Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בין

Hifonics ZXi 6.2C

SoundStream EGC6

Morel Dotech MKII 6

ועריכה שהוספתי זהו ה:

Hertz Energy

שהבנתי שהמחיר שלו גם בסביבות ה1000...

מישו יכול לתת לי מחיר מדוייק שלו?

התקציב כמו שאפשר להבין הוא בסביבות ה1000

המגבר הוא JBL GTO 75.4

(למנהלים האשכולות הם לא על אותו נושא אז בבקשה לא למחוק..)

פורסם

יש לי Soundstream XSC6 והם נשמעים מצויין במיוחד במוזיקה אלקטרונית וטראנסים , כמו FOCAL הטוויטרים שלהם חדים יחסית ולא רכים ... יש כאלה שאוהבים את זה , יש כאלה שלא . לפי דעתי הם יותר טובים מרוב הסטים הבסיסיים של פוקאל ( לפחות מ 165V1 )

החברה לא מוערכת מספיק וחבל ... למרות שקשה להאשים בגלל שרוב היבואנים מגזימים במחירים של מוצרי החברה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איפה כל אוהבי המורל שיתנו לי קצת תגובות על הסט?

ובקשר לזה עם הסאונד סטרים

בטוויטרים שלהם בערך כמו של הג'יביאל?

פורסם

אני כמעט אבל ממש כמעט הלכתי על הסט של PHASE 165.25

ברגע האחרון (שאולי טעות - אולי לא) חזרתי למתקין שלי והלכתי על קומפוננט INFINITY KAPPA

בינתיים אני עוד משחק עם הכיוונים,הסאונד לא שונה בהרבה מJBL (אותה חברה)

הטוויטרים חדים מאוד נמצאים על הקורה

השבוע אם ירצה השם אני מתכוון להתקין אותם על הדשבורד וככה להוריד מהחדות שתהפוך לפיזור יפה

למיד אני מתכוון להוסיף טבעות מMDF שיתנו יותר אפקט של איטום וקשיחות (למיד באס)

ולבדוק את מצב ה+3DB לטוויטרים במצבים שונים

מאוד מקווה שלא זרקתי 1200 ש"ח סתם

מה שבאתי לבדוק הם

PHASE 165.25

MAGNAT XTREMA

INFINITY 90RMS

MOREL DOTEK6 MKII/OVATION

MAC AUDIO MAXIMUS/OLMYPIC

CLIF DESIGNS

JBL GTO 75/90RMS

אילו בעיקרון הכי מומלצים ביחס עלות = מחיר

מקווה שעזרתי

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני לא יודע איזה סגנון של אופי צליל מתאים לך, אבל אני היתי מתבלט ביןפוקאל 165V2 לבין מורל דוטק אוביישן, האנרג'י חביב מאוד, אבל עדיף כברהיי-אנרג'י לטעמי.

גם הCFS של פייז הוא סט טוב למחירו, אני אישית פשוט לא אוהב את האופי צליל הספציפי הזה.

אתה חייב לשמוע ולהחליט מה האוזן שלך אוהבת יותר.

under construction..

פורסם

בטח שעדיף הי אבל הוא עולה פי 2 מהאנרג'י!

הסאונדסטרים מאוד אבל מאוד חדים ולטעמי צורמים מדי (טעמי האישי בלבד) ממליץ לך ללכת על הפוקאל או האנרג'י לשניהם יש אופי דומה , לא צורם מדי כמו הסאונד סטרים ולא רך מדי כמו המורל . כמו כן אני מצטרף להמלצה על להקשיב לסטים כי מה שנשמע לי הכי יפה בעולם אתה עלול לא לאהוב.

פורסם

אוקי הבנתי אבל איפה אני יוכל לשמוע את כל הסטים האלה?

או לפחות רק את הדוטק הפוקאל וההרץ?

תודה לעוזרים!

ואם מישו יוכל להגיד לי מה הטווח מחירים של ההרץ אנרג'י כי אני לא מוצא אותו בזאפ...

פורסם

קודם כל אני מציע לך להגיע למפגש בשבת הקרובה,אחרי זה תבדוק בלוח יד שנייה,יש שם קומפוננטים ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר מה שציינת פה בפחות מחיר.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
קודם כל אני מציע לך להגיע למפגש בשבת הקרובה,אחרי זה תבדוק בלוח יד שנייה,יש שם קומפוננטים ברמה הרבה יותר גבוהה מאשר מה שציינת פה בפחות מחיר.

יד שניה לא בא אצלי בחשבון

אני לא סומך על אנשים אני אוהב חדש מהניילונים גם אם זה יעלה לי באיכות יותר נמוכה או בעוצמה יותר נמוכה

• תוכן חדש...