Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פראפלו

liorrr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שיש גם פראפלו שלא דורש מהילה.

אני חושב שכדאי לקרוא היטב את מה שכתוב על האריזה כדי להיות בטוחים.

אני לא בטוח שאיציק ימחוק לי את ההודעה הזאת, אבל ברור לי שהיא עומדת בקריטריונים למחיקה....

חג שמח לכולם!! (אני חושב.....) :wink:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כולם צודקים.

עד לא מזמן הפראפלו יובא מרוכז מאיטליה והיה צורך למהול אותו.

באחרונה, היצור עבר לידי "פז" שמייצרת פאראפלו מהול.

בקיצור: לנהוג על פי ההוראות שעל האריזה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
רק כדי להיות בטוח...

המהילה היא עם מים מזוקקים בלבד נכון?

אפשר מים ממזגן

בתאוריה מים ממזגן הם מים מזוקקים אבל....

פעם פתחתי את המזגן בבית כדי לפתוח סתימה בצינור הניקוז, ומצאתי שהמגש שאוסף את המים מהמעבה היה מלא בירוקת וג'יפה.

כל המים שמתנקזים מהצינור עוברים דרך הירוקת והג'יפה, וכנראה גם סוחפים אליהם בדרך קצת מינראלים ומלחים, שכבר הופכים את המים הללו לבלתי-מזוקקים ולא טובים ראדיאטור.

אז אני ממליץ בכל זאת להוציא כמה שקלים על רכישת מים מזוקקים בבית מרקחת - זה זול יותר מאשר בתחנות הדלק.

פורסם

לדעתי המים המזגן במגש פיתחו גי'פה לא בגלל היות המים מלוכלכים אלה שילוב של הרבה גורמים כמו:

אויר מלוכלך ומזוהם שהמזגן ינק

מצע מגש המזגן לא ממש סטרילי ותמיד קולט אבק ושאר יצורים המסתובבים באויר

תגובה של מתכת וצבע המגש עם המים

מים מבית מרקחת זו אכן האופציה הבטוחה ביותר.

פורסם
לדעתי המים המזגן במגש פיתחו גי'פה לא בגלל היות המים מלוכלכים אלה שילוב של הרבה גורמים כמו:

ברור, וזאת גם הייתה כוונתי.

הרי הלחות מהאוויר שמתעבה על המעבה זה אכן מים מזוקקים, אבל הוא סופח ג'יפה מהמגש ולכן כשהוא יוצא בקצה הצינור הוא כבר לא מזוקק כל כך...

פורסם

אדי לחות שבאויר מתעבים על פני המאדה שהוא היחידה הפנימית הנמצאת במזגן ביתי בתוך הביית.

המעבה (במזגן מפוצל) נמצא בחוץ ועליו אין התעבות לחות מהאויר, אלא התעבות פנימית של חומר הקרר (גז). זה להשכלה כללית. כך גם במזגן הרכב (המאדה נמצא בתוך המכונית או בתא המנוע סמוך לתא הנוסעים). בברכת חג שמח - רפי לין :idea:

פורסם

אתם קצת נסחפים עם הסטריליות של המים שלכם.

אפילו שאתם מדברים מנסיון מר של מנועי TU העשויים מתערובת של מתכת וקרטון, אין צורך במים מזוקקים ברמה של חדר ניתוח.

לא אמליץ חס וחלילה להשתמש במי ברז, שהם מים קשים - אבל (והנה אני חוזר לשרשור הקומקומים עתיק היומין) קנקן בריטה מסנן בצורה די יפה את האבנית והמשקעים מהמים - ומספק מים רכים וזכים מספיק בשביל מהילה של נוזל קירור.

אם מישהו רוצה למהול את נוזל הקירור שלו במי הפישון או בדמעות של בתולות בנות יומן ומוכן לשלם את המחיר - שיבושם לו. אבל מי בריטה יעשו את העבודה לא רע בכלל.

פורסם

יש אמת בדבריו של אישפוז

בבית אני מרתיח מים שעברו סינון בבריטה, גם לאחר מספר חודשים הקומקום החשמלי שעשוי מנירסוטה נוצץ כחדש ואין צורך לבצע בו ניקוי.

לעומת זאת הרתחה של מים ללא סינונם בבריטה מיצרת כמות גדולה של אבן כבר לאחר מספר בודד של הרתחות.

במנועי PSA אין את הדילמה הזאת היות ונוזל הקירור המומלץ מגיע מהול.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

ברור, וזאת גם הייתה כוונתי.

הרי הלחות מהאוויר שמתעבה על המעבה זה אכן מים מזוקקים, אבל הוא סופח ג'יפה מהמגש ולכן כשהוא יוצא בקצה הצינור הוא כבר לא מזוקק כל כך...

רדיאטור לא צריך מים סטריליים ברמות עולמיות. מים מהמזגן יעשו עבודה מצויינת - רק מוטב להקפיד שאם המצב אצלך ממש גרוע, לתת למשקעים לרדת לתחתית הבקבוק/מיכל ולהעביר אותם למיכל/בקבוק נקי אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש אמת בדבריו של אישפוז

בבית אני מרתיח מים שעברו סינון בבריטה (בקומקום דלוגני עם חיבור און ליין לדי וי די) , גם לאחר מספר חודשים הקומקום החשמלי שעשוי מנירסוטה בדרג תעשייתי שהזמנתי מטקסס אינסטרומנטס נוצץ כחדש ואין צורך לבצע בו ניקוי- אבל על כל צרה שלא תבוא,הזמנתי מאי- ביי מנקה קומקומים דיגיטאלי עם 13 תיפקודים וגם מיינן אלקטרוליטים לפילטר של בריטה.

שיהיה בבית.....

לעומת זאת הרתחה של מים ללא סינונם בבריטה מיצרת כמות גדולה של אבן כבר לאחר מספר בודד של הרתחות.אבל אני עובד עכשיו על פטנט שיפתור את זה.הבעיה היחידה היא להשיג אורניום ,שלא דרך הגוש הסובייטי ולא דרך אל קאעידה-מה שקצת מעכב את הפרוייקט.

טכנוקראט...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
יש אמת בדבריו של אישפוז

בבית אני מרתיח מים שעברו סינון בבריטה (בקומקום דלוגני עם חיבור און ליין לדי וי די) , גם לאחר מספר חודשים הקומקום החשמלי שעשוי מנירסוטה בדרג תעשייתי שהזמנתי מטקסס אינסטרומנטס נוצץ כחדש ואין צורך לבצע בו ניקוי- אבל על כל צרה שלא תבוא,הזמנתי מאי- ביי מנקה קומקומים דיגיטאלי עם 13 תיפקודים וגם מיינן אלקטרוליטים לפילטר של בריטה.

שיהיה בבית.....

לעומת זאת הרתחה של מים ללא סינונם בבריטה מיצרת כמות גדולה של אבן כבר לאחר מספר בודד של הרתחות.אבל אני עובד עכשיו על פטנט שיפתור את זה.הבעיה היחידה היא להשיג אורניום ,שלא דרך הגוש הסובייטי ולא דרך אל קאעידה-מה שקצת מעכב את הפרוייקט.

טכנוקראט...

:lol::lol::lol:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...