Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הבעיה שלהם. בגלל שהוא גימור ספורט (נו באמת סאן רוף, חישוקים קלים, כאילו כיסאות ספורט, וכל התוספות עושים אוטו לספורטיבי?) הם טוענים שהוא אוטו ספורט. זה מה שהם לא מבינים. בכל מקרה ראיתי הצעת מחיר בביטוח ישיר והם רצו על הביטוח המקיף בלבד 16 אלף !! אחרי שאמא התקשרה אליהם הם בכלל טענו שהם לא מבטחים את האוטו הזה (והכוונה לא ל- FR ולא לקופרה, הכוונה ל-1.6 כן כן) כי הוא אוטו ספורט לטענתם (וגם לא מבטחים את אבא שלי). בקיצור לא יודע מה הולך שם, אבל משהו לא מתפקד שם. :roll::evil:

דרך אגב אני נהג חדש. אולי הם נרתעים מכך?

מוזר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, לעצם היותך נהג חדש יש השפעה מכרעת על כך.

תנסה לבטח אותו על שם אמאבא תחת היתר שימוש "לכל נהג", מובטחת לך הפתעה.

לתת לך הצעה של 16 אש"ח זה במילים יפות להגיד לך "תלך לחפש את החברים שלך"...

זה כמו שחבר התלונן והתרעם על חברת ביטוח מסויימת ובשנה לאחר מכן הם נתנו לו הצעה של 30,000 ש"ח לחידוש הביטוח :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מבטח בביטוח ישיר נהגת חדשה איביזה טורבו 2001 בהרבה פחות מ 5K מקיף+חובה+כל התוספות...

הצעה מאוד מוזרה קיבלת :roll:

פורסם

אוקיי תודה על התגובות. נקמיצי, לקחתי את הערתך לתשומת ליבי. כן אעשה (אמא יותר נכון :lol:).

בכל מקרה, לפני שסוגרים אני מבקש ממישהו שיש לו קורולה 2005 ומבטח בביטוח ישיר גם נהג חדש על הרכב הזה שיפנה אליי בפרטי. רוצה לשאול כמה שאלות.

בתודה שוב, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מצאתי אחלה דיל דרך אתר זולים www.zolim.co.il

שלחתי שם בקשה להצעת מחיר של ביטוח מקיף לאיביזה ספורט 1600 שנת 2008

קיבלתי מאחת מהחברות שם מחיר של 1600 ש"ח על החובה + 4500 על המקיף או 1500 ש"ח על החובה + 4600 על המקיף..

אני לא זוכר בדיוק כי בדקתי את זה לפני חודש שהזמנתי את האוטו והוא עדיין לא הגיע... :cry::cry::cry:

פורסם

:lol: :lol: :lol: כמה לא רלוונטי כבר (לגביי בכל אופן).

מירן, יש לך הודעה :wink:

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...