Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטאטה - כן, כן כמו שיש לגרי פוטר, רק שפעם זה שייך לאיזו מחשפה (סיפור לילדים למי שזוכר), אז אני ובן דוד שלי ניסינו את זה (אני בן 5 והוא 6), אז אחרי ששיפצנו אותו (שתפנו בנחל ותלינו עליו סרט אדום :lol:) החלטנו לנסות אותו בשטח, ללא הרבה מילים, ואחרי שקפצתי מגבעה (בתיקווה שאז הוא יעוף - כי ריצה מהירה כשהוא בין הרגליים לא עזרה) הוא נשיבר לשניים, ונקעתי את הקרסול (אגב הרבה שנים חשבתי שהוא לא עף ביגלל שנישבר לשניים :oops:).

אופניים - לא ממש ידוע הדגם, עם מנוע (הלוואי שזה היה של מסור עצים) שסבא ז"ל בנה כי (גם לא ברור למה). אז הייתי חייב לנסות אותם וביגלל הגובה שלי (גיל 5) לא הגעתי לפדלים אז מנוע היה דיי אידיאלי בישבילי - לאחר שהבנו שהוא ממש איטי ובן דוד שלי על האופניים היה מהיר ממני (גם כשהוא הלך ברגל והחזיק אותם בידיים) החלטנו ליגרור אותו ע"י האופניים של בן דוד שלי - לא ניגמר טוב ואם הרבה כאב, דם ודמעות (הייתי בן 5).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבאי :

הפרייוט שלי היה האמר פתוח ,החלופי היה מנהלתיים וממוגנים .

שיתי קורס נגמ"ש ולא נהגתי על זה מאז .

עשיתי את רוב הקורס צמ"ה ,שבמהלכו נהגתי על D9 ,וגנבתי לסיבוב D7 (נסיון כושל לעוף ).

אגב הבחור שצילם D9 ,אתה על אדום לבן אני אומר אותך לעטר (והמבין יבין ).

חקלאי :

הכלי העצמי ההכי גדול ,קומביין ג'ון דיר ,כמה דונמים.

הכלי ההכי רחב ,מרסס עם זרועות של 18 מטר לרוחב ,כמה דנמים .

הכלי הכי רחב על הכביש , קלטרות 6 וקצת מטר רוחב ,אין ספור דונמים....

הכל הכי ארוך ,טרקטור +ארגז משטח +מעגלה , מעל 20 מטר אורך.

הכי לאט ,משתת ,4.5 קמ"ש במשך כמה שבועות ....

הכלי ההכי מהיר ,ג'ון דיר 6900 ,42 קמ"ש עם קלטרת ...

רגיל :

אימפרזה טורבו

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אחלה שרשור! :-D

כודם כל הרכב הכי רציני היה לאדה 1500. :lol:

גם סובארו DL 1600 אם קרבוראטור של WEBER היתה מאוד רצינית(טוב נו לפחות הרעש היה רציני,בגלל חור באגזוז!):wink:

עכשיו ברצינות..

1.אתם יכולים לצחוק כמה שאתם רוצים,אבל מכל הרכבים שנהגתי בהם הכי אהבתי את סובארו B4 2.0 ידנית...

2. גולף GTI 2006 (גם נוח וגם מהיר!)

3.אימפרזה GT 1999 (מפלצת,אבל אם היתי נוהג בה ביום יום היתי נשאר בלי רשיון אחרי יומיים ! :twisted:)

4.סיאט טולדו \פולקסוואגן גולף 1600 2002 (אם לא היתי יודע שזה 1600,אז היתי חושב שזה לפחות מנוע 2000 ,אחלה רכבים יש לVAG .)

יש עוד הרבה מאוד רכבים שנהגתי בהם,אבל אלו 5 רכבים שהכי נהנתי מהם..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

יצא לי לנהוג על המון רכבים, אבל הכי "רציני\אימתני" ושאר תיאורים:

ספורט:

אלפא רומיאו ספיידר שנת 87.

MGB GT Coupe שנת 69

פשוט הנאה, כבר מהרגע שמניעים. מניעים? מהרגע שמסתכלים. שומעים. חוויה.

מפלצות צבאיות:

משאיות של פרייטליינר (freightliner מי שרוצה לראות שיחפש בגוגל)

ומשאיות international 4900

מי שנוהג על דברים כאלה מסתכל בדרך שונה על הכביש אחר כך. ובמקומות מסויימים בשטחים, לא משנה על מה תנהג, אתה תסתכל על הכבישים בישראל בדרך אחרת. החוויה זה לא הנהיגה עצמה, אלא התחמקות ממספרים ירוקים שעוקפים על פס לבן, צהוב, בלי פס בכלל, דרך שוליים, דרך השוליים של הנתיב הנגדי, ושאר ירקות.

פורסם
פייביש חזר? :roll:

זה ממש לא פייביש .

זהו אליזמר . הידוע גם בשם "ההוא שלא מתעורר בבוקר" . ( אל תשאל איך אני יודע שזה אתה , עידן אימת את החשדות שלי )

:wink:

פסיכי אמיתי .

אני רק יכול להגיד שכל מה שהוא רשם אמת , מלבד על האסקורט RS טורבו .

היא לא MK3 אלא MK4 .

נה נה בננה .

נ.ב.

הוא בהחלט צודק , לאחר סיבוב איתו על הטורבו 2 אני יכול לומר שזה אחד הרכבים המהנים ביותר שיצא לי לנסוע בהם .

אני מחזיק לך אצבעות בפרוייקט השיקום , אי שם במערב חדרה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חחח אשכול נחמד...

זה לא כלי רציני או משהוא אבל הוצאתי את המקסימום כביכול,

לפני כשנה אבא שלי קיבל יונדאי גטס 1400 שנת 2006 עם דלקן מהחברה, ואני כשהוצאתי רשיון (לפני 8חודשים) הוצאתי אותה לירושלים. יש כבישים ממש סוף הדרך. סגרתי איתה 184 קמ"ש שבוע לאחר הסיום מלווה, וזהו חווה מדהימה לנהג חדש בעיקר.

פורסם

משאית 6X6 ממלחמת העולם השניה, אוטובוס טייגר אספנות, גוררת של חיל הים.

וה..חוויה היה לנהוג באופניים בביג'ין בתקופה ששם נסעו כמעט רק באופניים...מי שלא נסע בתוך זרם אדיר של מדוושים בביג'ין, לא ראה מהו פחד...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

biohazard, עם איזה מהם סגרת 220? (התמונה בצד היא בנהיגה שלך אני מאמין :roll:). ואני שואל רציני.

וגם לי יצא לשבת בלאדה 1300 סמ"ק. צחוקים צחוקים, אבל האוטו הזה בגיל של אבא שלי (40) והוא סוחב עד 100 קמ"ש יחסית בקלות לגילו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, אז אני אפתח כמו חלק מהאנשים:

חיפוש קצר בגוגל "מכונית על"...

או יופי.

קבלו קבלו.

מורצ'לגו של אחי הגדול, מיקנעם לבסיס (אוגמ"ר 80) ב34 דקות על השעון.

מרצדס G-class AMG של סבא שלי (גר במושב ולכן קנה את הרכב).

הולדן VXR8 של חבר שלי (חזר מאוסטרליה והביא אותה מפורקת בגרביים).

TVR טאמורה של אמא שלי (רכב מליסינג, קרעתי לו ת'צורה).

לוטוס אקסיג' של חבר שלי.

ועוד כמה מראנלואים ודייטונות באמריקה, צ'כוסלובקיה ואזרביג'אן....

אני אישית נוהג על MR2 שקיבלתי לבר מצווה אבל הכי התחברתי לדאצ'יה דלתא 88 של סבתא...

:agrue:

נו באמת?!

ועכשיו ברצינות.

נהגתי על 750 וגם על900 כ"ס.

אמיתי ביותר.

לא מאמינים?

התגיסו להנדסה קרבית.

פומ"ה, מישהו מכיר? (חוץ מהמוהנדס עם הD-9)

ואגב, הרכב הרציני ביותר שלי היה פורד פוקוס.

אמנם הרכב היה שיגרתי ולא שונה בהרבה משאר הפוקוסים בארץ רק ש..

הוא היה של אבא של החברה. והוא, איך לומר, איש רציני... :-)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
סגור על זה שהוא ביטורבו ובנזין ?

אם כן אז, מה מו מי ואיפה ?

חבר של חבר בצ'ילה שהוא חולה נפש.

יצאנו למועדון לילה אחד והוא החליט לשתות, אז אני נאלצתי להחזיר אותו הביתה, ומשם לקחתי את האוטו שלי.

היצור הזה היה מאוד משופצר. זה היה האמר צהוב סטיישן מגעיל עם מגן חזירים אדום, הכל בטעם ממה רע.

היה לו מנוע VORTEC 5.7 ושמו לו 2 טורבואים.

נהגתי בו ב20% מהכוח שלו. הייתי קצת היסטרי ונבהלתי מהאחריות.

אחלה שרשור! :-D

אתם יכולים לצחוק כמה שאתם רוצים,אבל מכל הרכבים שנהגתי בהם הכי אהבתי את סובארו B4 2.0 ידנית...

לא מצחיק, אפילו הגיוני. B4 זה אחלה אוטו.

פורסם

ועכשיו ברצינות.

נהגתי על 750 וגם על900 כ"ס.

אמיתי ביותר.

לא מאמינים?

התגיסו להנדסה קרבית.

פומ"ה, מישהו מכיר? (חוץ מהמוהנדס עם הD-9)

בשירשור הזה יש כבר שניים שנהגו על D9 ,אני שנהגתי רק בקורס (הצלחתי לעוף ...) ועוד אחד שגם שירת בזה.

אבל עזוב ,הרבה יותר חשוב .

בחיים אבל בחיים על תגיד למישהו "תתגייס להנדסה קרבית" .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ציטוט:

"תשאל את החבר'ה בפורום שלך אם לרכב על הכלי של עדן זה נחשב.. זה הכלי הכי רציני שרכבתי עליו, זה אומנם לא נהיגה.. אבל ידית הילוכים יש !"

ידידה שלי ביקשה :\

• תוכן חדש...