Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר שליט,גם רופא שהיתמחה במשהו הוא ראשית כל רופא כללי.

אותו כנ"ל לגבי עו"ד,למרות שתמיד עדיף כמובן לפנות לבעל מקצוע שבעייתך היא המומחיות שלו.

ההיתפלמסויות המיותרות הללו עם בעלי מקצוע רלוונטיים אינם תורמות מאום לפורום,ולכן כל הודעה שתיכלול עצות אחיטופל תימחק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתרון של הפורום - שהוא פתוח לכל אדם בעל מחשב וחיבור לאינטרנט, שגם יכול להביע את דעתו ככל העולה על רוחו וכל עוד זה אינו נסתר בחוקי הפורום - החיסרון הוא השיוויון בתגובות, משמע לך שאין לך מושג ירוק (עפ"י קריאת תגובותיך באופן ספורדי) בתחום המשפטי, יש את היכולת להביע דעות "מקצועיות" שאינן מבוססות על דבר - וכאן נלמדך מעט על פרשנות משפטית מהי - קח כדוגמא את פורום ייעוץ ומכירה כאן בפורום - עפ"י כלליו למי שאין רשיון נהיגה אין הזכות לתת ייעוץ בעניינים אלו - האם האנלוגיה לענייננו נהירה לך - ואם לא אז אני אסביר - למי שאין מושג/הסמכה/ידע בתחום מקצועי מסויים (במיוחד כאשר הדבר עלול להוביל משתמשים בפורום לכיוונים לא נכונים/ראויים) ראוי ורצוי שראשית יסייג את דבריו ושנית שלא יתערב ויביע דעה שאינה נתמכת על ידע וגם/או נסיון ממשיים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חן שלום

תראה לי כאן הודעה אחת שבה אני מתפלסף עם מומחה, או בעל מקצוע.

נהפוך הוא, מהם רק למדתי וכשהיה צריך אף ציינתי בפומבי שלמדתי משהו.

תראה לי באיזה מקום בפורום אפילו קצה של עיצת אחיתופל שהתקבלה ממני.

כך שתגובתך מפליאה אותי מאוד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא פנית אליך אישית,אלא באופן כללי.

מאחר והפורום הזה פתוח למגוון דעות שונות,ואנו דוגלים בפלוראליזם מחשבתי,מיסתננות לכאן לא מעט עצות אחיטופל,ולא חלילה מכוונה רעה אלא מחוסר ידע פשוט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ירון,

נכון, אבל כשאני נותן עיצה, אני משתדל שהדבר לא יתפרש כקביעת מומחה, אלא אם אני יכול להביא לכך קישור למקור, וגם זה לא הופך אותי למומחה, אלא למקור הכוונה לחוק, או לאסמכתא.

מה שבעייתי בפורום, זה תשובות של אנשים שאמורות להרגיע את השואל וליצור לו תחושה של תשובה סופית מוחלטת ואין בילתה, ולא תמיד זה כך. זה בעייתי במיוחד כאשר מישהו שעונה, עושה זאת ללא כל מושג מה באמת אומר החוק, ובסה"כ הוא מביע את דעתו ההגיונית, שאולי היא אכן הגיונית, אבל לא תמיד היא רוח החוק.

*ובזה מיסתיים הדיון הנ"ל בינכם-תמשיכו בה"פ*

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא פנית אליך אישית,אלא באופן כללי.

מאחר והפורום הזה פתוח למגוון דעות שונות,ואנו דוגלים בפלוראליזם מחשבתי,מיסתננות לכאן לא מעט עצות אחיטופל,ולא חלילה מכוונה רעה אלא מחוסר ידע פשוט.

צודק,

סליחה על אי ההבנה,

שנה טובה

• תוכן חדש...