Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה קלה.. אולי קצת יותר.

בדרך הביתה. אחרי יום ארוך טיפה יותר מידי.

עומד ברמזור לפנייה רחוקה שמאלה בצומת גדולה!

הרמזור מתחלף לירוק, ואני מתחיל לנסוע, מטה את ההגה לכיוון הנסיעה,

נראה כאילו משומקום, אופנוען אידי!ט בלי חולצה, בלי קסדה, על אופנוע מוטוקרוס ללא לוחית רישויי מרביץ באדום ואני קולט שאם אני לא בולם מייד אני נכנס בו.

בלימה חזקה, שוב החיסרון של הABS לא מסתדר לי טוב בראש (איסוזו טרופר). החרא מחייך אליי, מרים את האגודל למעלה:mm_yeah: ונוסע בפנאן שלו עם חיוך מאוזן לאוזן.

אבל מה?! איך לא?! מה יכול להרוס לי יותר מזה את היום?

מונית מרצדס, נראית מימי הביניים, נכנסה בי מאחורה בגלגל האחורי, עזבו לרגע את הג'אנט שאני משוכנע שקיבל עיקום רציני,

כל הבמפר של הנהג מונית ירד למטה!!!!

התקדמנו לנתיב הנסיעה וברגע שהשתלבנו עצרנו בצד.

איך לא?! יוצא לי מהמונית ערסוואט בדימוס. קירח, נראה תימני, עם ח' וע' מציקים, מלווים בהרבה ידיים מתנופפות לאוויר ומתחיל לצעוק עליי לאחר שהחלפנו פרטים.

כשניסיתי להסביר לו ברוגע ובנימוס שחתך באדום אופנוע. זה לא כלכך עניין אותו. וברגע שהוא התחיל לצעוק?

פה הגיעה החפפה!!!!!!!!!!

לא מספיק אחרי כל היום הזה

לא מספיק שעוד חצי מטר קדימה ואופנוען היה מרוח לי על הגריל

לא מספיק שאני צריך לשבור ת'ראש לג'אנט חדש עכשיו

הזבל מרים את הקול שלו.. כאילו שאני עשיתי משהו לא בסדר.

הברנש החביב דורש ממני 1000 שקלים חדשים לתיקון במפר קדמי ולא, לא בנימוס.

מהעצבים, עלה רגע של טמטום קל, הצבתי לבחור הנחמד כמה עובדות כמו במה אישתו ואימו עוסקות בשעות הפנאי ב1.34 שקל לשעה.

הבהרתי לו שאם הוא לא יעוף לי מהפרצוץ הוא יגרד את הכביש עם השיניים שלו.

"אנחנו ניפגש בבית משפט" ונסע.

איך אני אנסח את זה?

מה הולך לקרות? ואיך אני מוכיח את חפותי במקרה כזה?

תודה מראש ולילה טוב, ויטלי.

GS300.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אני אנסח את זה?

מה הולך לקרות? ואיך אני מוכיח את חפותי במקרה כזה?

איזה להוכיח? אתה לא אשם! הבחור נכנס בך מאחור! אשמתו ב 100% על אי שמירת מרחק!

לך איתו לבית משפט!

פורסם
איזה להוכיח? אתה לא אשם! הבחור נכנס בך מאחור! אשמתו ב 100% על אי שמירת מרחק!

לך איתו לבית משפט!

לך איתו ותביא את האופנוען גם :wink:

ברצינות - לך איתו לבית משפט. למה בלמת? - אופנוען עבר ברמזור אדום ובלמתי. את מי אתה חושב שיאשימו? אותך? כי הטמ*ל הזה יגיד שפתאום עצרת כי בא לך? ועוד לחשוב שלך אין ABS ולו כנראה כן... :evil:

בהצלחה בהמשך! תעדכן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כניסה מאחור הוא אשם.. תתקשר אליו תדבר איתו תראה אם הוא רוצה לסגור את זה ככה אם לא אני ממליץ ללכת לבית חולים ואז למשטרה להוציא אישור משטרה ובמקום הוא מקבל שלילה לחודשיים.. :) אולי כי הוא נהג מונית וזה הפרנסה שלו הוא יקבל שלילה רק לרכב מחוץ לשעות העבודה אבל גם זה משהו

פורסם

פגיעה מאחור תמיד אשמת הנהג ברכב מאחור...

עוד עובדה שנתקלתי במקרה עם בן משפחה...

גם במקרה של רוורס יכולה המכונית הקדמית לתבוע....

פורסם

פגיעה מאחור היא עבירה של נהג המונית על אי שמירת מרחק. הוא יכול לצעוק עד מחרתיים. דרך אגב, העובדה שהוא ניסה להוציא ממך 1000 שקל במקום ושמדובר בנהג מונית, היא בגלל שהוא יודע בדיוק שהוא לא יוציא ממך כלום בדרך אחרת. הוא פשוט ניסה לנצל את הלחץ שלך.

בקיצור, שימשיך להתבכיין עד מחר, ושילך לצעוק על הסוכן ביטוח שלו. אתה לא אשם. נקודה.

פורסם

זה לא יפה לומר את זה,אבל נהג המרצדס כזה חרא, שהייתי מזמבר אותו ע"י זה שהולך כל יומיים לבית חולים להתלונן על כאבי גב כתוצאה מהחבטה של התאונה,והייתי מביא שמאי רכב שיינפח את הנזק של הרכב,ובכל דרך אפשרית הייתי מוסיף לו עוד שקל ועוד שקל לתביעה, רק על זה שהוא מניאק.

אין בית משפט שיוציא אותך אשם בתאונה כזאת מהסיבה הפשוטה:

ההגיון הבריא אומר שאם בלמת את הרכב בפתאומיות לאחר שכבר התחלת תנועה,באמצע רמזור ירוק-כנראה שהיתה לכך סיבה מוצדקת,ומניאק מאחורייך נכנס בך מכיוון שלא שמר על מרחק ולא היה עירני לסביבה.

זה בדיוק כמו מקרה שהיה לי לפני 6 וחצי שנים,שהייתי נהג חדש על הכביש,חיכיתי ברמזור לפנייה שמאלה,לאחר שהתחלף לירוק התחלתי נסיעה,ובאמצע הצומת פגעה בי ב.מ.וו שהגיע מהכיוון הנגדי ונכנסה באדום לצומת.

הנהג,חתיכת מניאק מתקדם,קלט שאני נהג חדש אז ניסה להלביש עליי את הנזק שלו (כל הפגוש+מכסה מנוע נדחסו פנימה לכיוון השימשה,והכנף השמאלית התלבשה על הגלגל,בצורה שלא איפשרה לו תנועה).

לי אגב,נשברה הבקלית של האיתות....

אני רציתי בכלל להחליף איתו פרטים ע"פ חוק ולהמשיך לנסוע,בלי לבקש ממנו פיצוי על הבקלית או משהו,לא היה לי כוח להתעסק עם זה (באותו יום הגעתי הביתה מהצבא לאחר 28,ורציתי לראות את חברים שלי,לא להתעסק עם ביטוח).

לאחר שהבנתי עם מי יש לי עסק וההוא התחיל לצעוק עליי ולאיים להביא משטרה שתשלול לי את הרשיון וכדומה, אמרתי לו להמתין והתקשרתי לאחי הגדול (בעל הרכב בו נהגתי),שהוא יותר מבין ממני בדברים האלה.

הוא הגיע למקום התאונה וקלט פתאום את הלחץ של הנהג:

ביטוח חובה+מקיף לא בתוקף.

המניאק ישר המציא תירוצים שיש לו ביטוח חדש אבל הוא בבית,ו"הנה אישתי,היא הסוכנת ביטוח שלי" וכו'.....וחטף מאחי את הניירת כדי שאחי לא יירשום את השם שלו וכו'.

אחי הודיע לו באותו רגע,אז אתה יודע מה,עכשיו אתה תמתין,כי אני רוצה פה משטרה.

באותו רגע ההוא אמר "אני לא ממתין,אני הולך,נתראה בבית משפט"

אח שלי הודיע לו שאם הוא לא מוכן להמתין למשטרה,מבחינת החוק זו תאונת פגע וברח,ושיגיש נגדו תלונה במשטרה.

הוא אמר לו לעשות מה שהוא רוצה,נכנס לאוטו וברח מהמקום (זאת לאחר שמיד לאחר שאחי הגיע למקום הוא עזר לו למשוך את הכנף כדי שיוכל לפנות את הרכב מאמצע הצומת).

יום למחרת הלכתי למשטרה להגיש תלונה על תאונת פגע וברח,ואיתרנו את הרכב ובעליו ע"פ לוחית רישוי, והשוטר ישר אמר לנו "אני יודע טוב מאוד למה הוא לא רצה משטרה,מעבר לביטוחים שראיתם שאין לו,הרכב ללא טסט).

שיא החוצפה היתה שקיבלתי לאחר חודש זימון לבית משפט,הוא תובע אותי !!!

הלכתי לשמאי רכב,ושם כבר הלבשתי כל מה שאפשר להלביש על הנזק:

טמבון נפגע ודרושה החלפה,החלפת פנס איתות,החלפת פנס ראשי (היה שם בורג שבור עוד מפעם),החלפת פס קישוט בין הפנס לטמבון,צביעת כנף.

בקיצור,מנזק של 70 שקל באוטו של אחי,הצלחנו לאחר כל הניפוחים להגדיל את זה למעל 2000 שקל.

לבית המשפט החרא לא הגיע,אני הגעתי מלווה בעורכת דין (כוסית!!!) מטעם חברת הביטוח,הצגנו תמונות וכדו' של זירת התאונה, ועוד לפני שהיו אמורים לקרוא לי לתיק שלי,העורכת דין פתאום יצאה ואמרה לי "זהו חמוד,אתה יכול ללכת הביתה".

שאלתי מה ולמה,והיא הסבירה לי שהמניאק בכלל לא הגיע למשפט (הוא הגיש תביעה על סך 38K בגין הנזק שלו !!), לכן השופט רק עבר על המסמכים שלי,במצב רגיל הוא היה פוסק שכל אחד משלם את הנזקים העצמיים כיוון שלא ניתן להוכיח באשמת מי התאונה (לא היו לנו עדים),אבל מכיוון שהתעצבן על כך שהתובע בתיק לא הגיע למשפט ולא שלח נציג מטעמו,ובכך סתם בזבז את זמנו של השופט,הוא פסק שהוא ישלם גם את הנזק שלו,גם את הנזק שלי,וגם את הוצאות המשפט !

הצדק במיטבו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קבלו סיפור דומה שהיה לי.

שעת לילה מאוחרת, חוזרים כל המשפחה מארוע,סתם לידע כללי 4 נפשות, אפלאוז ישנה אחת. אנחנו כבר 100 מטר מהבית. ופתאום שומעים רעש איום וחזק. להקה של טרקטורונים, כולם ללא מספר כמובן, חותחים אותנו מכל צידינו. אחד מהר שהיה קצת איטי וניסה להדביק את הפער הגזים עד למהירות שלא הייתה לו שליטה, ונכנס בדלת הנהג, והמשיך להדרדר על מכסה המנוע, אבא שלי שהוא נהג ברכב, למזלו של אותו טיפש שרכב על הטרקטורון, הספיק לסטות כדי לא לעלות עליו. כמובן שהוא ישר טס על הטרקטורון וברח. לא הייתה לנו ברירה (לרדוף אחריו בעיר?:shock:) אז הגשנו תלונה. השוטר הרדום רשם את הטלונה, ודיווח בקשר לניידות.

מה שפוגע זה לא רק התיקון פח של האוטו, זה עבור מזמן וכבר מכרנו אותו אפילו, רק לחשוב שזה יכל לקראת עוד פעם.

פורסם

vitali,

לעניות דעתי אין לך מה לחשוש מתביעה.

מצד שני צריך לזכור שלמרות שהוא מאחור והוא הפוגע בך ויש לו אשמה וודאית של אי שמירת מרחק,

יש גם דבר שנקרא אשמה תורמת - כלומר: עד כמה הנהיגה שלך גרמה לכך שתתרחש תאונה.

הרי ברור לך שבמצב תאורטי אם אני נוסע בכביש וסתם כך בולם פתאום, יש סבירות גבוהה שרכב מאחורי יכנס בי.

יכול להיות שמי שמאחורי לא שמר מרחק, אבל גם בלימת הפתאום שלי היא לא במקום ולכן יש לי אשמה תורמת.

כאשר יש אשמה תורמת, בתי משפט נוהגים לקבוע כמה היא תרמה לאירוע. אם היא תרמה 30 אחוז, יוקטן הפיצוי בהתאמה.

לפי התיאור שלך, נראה שאתה לא צריך לחשוש, אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שלשקרנים יש איזה חוש מוצלח יותר לשכנע את השופט שאתה גם אשם, במקרה שכזה, אם יצליח לשכנע שופט בכך ואתה לא תוכל לסתור את טענותיו, יש סבירות ששופט במקרה הגרוע יקבע שהיתה לך אשמה תורמת.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי איך שזה נשמע(לא הבהרת את זה ב100%) הוא נכנס בך מאחורה.

במקרה כזה גם אם היית בסדר וגם אם לא וכל סיבה שתרצה בעולם אתה לא אשם וזה בדוק ב10000%.

כשתגיע לבית משפט הוא יקבע כאשם עקב אישמירת מרחק ואי תשומת לב למתרחש בכביש וחוסר זהירות.

וסיפור קטן ומעניין שקרה לי אישית:

נסעתי בבוקר לעבודה כהרגלי ברחוב מלא פסי האטה.. מלפני יונדאי H100 אני שומר מרחק אפילו יותר ממה שצריך בחוק..

לפתע בהגיענו לאיזו צומת הנהג עוצר בפתאומיות את הרכב באמצע הכביש ומדבר עם עובדי עירייה שעבדו בצד בגלל נזילת מיים מאיפשהוא ברחוב.. אני עוצר אחריו בפתאומיות אבל בגלל שהכביש היה רטוב אני מרגיש שהרכב מחליק לכיוונו ,בגלל שהיה בשני צידי הרכב מדרכה ואי תנועה(חד סיטרי) אין לי לאן לברוח ובגלל ששמרתי באמת מרחק גדול ולא נסעתי מהר(פסי האטה) אני מצליח למרות ההחלקה לשבור כמה שיותר שמאלה ופוגע בו קצת בחלק השמאלי האחורי(קדמי ימני שלי-אופל טיגרה) לי נהרס כנף מכסה מנוע ופנס ולו הטמבון טיפה נפגע(רכב גבוה משלי). לי יש מקיף אין בעיה,אשתי הסוכנת ביטוח שלי .. ממשיך בחיי עד שמתברר שבגלל שאמרתי שהיו מים על הכביש,ביטוח צד ג' שלי לא מוכן לשלם לו עבור הנזק וטוען שזאת אחריות של העירייה. הבחור לא מוותר מגיש לתביעות קטנות ותובע אותי ואת חברת הביטוח שלי.. האידיוט לא מספיק שעצר באמצע הכביש בפתאומיות עוד הודה שעצר כדי לדבר עם עובדי העירייה בתצהיר של התאונה לחברת הביטוח שלו-שזה דבר שאסור על פי החוק.... אבל למרות הכל ולמרות ששמרתי מרחק גדול ולמרות שנסעתי לאט ולמרות שהבחור הודה שהוא עצר לדבר עם עובדי העירייה ולמרות שהיו מים בכביש וזה לא היה בשליטתי ההחלקה השופטת בלי למצמץ קבעה שהאשמה היא שלי וכנראה שלא נסעתי מספיק לאט וכנראה שלא שמרתי מספיק מרחק והייתי צריך להיות יותר עירני בגלל המים בכביש והבחור פשוט קיבל את כספו מחברת הביטוח שלי.

מוסר ההשכל שלי מהסיפור הוא פשוט...נכנסת במישהו מאחורה או מישהו נכנס בך... זה לא ישנה הרבה מה קרה או מי עשה או למה קרה הרכב שנכנס מאחורה אשם על אי שמירת מרחק.

בכל מקרה חבוב.. בהצלחה.

פורסם

פה הגיעה החפפה!!!!!!!!!!

.

חפיפה ?

בכל אופן, פה הראש שלך היה צריך לעבוד ולהזמין לו ניידת, במקום לצעוק עליו או לתת לו ללכת אחרי שניסה לסחוט אותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v

הוא עשה בשכל שלקח את עצמו נכנס לרכב, רשם את המספר שלי ונסע.

אם לא אני משוכנע שעוד מילה קטנה ממנו והוא היה מלקק את האגזוז שלי.

ולמרות שהוא נכנס בי מאחורה, אחרי הכל אני בלמתי בלימת חירום באמצע צומת. אין לי שום דבר שיכול להעיד שבאמת עבר שם אופנוע. במיוחד כשזה אופנוע ללא לוחית רישויי ואף בלי אורות.

למרות שהוא צריך ליהיות האשם בסיפור, בכדי לא לפגוע באופנוע הפניתי את ההגה עוד קצת שמאלה. ולכן הנהג לא הספיק להמלט מפגיעה ממני! הוא נכנס בדיוק בג'אנט האחורי שמאלי שלי. גם הוא, אחרי בלימה חזקה.

אין לו שום טיעון שיכול לתפוס עליי תיק בבית משפט בכל זאת?

ועכשיו אני מבין שאני יכול לגשת למשרד התחבורה ולהכנס בו, הוא רכב ציבורי! ורשמתי את המספר מונית בנוסף!

אבל, מזה לא בראש שלי להתחיל שוב סיפורים של בית משפט ביטוח וחארטה..

אני אלך לראות מה הנזק שנגרם לג'אנט האחורי ואגש לסוכן הביטוח לראות מה אפשר לעשות בנידון.

תודה רבה לכולם על העזרה.

GS300.

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא תובע אותו על הנזק שנגרם לך ולרכבך- הוא נכנס בך מאחורה ואת זה אין בעיה להוכיח.

תגיש תביעה נגדו קודם דרך הביטוח, אני מאמין שהכל יסתדר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שטו בדיקות?

בשביל מה בדיקות? הפגיעה בקושי הזיזה אותי.

כמה נזק יכולה לגרום לי מרצדיזל חבוטה שאני יושב בתוך 3 טון של טרופר ארוך?

לתחנת המשטרה אני אפנה עוד היום אח"צ.

GS300.

• תוכן חדש...