Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מנרגלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה הרבה שלא מבינים חצי דבר בנרגילות, ומספרים לנו את מה שסיפרו לנו בהרצאות של כיתה ו', שבטבק שמים אציטון בשביל להחדיר את הטעם לתוך הטבק.

אני אישית לא מעשן טבק עלום שם, אלא טבק מצרי שמייוצא לכל העולם, ד"א כל המוצרים שייוצרו בירדן או במצרים שאני קונה עברו דרך המכס ומודבקת עליהם אזהרה.

אבל גם יש אצלנו טבק שמיוצר ע"י הבעלים של החנות לנרגילות במרכז העיר ועוד חנות מחוץ לעיר, הטבק הזה נמכר במשקל אבל אני מעדיף את הטבק של נחלה עליו.

מישהו יודע אם יש בירושלים את הטבק מכפר יאסיף? נשמע מעניין לנסות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מנרגל בכיף

מי שרוצה שיבוא לראש :-)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אם כבר מדברים על טבק למקטרת.

יש טבק שיש לו ארומה של ווניל או שוקולד.

מי יודע איך קוראים לו? בבקשה?

אני מחפש אותו מאז סוף שנות ה-90......

לא חסר טבק למקטרת ווניל.

של מק ברן: http://www.mac-baren.com/BundMenu/Products/Available-tobaccos-in-your-country/Vanilla-Cream.aspx

http://www.mac-baren.com/BundMenu/Products/Available-tobaccos-in-your-country/Vanilla-Choice.aspx

הראשון חזק יותר. השני יותר חלש, יעני לייט בשפת העם.

יש גם של בורקום ריף:

http://www.1001tabak.ru/index.php?productID=158

אני אגב ממליץ לך על בורקום ריף אוריגינל ומק ברן בלק אמברוזיה ושרי אמברוזיה, ובמידת מה אפשר גם לנסות קפטן בלק זהב או לבן.

נ.ב

מר מחפש מהירות: זה שאתה קונה טבק מצרי זה לא אומר כלום. אם אתה מוכן לעשן איזה טבק עלום שם מצרי עם מדבקות מכס (נו זה ערובה לכך שזה טבק איכותי ? ) זכותך, תריח את הטבק שאתה מעשן ותנסה להשוות אותו לטבק נורמלי כמו סמסון, או טבק למקטרות, ותראה שזה עולם אחר לגמרי. רק בשביל הניסיון אני מוכן לתת לך פאוץ של טבק למקטרת ולשים בנרגילה ולהשוות עם הטבק המצרי...

ROOONEEYY

פורסם

אבל גם יש אצלנו טבק שמיוצר ע"י הבעלים של החנות לנרגילות במרכז העיר ועוד חנות מחוץ לעיר, הטבק הזה נמכר במשקל אבל אני מעדיף את הטבק של נחלה עליו.

האם אתה מדבר על החנות "גואה" בירושלים ?! - אם כן, אין על הלימונענע הישן והטוב שלו...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

נ.ב

מר מחפש מהירות: זה שאתה קונה טבק מצרי זה לא אומר כלום. אם אתה מוכן לעשן איזה טבק עלום שם מצרי עם מדבקות מכס (נו זה ערובה לכך שזה טבק איכותי ? ) זכותך, תריח את הטבק שאתה מעשן ותנסה להשוות אותו לטבק נורמלי כמו סמסון, או טבק למקטרות, ותראה שזה עולם אחר לגמרי. רק בשביל הניסיון אני מוכן לתת לך פאוץ של טבק למקטרת ולשים בנרגילה ולהשוות עם הטבק המצרי...

באקה אל גרביה קצת רחוק לי, אבל תודה בכ"ז.

אני אקנה ואנסה בעצמי.

אני מניח שבעתיד נרגול יהיה נחלתם של יותר מבוגרים יהודים, לעומת קהל היעד הנוכחי שרובו ערבים וילדים בגיל העשרה.

ביגמאק, בין השאר העברנו תקופה גם בעישון הטבק לימונענע של גואה והוא היה נחמד אבל הוא פחות איכותי, כשתגמר הקופסא של ה250 גרם שיש לי אני אקנה איזה 100 גרם לימונענע, אולי הוא שיפר את המתכון.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

3 נרגילות.

טבק שנקטנה ממקומות מיוחדים ואז מוכן לפי מתכון עתיק, טעם מתוק שאין בשום נרגילה אחרת.

מעשן פעמיים 3 בשבוע, ותמיד טעים.

אגב הטבק המצרי נחשב לנחות ביותר, וזה נכון, טבק ירדני וגם הטבק של עבד טובים מאוד, עבד מומחה לריחות וטעמים מתוקים, בעוד שהירדנים מעדיפים טעמים "מלאכותיים" יותר אך במידה ועושים אותם כמו שצריך אין דבר יותר מדהים, לצערי טעמתי טבק ירדני רק פעמים מועטות והכי טוב הייה טאבק ירדני ממזרח ירושליים שמזכיר טעם של סוכריות.

טבק בעל טעם מלאכותי ( סוכריות, קוקוס, וורדים וכדומה), מכילים רמות מאוד גבוהות של כימיקלים שונים, טבק תפוח ומנטה הם הכי טבעיים, מומלץ לעשן רק אותם.

:)

פורסם

פעם הייתי מעשן. כל יום שישי - פק"ל נרגילה קבוע בים.

עד שביום בהיר אחד אמא נתנה לי לקרוא כתבת תחקיר גדולה שפורסמה בעיתון ידיעות אחרונות על הסכנות הטמונות בעישון נרגילה. השם ירחם, אתם לא מאמינים כמה הזבל התמים הזה מסוכן וכמה נזק זה גורם לגוף.

את הנרגילה המשופצרת למשעי שלי מסרתי לראשון שהסכים לקחת אותה (קצת כאב לי לזרוק אותה ככה סתם אחרי איך שסידרתי אותה) ומאז נעלמו עקבותיה וטוב שכך.

מאז לא חזרתי לנרגילה, למעט מספר מועט מאוד של פעמים שלקחתי פה ושם איזו שכטה קטנה, לזכר הימים הטובים.

אבל עם יד על הלב - זה ממש לא חסר לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה זאת אומרת נקנה ואז מוכן לפי מתכון? יש לך מתכון לטומבק? שתף, הדברים האלו מאוד מבוקשים בחוגים מסויימים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אמרתם נרגילה אמרתם הכל.אני מעשן כבר 10 שנים.

אני מחזיק 7 נרגילות.נרגילה מומלצת יציקה קטנה כד קטן.

טבק-נחל'ה תפוח-באריזות של קילו-קופסאת שימורים גדולה עגולה/טבק עבד אל קאדר מכפר יאסיף.טבק מומלץ של עבד הוא תפוח ירוק,מלון,מנטה.

גחלים-בעיקרון עדיף גחל טבעי שקונים בשקים ושמים עם פינג'אן.אך גחל הדלקה מהירה כימי אך ורק פגסוס!-בפאקט אדום עם הציור של הסוס.

צינור-פלסטיק שטיף עם פיה עליונה מניסרוסטה.

לא לשכוח לרכוש פיות חד פעמיות כי זה מגעיל לעשן מפה לפה ומעביר מחלות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בטעם תפוח ירדני,שחבר מביא ישירות מירדן,מעשן פעמיים-שלוש בשבוע ,גחלים רגילים שמדליקים במנגל קטן ,טעם גן-עדן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

גם אני במנרגלים.

פעם-פעמיים בשבוע, אחרי יום קשה בעבודה, עם חברים.

יש לי ערכת נרגילה לרכב שבניתי בתוך קופסת עץ עם ספוגים חתוכים לפי חלקי הנרגילה, שכיום אני כבר לא מסתובב איתה, ועוד נרגילה יקרה וגבוהה בבית.

לנרגילה שלי נכנס רק TWO APPLES של אלנחלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היכן ניתן להשיג את הטבק למקטרות או כל טבק אחר שהוא "איכותי" יותר מהטבק המוצהר לנרגילות?

עדיפות לאזור מרכז(ואשדוד בפרט)

תודה מראש

בכל מקרה זאת הנרגילה הנוכחית שלי ושל חבר שלי

anmxle.jpg

יש עוד כמה תמונות אם בא לכם..

Boris.K

פורסם

קודם כל צינור מזגן הכי טוב, לא צובר את האבק המעצבן (נסורת בפי העם) ,רואים תמיד עד כמה הוא נקי .

ובוחרים איזה אורך שרוצים .

לא צריך פיה , קיבוצניקים....

לגבי טבק ,אצלנו יש לרוב את הרגיל ,הבאנו כמה קילו מטורקיה ,נעלם ....

והחבר'ה הביאו מסיני איזה חמש קילו ,עובדים על זה....

ומידי פעם יש איזה נגלה מיאסיף ,או משהו אחר שמוצאים .

גחלים קנויים הדלקה מהירה, כלי מיני.

אני אשמח לשמוע על מקומות לקנות בהם טבק איכותי ,בירושלים ,ת"א ,ובדרום .

חברים שלי ניסו להכין ,לא כל כך הלך להם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...