Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מנרגלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה נרגילה הכי מומלצת בתקציב של עד 150 עם עדיפות בפחות.....?

אם בכלל יש טובות במחיר הזה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלות בבקשה.

1) איך מכינים טבק בעצמך(2 הודעות מעליי..)?

2) איזה המלצות יש לכם לשיפצור נרגילה?

הנרגילה שלי מעפנה למדיי לדעתי.

הכד עקום, האטימה לא משהוא, ועוד לא הבנתי איך אמורים לכוונן את ה"ברז"(מה המונח המקצועי?...) של האוויר, או אם הוא עושה משהוא, למען האמת.

צינור של מזגן- הכוונה לשקוף הזה, נכון?

איך ניתן לחבר לו פייה? ואיך ניתן לחבר אותו היטב לנרגילה?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צינור שקוף של מזגן הוא השיפור הטוב ביותר שאפשר לעשות לנרגילה (נראה לי שאפשר להעביר את השרשור הזה לפורום שיפורים :lol:). האויר זורם דרכו בכזאת חופשיות והלכלוך לא מצטבר בו שזה פשוט תענוג.

את הפתח הקטן שנמצא מנגד לפלאנש של הצינור אטמתי באמצעות אטם אוזניים, מה שהעלה את דרגת הסמיכות של העשן כך שכל שאיפה היתה הרבה יותר עשירה.

במבט לאחור, אני לא מאמין שהכנסתי לגוף שלי את כל הדרעק הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא בדיוק דראק, רק כתבות תחקיר שנועדו להפחיד בני נוער.

כשהתופעה גדלה, ונהיו יותר ויותר מנרגלים , לצערי משרד הבריאות פעל בהתאם, ואתה נפלת ברשתו.

והברז\ארובה\קלאץ.

נועד לשחרור לחצים מהכד, כעקרון.

השימוש הנרחב בו הוא באמת לשיחרור לחצים בשביל זרימה טובה יותר של עשן, והשימוש השני הוא "טיהור" העשן, כלומר כשמתחיל טעם לוואי לפעמים פימפומים הפוכים עוזרים.

צינור של מזגן נחשב להכי טוב מכיוון שהוא חלק, כלומר לא מבנה אקורדיאון כמו רוב הצינורות ולכן לא נערם שמה פיח\אבק.

ואכן הוא הכי קל לשטיפה, אבל נפח העשן לא עולה, נפח העשן כמובן תלוי בצינור גוף הנרגילה.

שימוש בצינור פלסטיק איכותי, ללא מתכות בתוכו יניב אותה תוצאה.

לגבי הטבק, סוד :)

פורסם
היכן ניתן להשיג את הטבק למקטרות או כל טבק אחר שהוא "איכותי" יותר מהטבק המוצהר לנרגילות?

עדיפות לאזור מרכז(ואשדוד בפרט)

תודה מראש

כנס לכל חנות של טבק או סיגרים ותמצא שם מגוון של טבק לכל מיני מטרות.

בת"א לא חסר מקומות,הנה קח אחד בראשון : http://www.itclub.co.il/index.asp

יש עוד מלא מקומות ללא אתרי אינטרנט. אם אין לך בעיר חנות לטבק, כנס לג'נטלמן הם מחזיקים מבחר מצומצם מאוד של טבק למקטרת (בד"כ הם מחזיקים רק AMPHORA).

הנה קח עוד כמה אתרים: www.smoker.co.il

http://www.zbcigar.co.il/

נ.ב אלעד, הכל מזיק. גם נרגילה מזיקה, גם סיגריות מזיקות, גם מכוניות מזיקות וגם אוכל מזיק. או במילים אחרות:

משרד הבריאות קובע כי: העישון מזיק. לבריאות!

ROOONEEYY

פורסם

לי ולחבר יש נרגילה גבוהה שקנינו מ-nargila.co.il עם הצלחת קירור (לא הראש קרח!)

נחמדה ביותר אבל לא מי יודע מה

יש לנו גם נרגילה קטנה ואיכותית שקיבלנו מחבר, אבל היא כבר נשברה ב-2 מקומות, הדבקנו עם דבק מוצק ועכשיו היא נשברה עוד יותר

התכנון בקרוב הוא לאחת עוד יותר גדולה מהראשונה וגם עם צלחת קירור, הפעם אחת שהגיעה ישר מירדן

וכנראה גם עוד אחת קטנה

איך לבחור נרגילה שאל כאן מישהו

אז ככה: ממה שיש בארץ עדיף את הסוריות (אם יש על הגוף עיגולי פלסטיק או שהנרגילה הולכת ונהיית צרה כלפי מעלה זאת נרגילה סורית)

עדיף גוף יצוק (הבדלי משקל רציניים בין היצוקים לרגילים)

ועדיף אחת שעשויה ממתכת רכה - פשוט לוקחים מפתח ומנסים לשרוט את הגוף, אם הוא נשרט זה מצוין

אצלנו בד"כ זה טעם מגואה או תפוח של אלנחלה, פעם אחרונה קניתי מגואה טעם קולה של אלנחלה בחבילה של 250 גרם

מוציא עשן אבל הטעם לא מי יודע מה

מהטעמים הביתיים של גואה התפוח אדיר (אבל יש לו הרבה מיצים, צריך לייבש אותו טוב), הפסיפלורה מצוין (הרבה עשן, בלי טעם), הלימונדה מצוין (הפוך, רק טעם), הלימונענע בכלל מצוין (גם הרבה עשן וגם טעם), התות בננה איכזב (לא טעים בגרוש)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא בדיוק דראק, רק כתבות תחקיר שנועדו להפחיד בני נוער.

צינור של מזגן נחשב להכי טוב מכיוון שהוא חלק, כלומר לא מבנה אקורדיאון כמו רוב הצינורות ולכן לא נערם שמה פיח\אבק.

אז הפיח נערם בריאות שלך.

אני חושב שמזה (בין היתר) משרד הבריאות וכתבות התחקיר למיניהן מנסות להזהיר אותך.

פורסם

נרגילה זה מזיק אין בזה ספק, אתה מכניס ג'יפה לריאות שלך ומי שלא יודע את זה- חמור אמיתי.

בכל זאת תהיו מועילים ותשיגו לי מתכון לטומבק ומישהו יודע אם בירושלים יש מקום שמוכר טבק שממנו אני יכול להכין טומבק?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

תנסה בחנויות לגבר שיש בקניון ובמרכז העיר, אולי בגואה יש, אני יברר לך בהזדמנות.

כל אלה שרוצים שנמליץ להם על נרגילה צריכים להבין שאין פה דגמים עם שמות, אין פס ייצור ואין נרגילה זהה לשנייה.

מה שכן יש הם סוגי מתכות, סוגי צינורות, סוגי ראשים, גדלי כדים, נרגילות ייצוקות, נרגילות מתברגות.

הירושלמים מכירים אומנם את החנות לנרגילות בלבד ששייכת לגואה אבל שווה לבדוק גם בסיאם,ובעיקר באבו גוש אצל יוסף ממתקי המזרח ואולי גם בבית צפאפא אם אבו רחוק לכם.

שמעתי על חברים שקנו ציוד גם מכפרים קצת יותר עויינים ומהעיר העתיקה אבל אני מוותר על התענוג.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני יוסי ואני מכור לנרגילה.

הגעתי לרמות מטורפות של עישון, ואת האמת אני לא רואה טעם להפסיק. הטעם היחידי שאני רואה מול העיניים זה הטעם של הטבק, תפוח כמובן :)

ואני שואל אתכם, כמו בפרסומת, באיזה טעם אתם אוהבים את הסרטן שלכם?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אפשר טיפה פרסומת?

אז אני נגד כל סוג של עישון, אבל אם בכל זאת אתם מתעקשים לנרגל ולהרוס את הבריאות ואתם מאיזור נתניה, אז בשוק העיר נתניה, רחוב שוהם 7, יש חנות מתנות\מיסטיקה וכד'. יש שם נרגילות, טבק(אל-נחלה), גחלים..הכל באיכות ובמחירים טובים.

גילוי נאות: בעל החנות חבר טוב שלי(כאילו דאא..:wink:)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
תנסה בחנויות לגבר שיש בקניון ובמרכז העיר, אולי בגואה יש, אני יברר לך בהזדמנות.

כל אלה שרוצים שנמליץ להם על נרגילה צריכים להבין שאין פה דגמים עם שמות, אין פס ייצור ואין נרגילה זהה לשנייה.

מה שכן יש הם סוגי מתכות, סוגי צינורות, סוגי ראשים, גדלי כדים, נרגילות ייצוקות, נרגילות מתברגות.

הירושלמים מכירים אומנם את החנות לנרגילות בלבד ששייכת לגואה אבל שווה לבדוק גם בסיאם,ובעיקר באבו גוש אצל יוסף ממתקי המזרח ואולי גם בבית צפאפא אם אבו רחוק לכם.

שמעתי על חברים שקנו ציוד גם מכפרים קצת יותר עויינים ומהעיר העתיקה אבל אני מוותר על התענוג.

אם מדובר על נרגילה יפנית[או שזה סינית?] כמו שיש לצלם הפורום[ההוא עם הניקון SLR שמצלם מאקרו], יש להן שם של חברה וגם דגמים. AGER.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...