Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מומלץ לעשות בדיקת רכב לפני קנייה באיזור המרכז?

כמה זה אמור לעלות?

ואיך לפענח מכל מה שרושמים בבדיקה מה באמת לא תקין, ומה לא תקין כי הרכב לא חדש - מדובר בלנטרה אוטומטית שנת 99.

האם אחרי הבדיקה מישהו אמור לתת לי תקציר או חוות דעת שאינה כסת"חית?

פורסם

הי,

אחד המכונים לבדיקה שמומלץ פה בפורום הוא "המבדק" בהרצליה.

מניסיון אישי הבדיקה שלהם קפדנית.

בסיום הבדיקה, אתה, המוכר והבוחן נכנסים שם לחדר שבו הוא מתמצת את ממצאי הבדיקה, בנוסף אחרי הבדיקה

אני באופן אישי הייתי מעלה פה על גבי האתר את הממצאים ומתייעץ עם החבר'ה פה.

דבר נוסף, תנסה תוך כדי הבדיקה לקראת הסיום לדבר עם הבוחן באופן "לא רישמי" ולשמוע ממנו מה באמת המצב של האוטו.

בהצלחה.

פורסם

אני ממליץ מאוד על מכון הבדיקה באיזור התעשייה של ראשון הישן "קומפיוטסט". בדיקה מקיפה ומקצועית מאוד.

בדקתי שם כבר לא מעט רכבים.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דינמומטר ברעננה ,

קיבלתי יחס דיי אישי מהבוחן במהלך הבדיקה , הבוחן הראה לי בדיוק כל דבר שהוא בודק , ולמעשה כל הבדיקה הייתי ליד הרכב.

אחרי הבדיקה נכנסים לחדר והבוחן מסביר ומפשט את תוצאות הבדיקה (לדעתי זה ככה בכל מכון בדיקה)

עדיין היו כיסתוחים בדברים הרגילים אך היו מספר נבואות שהגשימו את עצמם (רדיאטור + סטרטר שזייף כבר בבדיקה).

בכל מקרה אחרי זה תסרוק את הטופס ותעלה אותו לכאן או שתעתיק את הממצאים ותקבל תשובות מקיפות.

עדיין לפני שאתה הולך ישר לעשות בדיקה במכון תערוך בדיקה קטנה , שהתא נוסעים שלם , כל החשמל עובד , פעולת מנוע חלקה , מזגן מקרר, אם יש נזילות מסויימות , פחחות ותיקוני צבע וכו'

תבדוק גם ספר טיפולים (כמו שזה נקרא , שם בעצם יש תיעוד לכל התיקונים והטיפולים שבוצעו ברכב וגם ככה ניתן לאמת את הקילומטרז' של הרכב) - מאוד חשוב !

שיהיה לך בהצלחה :D

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...