Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, זה נהג מונית, יש להם חוקים משלהם, הם לעולם לא יהיו אשמים בתאונה, לא חשוב מה קרה ולמה קרה, דוגמאות משלי:

נוסע בקריית שרת בחולון נהג מונית יצא מרחוב יש לו האט וזכות קדימה נכנס לי בצד "אתה אשם, חוצמזה זה רק מכה קטנה, אני לא מתכוון לשלם את זה"

מקרה אחר: נהג מונית נכנס לנתיב לי בז'בוטינסקי ר"ג לפני צומת עלית גרדתי אותו עם הצד הוא עושה לי אתה אשם, זה היה אוטו לא שלי ועם מספר רישוי לא גלוי בכלל, נכנסתי לאוטו ונסעתי.

יש להם פשוט חוקים משל עצמם, זכות קדימה ללא דופי בגלל שהם 12 שעות ויותר על הכביש ביום, שטויות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק לי משהו פה לא מסתדר?

ויטלי ,אתה טוען שנפגע לך ג'נט אחד .

בנוסף אתה טוען ששברת מעט הצידה כשהאופנוע הפתיע .

מכיוון שאני לא רואה דרך לפגוע בג'נט בפגיעה מאחורה בלי לפגוע לפחות בטמבון ולפוצץ צמיג ,אני מתחיל חושב שבכלל אתה פגעת בו.

ואל תגיד לי שזה הרזרבי כי המונית צריכה להרים ווילי כדי לפגוע לך ברזרבי .

זה נשמע יותר כאילו הוא נסע בנתיב ליד ,ואתה ברחת מהאופנוע לתוך הנתיב שלו .

במקרה כזה ,אני בכלל לא בטוח שהוא אשם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

נהגי מוניות (או הבוסים שלהם) תמיד ינסו למצוא את הדרך להגיע לפשרה בלי לערב את חברות הביטוח

עקב תעריפי הביטוח הגבוהים במיוחד לנהגי מוניות עם היסטוריית תאונות.

תנשום עמוק ותן לסוכן הביטוח שלך לטפל בנושא. :-)

דניאל

MCS 2008

פורסם
רק לי משהו פה לא מסתדר?

ויטלי ,אתה טוען שנפגע לך ג'נט אחד .

בנוסף אתה טוען ששברת מעט הצידה כשהאופנוע הפתיע .

מכיוון שאני לא רואה דרך לפגוע בג'נט בפגיעה מאחורה בלי לפגוע לפחות בטמבון ולפוצץ צמיג ,אני מתחיל חושב שבכלל אתה פגעת בו.

ואל תגיד לי שזה הרזרבי כי המונית צריכה להרים ווילי כדי לפגוע לך ברזרבי .

זה נשמע יותר כאילו הוא נסע בנתיב ליד ,ואתה ברחת מהאופנוע לתוך הנתיב שלו .

במקרה כזה ,אני בכלל לא בטוח שהוא אשם.

אם לא הבנת, אני אנסה להסביר שוב.

רמזור, לפנייה שמאלה! במסלול שלי 2 נתיבים, אני בימיני!

יוצא לצומת בירוק. מטה את ההגה שמאלה לכיוון הנסיעה

האופנוע עובר, ברקס והטיית ההגה עוד קצת לשמאל.

הנהג מונית, משמאלי! מאחורי! נתקע בגלגל האחורי שמאלי שלי.

ולא, לא אני נכנסתי לנתיב שלו! הפגיעה שלו ברכב שלי הייתה שניה וחצי - 2 לאחר שהאוטו עצר עצירה מוחלטת. ובלי ABS זה לא כלכך מהיר. חוצמזה שאם הוא היה שומר על מרחק מספיק בשביל להספיק להגיב למשהו, רבע מטר שמאלה מצידו והוא לא היה נכנס בי.

עכשיו יותר ברור?

אמיר,

אוקיי.. תודה. אני יוצא מנקודת הנחה שהשופט כן יאמין לי שחתך אותי אופנוע.. אין לי הפרעות נפשיות להעצר בלימת חירום סתם ככה באמצע צומת מרומזרת.

עוד מעט נכנס כיפור, שיהיה לכולם (או לרוב לפחות) צום קל וגמר חתימה טובה.

ויטלי.

GS300.

פורסם
הנהג,חתיכת מניאק מתקדם,קלט שאני נהג חדש אז ניסה להלביש עליי את הנזק שלו (כל הפגוש+מכסה מנוע נדחסו פנימה לכיוון השימשה,והכנף השמאלית התלבשה על הגלגל,בצורה שלא איפשרה לו תנועה).

לי אגב,נשברה הבקלית של האיתות....

על מה אתה נוהג? נגמ"ש?

פורסם
אם לא הבנת, אני אנסה להסביר שוב.

רמזור, לפנייה שמאלה! במסלול שלי 2 נתיבים, אני בימיני!

יוצא לצומת בירוק. מטה את ההגה שמאלה לכיוון הנסיעה

האופנוע עובר, ברקס והטיית ההגה עוד קצת לשמאל. עד כאן מובן

הנהג מונית, משמאלי! מאחורי! נתקע בגלגל האחורי שמאלי שלי. משמאלך מאחוריך ? זאת אומרת בנתיב השני שפונה שמאלה?

ולא, לא אני נכנסתי לנתיב שלו! אז איך הוא פגע לך רק בגלגל השמאלי ?

הפגיעה שלו ברכב שלי הייתה שניה וחצי - 2 לאחר שהאוטו עצר עצירה מוחלטת. ובלי ABS זה לא כלכך מהיר. חוצמזה שאם הוא היה שומר על מרחק מספיק בשביל להספיק להגיב למשהו, רבע מטר שמאלה מצידו והוא לא היה נכנס בי.זה שוב נשמע לי שהוא היה בנתיב ליד .

עכשיו יותר ברור?

האמת שלא ,אולי אני לא מבין אותך ,אבל עדיין נשמע לי שברחת לנתיב שלו (שזה אולי הגיוני במקרה כזה ) נהג שנוהג בנתיב אחר לא צריך לשמור מרחק מרכב בנתיב ליד (צריך לשים לב אליו ולהזהר כמובן).

אמיר,

אוקיי.. תודה. אני יוצא מנקודת הנחה שהשופט כן יאמין לי שחתך אותי אופנוע.. אין לי הפרעות נפשיות להעצר בלימת חירום סתם ככה באמצע צומת מרומזרת.

עוד מעט נכנס כיפור, שיהיה לכולם (או לרוב לפחות) צום קל וגמר חתימה טובה.

ויטלי.

מצטער עדיין נשמע לי שהנהג מונית לא אשם במאה אחוז, האפשרות היחידה שאני רואה שהוא יפגע ככה בלי שעברת נתיב ,זה אם הזנב שלך נזרק חזק ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מצטער עדיין נשמע לי שהנהג מונית לא אשם במאה אחוז, האפשרות היחידה שאני רואה שהוא יפגע ככה בלי שעברת נתיב ,זה אם הזנב שלך נזרק חזק ....

האמת שאם הייתי זוכר עד כדי כך במדויק.. מה שאני לא הייתי מפרט על המילימטרים.

מה שאני כן יודע ובטוח, זה שאם נזרקתי לנתיב שלו, הייתי יודע על זה והייתי שם לב! ובמקום לקבל עצבים הייתי יושב לדבר איתו על מחיר ומחתים אותו שזה נגמר שם ולא מערבים ביטוח ולא נעליים.

מר צביקי הנכבד.

אני אשמח מאוד לדעת באיזה חלק מהמשפט שציטטת היה בדיבור שלי טון גזעני.

אחר כך נחזור ונדבר על ההודעה שלך. אם יש לך איזו שהיא בעיה מסויימת עם השפה שלי או המוצא שלי אשמח לקבל ה"פ נייטו פרבלמה.

לילה טוב, ויטלי הרוסי.

GS300.

• תוכן חדש...