Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נורא קטן ...שווה בכלל להשקיע בכאלה רמקולים יש לי מקדימה מוראל טמפו מחוברא למגבר של לנזר 4 יציאות וסאב של לנזר וזה לא מספיק לי רציתי להוסיף רמקולים ....איזה אפשריות יש לי חוץ מלחתוך מגש אחורי???

פורסם
זה נורא קטן ...שווה בכלל להשקיע בכאלה רמקולים יש לי מקדימה מוראל טמפו מחוברא למגבר של לנזר 4 יציאות וסאב של לנזר וזה לא מספיק לי רציתי להוסיף רמקולים ....איזה אפשריות יש לי חוץ מלחתוך מגש אחורי???

תראה אם יש מקום לעשות הגבה בדלת וככה להשים 6 וחצי אפילו 5 עשרים

פורסם

תפסיקו לאכול סרט שהרמקולים קטנים באימפרזה החדשה בתור אחד שבעל אימפרזה משנתון 2007 כמו של פותח התר'ד גדלי הרמקולים בדלתות הם 5.25 אינץ אבל יש בעיה לשים 6.5 יש צורך בהגבה עקב בעיה בחיתוך הפח כי הוא על קצה.

פורסם

סקייליין, אני לא יודע על מה אתה מדבר. מקדימה גודל הרמקולים הוא 6.5 ומאחורה 4, וזה כתוב גם באתר שכפיר נתן.

אין שום בעיה לחתוך ולשים רמקולים יותר גדולים מאחור,כי באמת למצוא רמקולים טובים של 4 אינטש לקדימה זה קצת בעיה, אז אפשר לחתוך.

ולגבי המגש, אתה לא יכול לשתול שם רמקולים, אלא אם אתה עושה הגבהה כלשהיא.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

יש לי את אותו הרכב ואני בדילמה קטנה

שש תשע לפי מה שראיתי אצלי אין מצב להשים ,אבל אתם אומרים שיש אפשרות,איך???? יש שם את חגרות הבטיחות!

בקשר לרמקולים האחוריים אפשר להכניס שם 6.5 בלי בעיה? טבעת עץ תסדר את זה?

פורסם

גם לכפיר וגם לעדן ביום שאני יסתמך על נתונים באינטרנט אני ידרוש ממכם את עזרתכם. אבל בתור אחד שהתקין כרגע את המערכת מחדש באוטו הנ"ל וראיתי בעייני את גודל המרוקלים אני יכול להגיד בוודאות שאתם לא יודעים את גודל הרמקולים ושתמשיכו להסתמך על אתרים תשלמו ביוקר, הגודל הוא בוודאות 5.25 אינץ כאשר רמקול 6.5 לא ניתן לשים מאחורה אלא רק מקדימה וגם עם הגבה של טבעת םלסטיק או עץ אחת תלוי בגודל המגנט, הסיב שלו ניתן לחתוך בדלתות עקב שהמקום של הרמקול מאד קרוב לסוף הדלת וכל ניסיון חיתוך יגרום עיוות למתכת בדלת. אז לבעל הרכב תהנה מהרכב באמת רכב טוב, לחברי הפורום שנותנים עצות במיוחד על גבי אתרים תנסו לראות קודם כל במציאות ואחרי זה לרשום חשבתי שכבר זה הוטבע לכל חברי הפורום בכל תר'ד מחדש

פורסם

שמע, אני לא יודע על מה אתה מדבר, לי יש אימפרזה 04, ויצא לי לראות גם התקנות שבוצעו על אימפרזה 07', והרמקולים הם באותם מידות שציינתי מקודם (6.5 מקדימה, 4'' מאחורה.) יכול להיות שסובארו שינו את זה בגרסאות מסויימות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אתה מדבר על האימפרזה על 2007 בצורה של אימפרזה 2004 כמו שלך, עד שנתון 2006 מ2003 האימפרזות יש להם צורה כמו שלך האימפרזה שלך מקדימה ופנסים לא שקופים מאחורה, בשנת 2007 בהתחלה נשארו עוד כמה חתיכות של האימפרזה כמו שלך ולכן בכביש ישנם שני אימפרזות בשנתון 2007 אחד דומה לשלך עם גודל רמקולים בדלתות שהוא בכלל 3.5 אינץ ו6.5 מקדימה, בצורה החדשה יותר הקדימה זה 5.25 אינץ וגם האחורה 5.25 אינץ יכול להיות שבגלל זה אתה מתבלבל

• תוכן חדש...