Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

M-3......אמת או שקר???

אליה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה-3 ל' הוצג לראשונה ב-E36, והספקו אכן היה 286 כ"ס, אבל מדובר כאן על מנוע שונה לחלוטין.

setting things stright

286 היה לE36 בגירסה האמריקאית (נדמה לי)...

לגירסה האירופאית היה 3.2 עם 321 כ"ס, שישיה בטור כמובן...

פורסם

ל-M3 E36 הראשונה היה מנוע 3.0 286 כ"ס, ולשנייה (אחרי מתיחת הפנים) היה מנוע 3.2 321 כ"ס.

אין סתירה בעניין.

בטאמן

(-;

צוקרמן, אם אתה רוצה לרדת קצת ברמת הכוח, אני מוכן להחליף איתך את ה-ZX לחודש חודשיים...

ברינג און דה סבבה

פורסם

איך אני אגזור אותך, יצטרכו להביא את דונה קארן במיוחד מניו יורק כדי לתפור אותך מחדש... :rofl:

בטאמן

(-;

עכשיו שמתי לב שיורד גשם, ואני עדיין בלי ABS... למה בדיוק אני צריך יותר כוח?!

ברינג און דה סבבה

פורסם
איך אני אגזור אותך, יצטרכו להביא את דונה קארן במיוחד מניו יורק כדי לתפור אותך מחדש... :rofl:

בטאמן

(-;

עכשיו שמתי לב שיורד גשם, ואני עדיין בלי ABS... למה בדיוק אני צריך יותר כוח?!

דיבורים כמו חול... ואין מה לאכול.

;-)

רועי,

גוזר רק עם מספריים.

פורסם
בלוח פוקוס יש ב.מ.ו "323 אם 3 2300 סמ"ק 87" משיחה עם הבן אדם הוא אומר שמדובר ב-M3 אורגינלית עם 270 כ"ס מ-2300 סמ"ק!!!!

האם יש חיה כזאת?? או שהוא סתם מ*** לי את השכל??? :roll:

והוא רוצה 70..

תשאל אותו כמה צילינדרים, אם זו M3, אז למקורית היו 200 כ"ס בלבד ב87, ורק 4 צילינדרים, להבדיל מ325 של 85 ומעלה עם 6 צילינדר, או 323 של עד 85 עם 6 צילינדרים.

אם שום דבר לא מסריח פה.... תלך על זה במלוא הרצינות.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ואכן היא אמורה להיות מונעת ע"י 4 צילינדרים בלבד 2300 סמק 200 כ"ס שעיטרו את האמ 3 שיצאה ב86. 192 כ"ס אם הדגם יובא מארה"ב.

רק ב89 יצא דגם איבו 1 עם 220 כ"ס וב1990 יצא דגם איבו 2 עם 238 כ"ס, דגם שנודע בשם ספורט איבולושן שצוייד עדיין בארבע צילינדרים מוגדלים ל2500 סמק.

כדי לעשות סדר בבלאגן שקראתי כאן לגבי דגמים והספקים, ב92 עד 95 יצא דגם E36 M3 עם 286 כ"ס ממנוע של שלוש ליטר, בארה"ב בגלל חוסר בתיבה אוטומטית לM3 ייצר המפעל מנוע 325 מוגדל ל3000 סמק שסיפק 240 כ"ס בלבד.

ב96 יצא דגם איבו המוגדל ל3200 סמ"ק שסיפק 321 כ"ס ב7400 סל"ד באירופה, בארה"ב המסכנים קיבלו הגדלת נפח בדגם המזוייף האמריקאי אך כ"ס נשארו 240 רק המומנט על קצת...

גם הדגם האחרון שונה מהאירופאי והוא קוצץ ב10כ"ס ל333כ"ס.

נחזור למודעה , כדי לשפר את ההספק ב40 אחוז ל270 צריך לבצע משהו דרסטי ולמען האמת אני סקפטי לגבי המספר.

בכל מקרה , הרכב מקורי, ההספק בספק, המחיר מגוחך והדגם אחד מעשרת אלפים שיוצרו.

יגאל M3///

E36 321

D

פורסם

עוד משהו לזהות על הראש המנוע אמור להיות פלסטיק שחור אם אני לא טועה או שזה מתכת ועלייה רשום בלבן די גדול M POWER אם אנ זוכר נכון זה מה שהיה רשום בבימר שראיתי מודל 87.

אני יודע שכל אחד יכול לעשות את זה אבל זה לא נראה לי כי ראיתי באמת אותו מנוע אחרי שביררתי באינטרנט.

פורסם

ד"א לשאלה קטנה שמטרידה אותי מאז שישבתי במושב הנוסע:

כמה סוסים יש ל-M5 שנת 90 :?::?:

וללא שום קשר:

והאם אלפא 164 היא הנעה אחורית??

לילה טוב...

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

והאם אלפא 164 היא הנעה אחורית??

לא.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

בוקר טוב.

ל M3 המקורית שנת 87 אכן יש מנוע 2.3 ליטר , אבל היא מגיעה עם 200 כ"ס...

להגיע ל - 270..... נו , באמת..... ( הוא צריך 35 תאילנדים מאחורי האוטו שידחפו אולי..... ) ייתכן , אבל לא הגיוני ! שאם יש לו שם הוא היה מבקש מיליונת'לפים !

לאליה... אני הראשון שאגיע איתך לבדוק ! ( רק תרים טלפון...... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טעיתי :wink:

לאליה AX (ואני מקווה שכאן אני לא טועה לפחות), לM5 שנת 90 (E34) היה מנוע 3.6 ליטר, שש בטור בעל 315 כ"ס (מאוחר יותר גדל, עדיין בE34, ל3.8 ו340 כ"ס והתווסף הילוך).

אפס למאה ב6.3 (5.9 מאוחר יותר) ומלא קלאסה.

לפחות יש לי תירוץ טוב - תמיד אהבתי את סדרה 5 יותר.. 286 כ"ס היו לE28 M5 בשנת 85..

(שוב, לא שזה פותר אותי מאשמה - התנצלות לבעלי הM3 באשר הם, ולפחות צוקרמן נפל ביחד איתי :twisted:)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...