Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנה בערך הרכב עושה רעשים כאשר הוא קר (ישב יום יומיים ללא הנעה) , רעשי טיקטוק חוזרים עד לעליה בחום מנוע ,השאלה אם זה מוכר בסוג הרכב, הרכב אימפרזה 04 אוטומט 1.6 80 אלף קילומטר ,אני פדנט ולפני שנה בערך משאבת הגה השמיעה רעשים צורמים לאחר אפילו נגיעה קלה בהגה ,במוסך אמר המשאבה גוססת והחלפתי ,אני לא בטוח אוליי מאז שהוחלפה המשאבה ישנם הרעשים מה יכולה להיות הבעיה(הרעשים כאילו מהבוחנות )? ועוד משהו אני בכל בוקר נותן למנוע להתחמם טיפה ואז נוסע זה רלוונטי לשנתון 04 או שזה לא אמור להיות מטרד ואפשר ישר לנסוע? תודה לעוזרים!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

למה חיכית שנה ?

תן עוד פרטים כגון מאיזה אזור מגיע הרעש או כל תיאור נוסף.

בכל אופן אתה לא אמור לחכות עד שהמנוע התחמם, תניע, שים חגורה, הנח את הפלאפון בדיבורית, הבט במראות, שלב הילוך, סע רגוע עד שחום המנוע מגיע לטמפרטורת עבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v, תשובתך היא רלוונטית רק מבחינת איכות הסביבה, מבחינה מכאנית זה בולשיט.

dudi144, המנוע שלך הוא מאוד אמין, אך אולי הייתי מציעה לך לעבור לשמן קצת יותר איכותי, למרות שבאימפרזה שלך זה ממש לא נחוץ. לשיקולך :idea:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...