Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו בכותרת, אני מחפש עו"ד שמתעסק בתביעות נגד יבואני רכב על ליקויים ואי הצלחה חוזרת לתיקון ליקויים.

ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי רק איזכור לשמאי דני גורביץ, לא בטוח שהוא יכול לעזור לי כי עיקר התביעה יהיה על כך שהמוסך ולובינסקי לא מצליחים כבר 7 חודשים ו-10 כניסות למוסך לטפל בבעיה פשוטה.

בכל מקרה, הטלפון של גורביץ לא נכון מחובר ואם יש למישהו טלפון עדכני אני שמח גם לקבל ויותר חשוב לי המלצה לעו"ד.

תודה

רון

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק הבעיה ברכב?

לשאלתך- אין עו"ד שמתמחה בתביעות נגד ייבואנים. ההמלצה שלי(בתור אדם שמעולם לא היה במשפט(טפו טפו טפו), או עם עו"ד) לקחת עו"ד כללי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

צודק, אין עו"ד שמתמחה בפלח שוק כזה קטן, לא הסברתי את עצמי נכון.

אני מחפש עו"ד שהגיש כבר תביעה בנושא, נגד יבואן רכב, רצוי כמובן עו"ד שהגיש כמה שיותר תביעות או עו"ד שמישהו מהפורום ממליץ עליו אישית.

אני כמובן יכול לקחת כל עו"ד שמתעסק בנזיקין או במוצרים פגומים אבל אני מחפש עו"ד שאולי יש לו כבר הבנה בעניין

תודה

פורסם

ככל שיש לעו"ד הבנה בענין וניסיון בנישה הזאת, כך מחירו מאמיר.

פנה למספר רב של משרדים.

מכל אחד מהם תבקש לדעת מה הניסיון שלהם.

אם יש להם ניסיון, יש להם כבר פסקי דין בענין ותמיד תוכל לבדוק שאכן אמרת דיברו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ככל שיש לעו"ד הבנה בענין וניסיון בנישה הזאת, כך מחירו מאמיר.

פנה למספר רב של משרדים.

מכל אחד מהם תבקש לדעת מה הניסיון שלהם.

אם יש להם ניסיון, יש להם כבר פסקי דין בענין ותמיד תוכל לבדוק שאכן אמרת דיברו.

עם העצה שלך הוא לא יגיע רחוק...בטלפון אף אחד לא יבזבז איתו את הזמן. וגם אם יכתת את רגליו בכל בעיר הוא לא ידע מי טוב ומי לא!

תנסה להגיע לעו"ד דרך המלצות של מכר שקיבל שירות טוב. עו"ד הם נותני שירות שמגיעים אליהם לרוב דרך הכרה אישית וגם/או המלצת מכר. לעניין שכ"ט - זהו משא ומתן בין עוה"ד לבין הלקוח ומושפע לרוב מסכום התביעה, סיכויי התיק וסוג הנתבע.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
עם העצה שלך הוא לא יגיע רחוק...בטלפון אף אחד לא יבזבז איתו את הזמן. וגם אם יכתת את רגליו בכל בעיר הוא לא ידע מי טוב ומי לא!

תנסה להגיע לעו"ד דרך המלצות של מכר שקיבל שירות טוב. עו"ד הם נותני שירות שמגיעים אליהם לרוב דרך הכרה אישית וגם/או המלצת מכר. לעניין שכ"ט - זהו משא ומתן בין עוה"ד לבין הלקוח ומושפע לרוב מסכום התביעה, סיכויי התיק וסוג הנתבע.

בהצלחה.

בדיוק בגלל זה אני מחפש המלצה בפורום, אולי למישהו יש ניסיון. עו"ד טוב אני מכיר והרבה אבל מסתבר שאפילו הם לא מכירים עו"ד שהגיש תביעה כזאת בעבר.

פורסם

אתה מתכוון לתבוע את הייבואן על מיליוני שקלים?

אם התשובה לא, אז קח עו"ד טוב שאתה מכיר ותתבע אותם על מה שמגיע לך.

אם התשובה כן, חפש עו"ד שתבע בעבר וניצח את הייבואנים(אני לא מכיר אחד כזה).

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
בדיוק בגלל זה אני מחפש המלצה בפורום, אולי למישהו יש ניסיון. עו"ד טוב אני מכיר והרבה אבל מסתבר שאפילו הם לא מכירים עו"ד שהגיש תביעה כזאת בעבר.

אני חושב שלא הבנת נכון את הנקודה שהעלתי - אתה מעוניין לקבל עצות מזרים שאינך מכיר לגבי טיב שרות שתוצאותיו יכולות לעלות לך בממון רב?

באם אתה מכיר היטב עו"ד טובים - נצל את כישוריהן הטובים לצרכך - סה"כ לא מדובר בתביעה מסובכת יתר על המידה, לפי מה שהבנתי.

פורסם

בהצלחה.

לא נכון.

במקרה שונה לגמרי, פניתי למס' עו"ד שאני מכיר להתייעץ בנושא מסויים, אבל כולם הראו סימנים של מגששים באפילה.

פתחתי דפי זהב והתחלתי לגשש טלפונית בין משרדים שונים שנראו לי יותר מעורים בסוגיות דומות. פניתי גם למשרדים של שמות יותר מוכרים בארץ.

תתפלא, אבל למרבה הפלא, דווקא המשרדים בעלי השמות היותר מוכרים, יצרו איתי קשר חוזר לבירור טלפוני של הענין. חלקם ביקשו חומר רקע בפקס (מס' עמודים ולא יותר).

הנושא הזה הוזכר בטלוויזיה ובעתונות יותר מפעם אחת בשנים האחרונות.

כל המשרדים שדיברתי איתם בסופו של דבר אמרו שאין להם את הספציאליות לענין הספציפי שאני מדבר עליו. חלק מהמשרדים המליצו לי על משרדים אחרים, אך גם מהם לא צמחה הישועה.

לזכותם של חלק מהמשרדים, הם טרחו לציין שהם בקשרים מקצועיים או אישיים עם גורמים מסויימים בצד שאני רוצה לתבוע- חלקם הציעו לגשר ולפשר על רקע היכרות אישית.

בסופו של דבר הופנייתי ע"י אחד המשרדים אל משרד מסויים, בעל שם מוכר מאוד. היה ברור לי ברגע ששמעתי את שם המשרד, ששכ"ט שיבקשו ממני, יהיה כל כך גבוה, שאין טעם להתקשר.

בכל זאת לאחר התחבטות של ימים מספר, החלטתי להתקשר. כעבור מספר שעות התקשר אלי בכבודו ובעצמו העו"ד המפורסם, דיבר איתי מספר דקות, שאל מספר שאלות, ביקש חומר בפקס ולאחר שקיבל את החומר הודיע לי שיחזיר תשובה תוך מספר ימים.

כעבור כשבוע - קיבלתי טלפון שאני מוזמן למשרדו לפגישה.

למעשה זאת לא היתה פגישה רק איתו, אלה עם עו"ד נוספים במשרד שישבו בחדר הישיבות לשמוע ללמוד ולדון בסוגיה.

מסתבר שהענין שהעלייתי הוא כה עקרוני, שעוד לא נקבע למעשה תקדים משפטי, אף על פי שהחוק לצידי אך פתוח לפרשנות.

בסיכום אותה פגישה שנמשכה יותר משעה, סיכם איתי אותו עו"ד את הענין, שמבחינה עקרונית אני צודק, אבל אנחנו נצטרך ללכת לפחות שנתיים בדיונים משפטיים ולהגיע עד לעליון.

כי נניח שבערכאה ראשונה, אני זוכה - הצד מנגד - יערער למחוזי

אם הצד השני זוכה, אז אני מערער.

וכך במחוזי נניח שצד מסויים זוכה וברור שהצד השני עולה לעליון.

ובסופו של דבר אמר אותו עו"ד יתכן ונגיע גם לבג"צ, כיוון שמדובר בסוגיה עקרונית ביותר.

ואם אחרי הכל אני אנצח - שואל אותי העו"ד, כמה תרוויח מהענין הזה בסופו של דבר - חישוב קצר ענין של כמה מאות אלפים.

ואז הוא אמר את מילת הקסם - כל התהליך ושכ"ט שלי יעלה לך יותר. (היה רמז קל לכיוון המיליון).

מוסר השכל - אפשר להגיע לעו"ד טובים גם בחיפוש בדפי זהב, כמה זה יעלה? - זאת כבר שאלה אחרת

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני כמובן יכול לקחת כל עו"ד שמתעסק בנזיקין או במוצרים פגומים אבל אני מחפש עו"ד שאולי יש לו כבר הבנה בעניין

תודה

תוכל לשפוך קצת אור על המקרה ?

(במה מדובר, למה אתה רוצה לתבוע, האם היבואן ניסה להגיע איתך לפשרה ? וכד')

אין צורך להזכיר את שם היבואן, רק את פרטי המקרה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואם אחרי הכל אני אנצח - שואל אותי העו"ד, כמה תרוויח מהענין הזה בסופו של דבר - חישוב קצר ענין של כמה מאות אלפים.

ואז הוא אמר את מילת הקסם - כל התהליך ושכ"ט שלי יעלה לך יותר. (היה רמז קל לכיוון המיליון).

מוסר השכל - אפשר להגיע לעו"ד טובים גם בחיפוש בדפי זהב, כמה זה יעלה? - זאת כבר שאלה אחרת

מעניין כמה שילמת בעבור הייעוץ המשפטי והזמן שהקדיש לך עוה"ד המפורסם? מצטער אבל לי אישית נראה יותר כמו דימיון מפותח משהו...ואולי עדיף (רק המלצה) לא להגיב על כל דבר....

פורסם

לחבר - אני לא יודע אם ניסית, אם לא - אני ממליץ לך לפנות לארגון צרכנים שיסייע לך.

היתרונות הם:

1. לדעתי לארגון כזה יש סיכוי טוב יותר להצליח. פסיקה של בית משפט יכולה ליצור תקדים מסוכן בעבור היבואן ולכן אתה עלול להיקלע למלחמה שגדולה עליך בכמה מידות.

2. הטיפול חינם או כמעט חינם (בטוח שזול יותר מטיפול של עו"ד).

אני ממליץ לך לנסות גם את הדרך הזו.

במצ"ב לינק של ארגון "אמון הציבור" בראשותה של גלית אבישי.

http://www.emun.org.il/ptrust/wc.dll?ptweb~homewc

פורסם
מעניין כמה שילמת בעבור הייעוץ המשפטי והזמן שהקדיש לך עוה"ד המפורסם? מצטער אבל לי אישית נראה יותר כמו דימיון מפותח משהו...ואולי עדיף (רק המלצה) לא להגיב על כל דבר....

לא שילמתי על הישיבה הזאת.

אפשר לומר שלעו"ד היה אולי יותר ענין להבין לעומק את הסוגיה, מסתבר שהוא ניהל באותו זמן תיק בענין קצת דומה.

או כמו שהוא אמר לי - אם אני אזכה בתיק שאני מטפל כרגע - התיק שלך יהיה יותר קל.

למעשה לא קיבלתי יעוץ, כי הפתרון שהוא מציע זה לשלם לו ולהיכנס לבִיצה שמלכתחילה ברור שלא תהא כלכלית.

ועם צדק נטו - לא הולכים למכולת.

אומנם הוא שמע, שאל ודיסקדס עם עמיתיו, אבל העצה היחידה שהיה יכול לתת זה לצאת להליך משפטי שהתקווה היא שבסופו של תהליך יצור תקדים משפטי שיהא הלכה פסוקה, מתוך תקווה שתתקבל עמדתי ולא עמדת הצד הנגדי (ובמקרה דנן - רשות מקומית).

הענין הוא, שהוא העו"ד היחיד שהיה יכול לומר לי בוודאות שאכן אין פסיקה חד משמעית בענין ולכן פרשנות החוק שלדעתי ולדעת העו"ד היא אכן לצידי, בדיוק באותה מידה היא גם לצד השני ורק נשאר לשכנע ערכאות מי מפרש נכון יותר את החוק. התהליך יגרר לערכאות נוספות עוד ועוד.

ולצורך סיפוק הסקרנות שלכם- כשבחוק עזר עירוני כתוב שבתחום עיסוק מסויים, ראש הרשות יכול לקבוע את המחיר שאתה תיקח בעסק שלך, ואם ראש הרשות מאוד לא רוצה עסק כזה בעיר שלך, הוא יכול לקבוע שהמחיר בעסק שלך יהיה כזה שתצטרך להביא כסף מהבית כדי להחזיק את העסק - או לסגור אותו. כשהעסק טעון רישיון, המצב מורכב עוד יותר.

(רק כדי להקים את עילת התביעה, אני צריך להחזיק מקום סגור עם בקשה לרישיון, לשלם ארנונה ושכירות, זה לבד מאות אלפים לשנתיים, לקבל סירוב לבקשותי כדי להתחיל תהליך תביעה מנהלי, ומשם לטפס הלאה).

ותודה על העצות, אבל גם לעו"ד לא קל לתת פתרונות חוץ מאשר לקבל הלכה פסוקה, אז הצעות מחברים בפורום לא יועילו.

וזה גם לא הפורום לדיון בענין, וזה גם לא השירשור בענין.

בסה"כ דוגמא מהחיים שאפשר למצוא גם בדפ"ז.

פורסם

אני כמעט מאמין לסיפור שלך...

• תוכן חדש...