Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר כמה פרטים על הסאב Clif Designs CD12W בתיבה אטומה 350 RMS .

האם הסאב איכותי(יחסית) לסאבים כמו רוקפורד P-1 וP-2 וכל שאר הסאבים בטווח של עד 400 RMS .?

והאם הוא חזק יחסית לסאבים כמו P-1 P-2 של רוקפורד וכל שאר הסאבים בטווח של עד 400 RMS .?

הסאב הוא SPL או SQ או "SQL".?

ושאלה אחרונה,הסאב ישב ברכב שברולט אלרו ,האם הוא יורגש מספיק או יעלם.?(אמרו לי בפורום שברכב הזה סאב של 400 אראמאס ישמע כמו 200 אראמאס).

כמובן שהמגבר יקבל מינימום 200 אראמאס ולאחר מכן עוד חודש אני קונה מונו שיתן לו 350 אראמאס..!

תודה לעוזרים.

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם

כאחד ששמע את הסאב הזה רבות על מגוון מגברים :

הסאב הרבה יותר חזק מP2,שלא לדבר על P1 .

הסאב יחסית מדויק ומהיר.

אני הייתי מגדיר אותו כSQL

בקשר להגברה - הסאב דורש את מה שהוא מוצהר משמע 350RMS , לכן על 200 RMS הוא ישמע חלש ולא יתהדר בביצועיו.

פורסם

הסאב הוא טוב מאוד לtight bass אם זה מא שאתה אוהב

כמובן רצוי מאוד!!!!!!!!!!! לייצר את התיבה לפי דרישות יצרן

קליף דיזיין מייצר נכון להיום רכיבים ובכללם סאבים מאוד אגרסיביים (שזה קריטריון חיובי לסאב וופרים)

לכן יש מצב שהוא ייצר סאונד ובום חזק נכון ותוקפני יותר מהp-1-2 של רוקפורד

וצדק מאוד "יגאל בנץ" שהמליץ על מגבר מונו תוקפני וחזק

בכל אופן אני שוב ממליץ לך לשמוע גם את ה-dbxi-12d של EARTQUAKE לפני רכישה

earthquake sound frik

פורסם

אני אוהב כעיקרון SPL ולפעמים גם דפיקות של באס .

והבנתי שעם מגבר מונו 350 RMS רק אז הסאב הזה ינוצל וידפוק חזק כמו שצריך...

ועוד שאלה לכמה אום הקליף דיזיין יורד 4 עם אני לא טועה נכון .?

אז זה אומר שאני צריך מגבר שהוא ב-4 אום מגיע ל-350 RMS .?

ובקשר לסאב EARTHQUKE אין לי בעייה לשמוע אותו לפניי,אבל יש לי תקציב כמו שאתם מבינים והקליף דיזיין עומד בסביבות ה-400 ש"ח (כמו שרוני מוכר) וזה התקציב שלי +-...ועוד משהו האם ההבדל כ"כ גדול בינו לבין הקליף דיזיין.?ועם כן מאיזה בחינה.?

פורסם

אם הסאב הזה Clif Designs CD12W כל כך איכותי וכל כך מדוייק וחזק אז למה הוא לא כל כך יקר ?

ראיתי שיגאל בנץ' מוכר כזה ב- 450 שקל עם תיבה וזה יחסית זול לסאב עם נתונים כאלה.

פורסם

מצטרף לשאלה

ד"א - היום הציעו לי סט קומפוננט של CLIF 6.5 100RMS

164K - זה הדגם (המתקין לא בטוח)

מישהו מכיר את הקומפוננטים שלהם? הןא טוען שהם יותר טובים מההיי אנרג'י וגם עולים פחות

הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום...

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפי דעתי הסאב הנ"ל לא כ"כ יקר בגלל שהוא רק 350 RMS והוא יחסית ישן.

או שאוליי כי הוא לא מספיק מוכר בארץ או החברה לא מספיק מוכרת בארץ.

פורסם

קליף דיזיין היא חברת מיין סטרים שפעם בעבר היתה לחברה מאד מכובדת , אך מה לעשות הכסף עושה את שלו וכולם מתמסחרים ומורידים מהאיכות ולא הם יהיו רק עם תחתונים .

דרך אגב , חנויות שמוכרות את הסאב הזה מחירו נע בהם בין 900-1000 שקל כולל תיבה כך שהסאב לא זול ומצד שני לא יקר .

אני לא ימשיך ויפטפט על הסאב שבמקרה לא תחשבו מחשבות .

• תוכן חדש...