינתי למעלה. לטעמי שווה את התוספת, אם יש לך הגברה מתאימה (לא שבשביל ה-L7 לא צריכים הגברה חזקה).

גיא.

יש לו הגברה. 1000D.

כמה הוא צריך להוסיף לסאב זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...