Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מנרגלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מתאים מפגש נרגילות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד מאוד מתאים מפגש נרגילות. הבעייה היחידה היא שלא לכולם בפורום הזה יש רכב[מבלבל אה?]. אבל מנרגל טוב הוא מנרגל מאלתר, ומישהו מאלתר זה מישהו ספונטני. אז אני קובע, יום שלישי, במיקום נבחר. עדיף מקום עם נוף נחמד. מביאים רק נרגילות גדולות, מי שיכול מביא טעמים מיוחדים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

איזה נפילה, חבר נשלח להביא טבק סוכריות מכפר יאסיף, הוא בטעות הביא 3 קילו טבק תפוח.

כנראה בחודש הקרוב נצטרך לאהוב תפוח.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
איזה נפילה, חבר נשלח להביא טבק סוכריות מכפר יאסיף, הוא בטעות הביא 3 קילו טבק תפוח.

כנראה בחודש הקרוב נצטרך לאהוב תפוח.

מה המחירים של הטבק מיאסיף?

אני ירושלמי, יש מצב לאיזו קומבינה? (יש סיכוי להגיע היום לכינרת אולי משם אני ימשיך ליאסיף הבעיה שזה אמצע הלילה וקצת מפחיד).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אופה,אחלה של שירשור!

קניתי נרגילה סורית קטנה(150 ש''ח) בקרוב תמונות...

יש איזה מקום לקניית גחלים וטעמים בב''ש?

פורסם
כידוע, לתימנים ישנה התכזינה.

סבי ע"ה, השאיר לי את המדעה שלו, שכן זוהי ענקית ומפוארת.

אכן,מדעא כפי שנאמר זוהי הנרגילה של היום, רק אין את הטבק הממוסחר והמלא כימיכאלים האלה, מדובר בטבק שטוחנים אותו מעלים מיוחדים שמביאים מכפרים מסויימים, שנותנים ארומה מיוחדת עשן מיוחד, ובדרך אגב גם סטלה מיוחדת.

יש לי עדיין פה מדעא של סבא של סבא שלי עוד מימיו בתימן שהיו קוראים תורה ולומדים, היו מעשנים להם עם גת בצד וזה היה ת-ע-נ-ו-ג.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם
לכל החבר'ה החובבנים, אם רוצים לרכוש את המקצוע כמו שצריך אז רק אצל בני דודינו.

זה אתה אלעזר? הנרגילולוג המורשה? :-)

ואגב, נרגילה תימנית אסלית (עם ראש חימר בקוטר של צלחת, צינור בד וגחלי מדורה) זה הדבר האמיתי, אבל פאף אחד ממנה ואתה מאבד את ההכרה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מה המחירים של הטבק מיאסיף?

אני ירושלמי, יש מצב לאיזו קומבינה? (יש סיכוי להגיע היום לכינרת אולי משם אני ימשיך ליאסיף הבעיה שזה אמצע הלילה וקצת מפחיד).

כפר יאסיף? מפחיד?

טוב...

בכל מקרה החנות של עבד ממש בתחילת הכפר אחרי התחנת דלק של דלק מצד ימין.

50 גרם=5 שקל.

פייבוריטים, פסיפלורה שרק הוא מכין ובננה חלב, חבל שגם לי יוצא להיות שמה פעם ב..

בכל מקרה, מומלץ.

גם בשביל להסתכל קצת על הסדרה 5 החדשה של עבד.

:)

פורסם
אופה,אחלה של שירשור!

קניתי נרגילה סורית קטנה(150 ש''ח) בקרוב תמונות...

יש איזה מקום לקניית גחלים וטעמים בב''ש?

קשה לי להאמין שב150 זאת סרוית קטנה. אתה בטוח שזאת לא עגבניה?

פורסם
כפר יאסיף? מפחיד?

טוב...

בכל מקרה החנות של עבד ממש בתחילת הכפר אחרי התחנת דלק של דלק מצד ימין.

50 גרם=5 שקל.

פייבוריטים, פסיפלורה שרק הוא מכין ובננה חלב, חבל שגם לי יוצא להיות שמה פעם ב..

בכל מקרה, מומלץ.

גם בשביל להסתכל קצת על הסדרה 5 החדשה של עבד.

:)

בנאדם, אני מוכן להציף לך ת'אמא של התיבת הודעות עד שתתן לי תשובה בקשר למתכון של הטומבק. אני פשוט חייב. תדע לך שאם תתן זה לא טובה, זה מצווה, זה להעביר את הידע הלאה.

פורסם

מעשן כמעט כל יום, כמובן טבק אך ורק מכפר יאסיף. לעיתים סוכריות לעיתים תפוח. הסוכריות הרבה הרבה יותר טעים אבל לעשן אותו לבד זה בעייתי הוא עושה מחלות קשות בגרון... אין לי תמונות של הנרגילה כ"כ, אבל 2 תמונות שצילמתי מהים לא מזמן כן יש.

הטבק ביאסיף עולה משהו כמו 40 שקל לחצי קילו. שווה כל שקל, גם משתלם יותר וגם הרבה יותר איכותי וטעים מכל טבק אחר. כשהייתי בארה"ב הייתי מעשן עם גחלים יפניות, מעין ריבועים שטוחים שמחזיקים משהו כמו שעה וחצי. כאן לצערי זה החרא המקומי שזה אומר סטרא או אחלה או כל שאר הזבל הזה שנדלק מהר והולך מהר.

DSC00676.JPG

DSC00677.JPG

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני לא מאמין שיש גיחל שמחזיק שעה וחצי, אבל אם אתה אומר אני לא אפקפק בך, יכול להיות שיש אבל אני לא מאמין.

בכל מקרה אין כמו הגחלים מהמנגל, אחרי שמתרגלים לזה קשה לחזור לריח המסריח של הפגסוס וחבריו.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אגב, הראו לי לפני כמה ימים איזה ראש סטרטאפ שמאפשר לנרגל בלי נייר כסף.

זה מעין מסננת מתכת כמו של כיור שבאה מעל הטומבק ומוחזקת בצורה קפיצית בקרמיקה של הראש, ואפילו עם מגן רוח מעליה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...