Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם, וחג סוכות שמח!

יש לי בעיה עם דייהו לאנוס 98. עד שבוע שעבר הייתי נועל את האוטו ומפעיל את האזעקה עם שלט. שבוע שעבר האזעקה הפסיקה לפעול, הייתי צריך לנעול את הדלתות ידנית - עם מפתח. ניסיתי לנתק מצבר (עכשיו שאני חושב על זה, אולי לא מספיק - 2 דקות בערך, לא יותר), ניסיתי לסגור את האזעקה עם המפתח ולהפעיל שוב - ללא הועיל. בגלל החג וכו' לא יצא לי לטפל בזה, ובינתיים כאמור נעלתי עם המפתח.

אתמול אחי נסע עם האוטו, בא לנעול את האוטו עם המפתח (בדלת של הנהג, ככה שינעל כל האוטו). הרכב ננעל לשנייה, ואז נפתחים הכפתורים בכל הדלתות. אם מנסים לנעול דרך הכפתור בדלת הנהג - אי אפשר, הכפתור פשוט פיזית לא נלחץ. שאר הכפתורים (בשאר הדלתות) עובדים בסדר. ניסינו שוב לנתק מצבר וכו'. הפעם גם הוצאנו שני פיוזים - אחד של Door Open ואחד של Door Lock (שניהם אגב תקינים ושלמים). הפעם אפשר לסגור את דלת הנהג גם במפתח, וגם בכפתור - אבל הכפתור לא נלחץ עד הסוף, ובכל מקרה הנעילה מרכזית לא עובדת. מניח שהוצאת הפיוזים הפכה את הנעילה למכנית?

החזרת הפיוזים מחזירה למצב הקודם שתיארתי. בקשר לאזעקה - כרגע היא מנותקת, אני לא יודע אם הבעיה נובעת מהמצבר או מהאזעקה עצמה, בינתיים זה בחשיבות משנית. חשיבות ראשונה היא לנעילה המרכזית. מה יכולה להיות הבעיה? איך פותרים את זה?

תודה רבה על העזרה, ושוב חג סוכות שמח, ומועדים לשמחה.

עדי

פורסם

שלב ראשון יהיה בדיקת מצבר ובדיקת טעינה.

אם אלו תקינים,תנסה להחליף את הפיוז של האזעקה (כנראה שלאזעקה ונעילה יש אותו פיוז )ותבדוק מה קורה.

אם לא,יש לגשת לחשמלאי רכב לבדיקה יסודית יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מהו סוג האזעקה, דגם, שנה, חברת ייצור...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קצת התקלת אותי... בדקתי - על האזעקה רשום LaserLine, יש מדבקה קרועה ומתקלפת, מה שהצלחתי לקרוא ממנה זה Jan 98, והסוף של מילה באנגלית. לא חושב שזה עוזר במיוחד. מצטער. :-(

• תוכן חדש...