Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי סאב Audiobahn AWIS12P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה רעש וצלצולים, המון כרום ופחות מידי סאונד.

לSPL נטו,אחלה סאב האימורטאל הוא מפלצת, צריך הגברה ראויה + מערכת חשמל תקינה ומשודרגת.

אם זה בשביל סאונד, חפש לך מציאה אחרת כי זו לא הכתובת שלך.

under construction..

פורסם

מה זאת אומרת SPL נטו?

אני מחפש בום שיתן בראש ומצד שני היה איכותי האם זה יעשה את העבודה?

יש אתרים שמוכרים סאבים של אודיובאן?

פורסם

למה דווקא אודיובאן? פוזה? הוא נראה מגניב ועושה הרבה רעש, אבל לא מדוייק בלירה. לטעמי, לא מומלץ. מה התקציב?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

ומי שאוהב בומים? גם לא מומלץ? דיי כבר עם זה. לא כל אחד רוצה XXLS בלי באס בכלל, אבל העיקר שהוא מדוייק רצח ונשמע כמו מידבאס.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוף, נו למה ישר לתקוף? מי שאוהב בום - אפשר להמליץ לו על בום, רק יותר מוצלח מזה. לא לכל אחד אני דוחף את הפירלס, אם זאת הכוונה. לגבי זה שהוא נשמע כמו מידבאס - לא יודע, המידבאסים שלי נשמעים כמו שני סאבים קטנים.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

הסאב הזה הוא באמת SPL נטו בלי שמץ של איכות? או שאולי הגזמתם קצת?

אני אישית מחפש סאב מפציץ (כן,כן..בומים), אבל גם שתהיה לו איכות מסויימת.

אם הסאב הזה הוא יותר מסתם מכונת בומים אשמח לדעת כמה הוא עולה, וכמה עולה מגבר שיוציא ממנו ביצועים טובים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...