Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ההצלחה המסחררת, מקום-2 , בראלי גרמניה לפני שבועיים קיבל פרנסואה דובאל את הכסא של הסיטרואן קסארה של קבוצת OMV גם לראלי קטלוניה.

הרעיון מאחורי הכנסתו של דובאל לראלי הקרוב הוא מאד פשוט ונעשה בתמיכת סיטרואן עצמם.

דובאל נהג מצויין על האספלט הגרמני ולקח שם נקודות יקרות ממרקוס גרונהולם ואולי בקטלוניה יחזור על הנהיגה הזו ויסייע לסבסטיאן לואב בקרב שלו נגד הנהג הפיני שוב.

ראלי קטלוניה, שנערך באזור שמעל ברצלונה הינו ראלי אספלט מהיר וסיטרואן מקווים לנצל את היכולת של דובאל ואולי אף להשאירו גם לראלי קורסיקה.

הלחץ כרגע על כתפיו של הנהג הבלגי ומניסיון העבר הרחוק בכל פעם שהופעל עליו לחץ הוא נשבר...

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אכן נכון הדבר כי דובל ינסה לעשות הכל לנצח אבל גם את לואב

דובל התבגר מאז הנטיות התאבדות שלו ואני מאמין שנראה בספרד מירוץ משובח

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

דובאל לא ינסה לנצח ולו רק בגלל שהוא משתתף בזכות סיטרואן ונכנס בכדי לגנוב נקודות לגרונהולם .

הנה מה שהוא אמר - "...

"The Kronos team, as well as Citroen Sport, has put all its efforts for me to participate there. It is true that Marcus' victory last weekend has put more pressure on the championship.

"In any case, I will do my best to better Ford's performance. It will not be easy though to repeat the result from Germany, but the support from my fans will help me a lot.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...