Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר ציינת את סאונדר , חייב לחזק אותך .

גם אני קיבלתי מהם יחס חם , שירות אדיב ומקצועי ... אני לא אשכח את הפעם שאחד מהמוכרים , או חדוי או חיים (אני לא יודע מי זה מי) ישב איתי והסביר לי איך לשים רמקולי םמקדימה ואיך לכון אותו ומה לעשות מאחורה ..

לפני כחודש וחצי-חודשיים חזרתי אליו עם תקלה בכבלים של המזגן . .המוסכניק טען שהכבלים של המערכת הותקנו על הכבלים של המזגן .. לא האמנתי לזה אבל החלטתי לנסוע בכל זאת , למרות שהייתי בלב שלם שבאמת זה לא נובע מהתקנת המערכת ..

חייב לציין שהמהירות שבה הוא פירק לי חצי דשבורד , בלי לקבל שקל ועוד לבדוק לי את זה בצורה מעמיקה ולעזור לי להבין מאיפה הבעיה - שווה כל שקל ששילמתי להם על התקנת המערכת .

סאונדר יודעים לתת שירות , יודעים לעבוד וכדאי לקנות מהם את המוצרים ולהתקין רק אצלהם .

אני אישית טיפוס של שירות ובמקרה הזה - גם המחיר הוגן וגם השירות נפלא .

בנוגע למכשיר - האלפיין טובים בהרבה מהפיוניר בסדרות הגבוהות ...

כבר שמעתי פיוניר ואלפיין בחיים שלי ואלפיין לקחו אותם בסדרות הגבוהות .

בנוגעל מגבר- בחירה מעולה . כנראה שגם אני ארכוש את המגבר הזה , אין על JBL .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
הפיוז הוא מסוג agu

אני מעלה תמונות של הכבל גייג' מול דו-גידי 2.5 מ''מ שיהיה אומדן מסוים.

ולגבי הפיוז כמה אמפר לקנות?

והיכן ניתן להשיג אחד כזה?חנויות לציוד חשמל אמורות להחזיק פיוז כזה?

איפה פה 2 זה הכל פלסטיק

פורסם
נראה לי שאתה טועה לגבי סדרה 8 של פיוניר ,

כשחיפשתי מכשיר , עלה על הפרק המכשיר הבא של פיוניר 8850,

גם סדרה 8:

http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=348&CatId=2,24,32

והוא גם לא תומך בקרוס 3 חלקים.

נכון, לא בדקתי את זה לעומק אתה צודק.

אבל העיקר של ההודעה שלי נישאר אותו דבר.

בי אמפינג זה חיבור דו מגברי. שפשוט את משתמשים במקום לערוץ אחד, לשתי הרכיבים אתה שם שני ערוצים נפרדים.

עכשיו אחרי שהחלתה לעבוד בבי אמפינג, חייבים לחשוב איך נחתוך את הרכיבים שלנו. (מה שאני מנסה להגיד שלא צריך ללכת מהקצה עד להתחלה אלה חייבים להתחיל וללכת לקצה). ויש מלא שיטות.

לדוגה: אתה לוקח את הJBL 75.4 GTO ועושה בי אמפינג אפילו בלי רדיו דיסק. גם אם נגן MP3. פשוט מחבר את המגבר בעזרת RCA ואחרי זה בערוץ אחד אתה חותך את המיד בעזרת הקרוס המקורי של הסט, מלמעלה אני מתכוון, מלמעתה בעזרת המגבר לדוגמה, אם בHU שלך אין קרוסים ביכלל. אחרי זה לוקח טוויטר וחותך אותו בעזרת קבל. פשוט מחבר את הקבל דרך פלוס של ערוץ הגברה של טוויטר. זהו יש לנו את הבי אמפינג, בלי קרוסים ב HU.

כמובן שזה לא הטופ אבל מה שאנו מקבלים פה זה כוח. לדוגמה יש לך סט חזק והמגבר שיש לך הוא רק 4 כפול 50. ומגבר חדש זה הרכה כסף אז מגשרים את 4 ערוצים לשתיים חזקים יותר. ומגבירים איתם את המידים. ואת הטוויטרים מחברים ל מגבר פנימי של הרדיו דיסק. תאמינו לי שהטוויטר יסתפק גם בזה לבנתיים... אחרי זה אפשרי ליקנות מגבר 2 עורוצים לא יקר ולחבר אותו לטווטרים בעזרת קבל. או שליקנות מגבר 2 ערוצים חזק מאוד ולחבר אותו לוופרים ל את ה 4 ערוצים של המגבר הישן לחבר שניים לשתי טווטרים ו שניים לרמוקל אחורי נגיד אם רוצים.

אפשרות נוספת זה להיעזר בקרוס של המגבר אם הוא משוכלל ויש לא הכפלה ב10 ( 10X ). כמו ל פייז RS 4 או ל הייפוניקסים סידרות גבוהות. בקיצור אם הבן אדם במצב שיש לו מערכת בסיסית והוא רוצה לשדרג אז הוא לא חייב ליקנות HU משוכלל ב 3000 ש"ח, אפשרי ליקנות מגבר איכותי במחיר אפילו זול יותר ולבצע בו את החיתוך. אבל זה בתנאי שלHU יש לפחות את הקרוס 2 WAY של HPF LPH . אבל זה יש כימעט לכל מכשיר בסביבות ה 1000 ש"ח.

ואם אתה קונה מורל הייבריד, נירא לי אז שם הקרוס מאפשר חיבור בי אפינג. כמובן הכי טוב זה ליהיות אם HU תומך ב קרוס 3WAY זה יותר טוב מכמה סיבות. אין לנו קרוס פסיבי בדרך שלוקח לנו טיפה הספק, גם לא צריך לידחוף את הקופסה המעצבנת הזאת לאן שהו ברכב. חוץ מיזה נוחות תיפעול שפשוט בעזרת ליצות כפתורים אתה יכול לשנות את החיתך כאשר אתה יושב ברכב ומאזין למוסיקה שלך.

• תוכן חדש...