Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבלוג של מוטורי ניתקלתי כמו רבים מיכם בדף הזה

ואני מצטט משם "סחיפת הכוח הארוכה ביותר נמשכה שעתיים, 11 דקות ו-18 שניות ובוצעה בידי סיימון דה באנק בסובארו אימפרזה ב-MIRA בתאריך 29.7.2001. הוא הפסיק רק כי נגמר לו הדלק"

1.איך נגמר לו הדלק לפני הצמיגים ?

2.חיפשתי ב אתה שפורפרת ואתרים דומים ולא מצאתי וידאו כלשהו מאותה סחיפה מעניינת.

יתכן ואני לא מספיק יצירתי לחפש דברים כאלו אז אבקש את עזרתכם.

תודה.

בוריס.

הפעם אני לא מגריל פרסים כי מכרתי אותם (את היאשה האחרון שהיה) בשביל מנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקטע הופיע בפרק של טופ גיר, עוד בזמנו שטיף היה שדרן...

המבחן היה בכיכר שמסביבה ממטרות, מה שקרה שהם פשוט הסתובבו והסתובבו עד שנגמר להם הדלק, הרכב WRX.. 4X4... יש לציין שהמהירות היתה נמוכה 10-15 ולא איזה משהו עם דרמות כפי שניתן לחשוב.... והם באמת המשיכו עד שנגמר להם הדלק וזה היה 45 דקות!

הוא שבר את השיא של טיף שעמד על 18 שניות, אבל 18 שניות של אקשן וחריקת צמיגים במהירות גבוהה...

אם לא נלמד איך נדע

פורסם
הקטע הופיע בפרק של טופ גיר, עוד בזמנו שטיף היה שדרן...

המבחן היה בכיכר שמסביבה ממטרות, מה שקרה שהם פשוט הסתובבו והסתובבו עד שנגמר להם הדלק, הרכב WRX.. 4X4... יש לציין שהמהירות היתה נמוכה 10-15 ולא איזה משהו עם דרמות כפי שניתן לחשוב.... והם באמת המשיכו עד שנגמר להם הדלק וזה היה 45 דקות!

הוא שבר את השיא של טיף שעמד על 18 שניות, אבל 18 שניות של אקשן וחריקת צמיגים במהירות גבוהה...

מה 45 דקות ? מדובר על שעתיים ומשהו לא 45 דקות, ואיזה ביכלל שיא היה לטיף 18 שניות, אולי רק שלו באותו רגע בתוכנית כי אנשים ברחוב עושים יותר מזה.

בכל אופן, האם אתה יודע באיזה פרק מדובר שאוכל להוריד ?

לגבי ויקפדיה, תודה , אני יחפור ניראה אם אמצא זהב

פורסם

מצאתי רק כתבה

http://www.automotiveforums.com/vbulletin/t9376.html

אבל זה גם משהו, אולי יקרב אותנו למציאת הסרטון :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב אז זה כבר לא 10-15 קמש כמו שנאמר למעלה, הילוך שני באימפרזה על 4000 סלד זה בערך 75-80 קמש

אחרכך הוא עבר להילוך שלישי כדי לרדת בסלד אבל עדיין לא ירדו איתו במהירות ל 15

• תוכן חדש...