Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מד תורים שלי לא עובד.לקחתי את האוטו למוסך הנעות בכרמיאל(רנו מורשה)חיברו אותו לסקנר,ואמרו לי שה"פלתה החשמלית"(???) האחורית דפוקה,וצריך להחליף את כל לוח השעונים..ההצעה הלא מפעתה במיוחד: 2000 שח,לא כולל עבודה ומע"ם....קיבלתי קצת חום..מישהו מקיר מקום אמין ומקצועי בצפון שמתעסק אם התחום ויש לו גם מחירים נורמלים?

Shift happens!:roll:

פורסם

מומלץ לגשת למכון לספידומטרים.

לדעתי יש אחד כזה באיזור משרד הרישוי- אין מה להפסיד ,מקסימום תשלם פחות גם אם יחליפו את כל השעון מפירוק.

אינני מכיר את הרכב ומערכותיו אך יכול להיות שהתקלה נקודתית,ורק החלפת שעון הטורים תעזור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איך בדיוק הם הגיעו למסקנה שכזו?

איני יודע מה זו הפלטה הזו אבל מה שבטוח כי ברכב הספציפי הזה מד הסל"ד לא מקבל את הנתונים ממחשב ניהול המנוע ככה שבחיבור המחשב לסקנר לא ניתן ליראות אם מד סלד תקול או לא.

לדעתי עליך לקחת את הרכב למכון ספידומטרים טוב שידע לאבחן את הבעיה. או לי איזה קבל שמוביל למד סלד ניקרע או משהו בסיגנון.

חכה לתגובות נוספות, רפי לין כניראה ידע לכוון אותך למקום אמים בצפון.

בברכה.

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כן....הבעיה היחידה אם חלקים מפירוק שאו שהם עובדים או שהם לא,מרוב יעוש תפסתי רגליים ועברתי בין כל הפירוקיעדות בסביבה,ומתי שעיבדתי תיקווה מצעו לי אחד במקום האחרון...היה בתוך רכב שהיה ניראה כיאלו עבר תאונה אם בולדוזר.לא מפריע לי...אבל שאלתי כמה הוא רוצה אליו:300.

-ואם לא עובד?

-בעיה שלך חביבי!

טוווווווווווב...הםםם300+פירוק והרכבה על משהו שלא בתוח בשיט שהוא עובד זה קצת הרבה...ולא מצאתי שום דבר כאן בכרמיאל שמתעסק אם זה....אם משהוא יכול לעזור?(עוד נהג מיועש :-) )

פורסם

שמת לב מה רשמת מוסך מורשה של רנו??????????????????????

למה לקחת אוטו 96 למוסךמורשה .תקשיב אצלי במאגן אותו שנתון נכנסתי פעם אחד ויחידה ואחרונה אליהם הם קרעו אותי במחיר .

חיישן חמצן סיני זול הם לקחו ממני 600 שקל {סיני לא של בוש}לא כולל מעמ. חיישן של בוש עלה לי 300 כולל עבודה ומעמ

קח את הרכב למכון שממחה בזה תחסוך הרבה כסף.

פורסם

כןןןןןןןןןן....דיי הבנתי את זה....זה מטרת השרשור....אבל תודה על ההערה :) אז מישהו מקיר מכון ספידומטרים באזור כרמיאל/צפון?

פורסם

הםםםםםם,סמתי לב שאם אני מגיע לתורים ממש גבוהים(4.5 ומעלה לפי הרעש) הוא מתחיל לזוז קצת....חשבתי לעצמי איזה צינור ואקום נקרע ישששששששש,חסכתי 2 ירוקים....ביאסו לי ,תצורה....זה לא צינורות ואקום,זה עובד אלקטרוני... :( רעיונות?

• תוכן חדש...