Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש סיטרואן סקסו.

בקיצור הוא קורע לאוטו את הצורה-לא שלא קרעו לו את הצורה בליסינג לפני זה-יש לאוטו מגביל מהירות-הוא נסע עם האוטו בירידה 170-הרבה אחרי המגביל מהירות-הוא עשה נזק למנוע? חלק מהחברים אומרים שהוא עשה כוויות בבוכנות-יש דבר כזה?..

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לחבר שלי יש סיטרואן סקסו.

בקיצור הוא קורע לאוטו את הצורה-לא שלא קרעו לו את הצורה בליסינג לפני זה-יש לאוטו מגביל מהירות-הוא נסע עם האוטו בירידה 170-הרבה אחרי המגביל מהירות-הוא עשה נזק למנוע? חלק מהחברים אומרים שהוא עשה כוויות בבוכנות-יש דבר כזה?..

רועי

שיתיז אלוורה במובילי השסתומים , זה יעזור :?

פורסם

אם חברך היקר נסע כשהסל"ד עמוק בתחום האדום לאורך זמן, כוויות בבוכנות לא יהיו לו, אבל מה שכן יש לו ובטוח - זה בלאי גבוה.

מה שהיה יכול לקרות זה שהיה נקרע לו הטיימינג או שהייתה קופצת שן ואז שסתום היה פוגע בבוכנה, מתעקם או מי יודע מה - והוא היה עומד על אם הדרך ומחכה לאיזה כח חילוץ.

אם הוא המשיך בנסיעה, לא עפו רכיבים דרך מכסה המנוע ואין צלילים חדשים ומגעילים מתא המנוע, אז רוב הסיכויים שהבלאי המואץ הוא הנזק שנשאר לו.

אז שלא ייתפלא אם לכל הפחות צריכת השמן תעלה.

אז הוא יצא הפעם יחסית בזול, והמלצתי לו - שלא ייסע במהירויות כאלו ברכב שלא מיועד לכך. ההשלכות הן לא רק בתחום הנזק למנוע, אלא גם בתחומי הבטיחות.

כשיצרן בונה רכב למהירות מסויימת הוא לעיתים מצייד אותו בבלמים נחותים לעומת דגמים חזקים יותר, ובדרך כלל מסתפק בצמיגים בעלי דירוג מהירות נמוך יותר.

אז אם חבר שלך זורק זין על המנוע שלו אבל בכל זאת לא רוצה שיתפוצץ לו צמיג על 170, כדאי שיירגע או שיחליף רכב.

פורסם

מגביל המהירות לא אומר כלום לגבי נזק למנוע.

מגביל המהירות מונע מהנהג לינסוע מהר יותר מהרמה שעדיין בטיחוטית באוטו...

ישנו מגביל טורים שהוא נועד להגין על המנוע ובד"כ הוא עדיין לא ברמה גבולית שטיפה מעליו הורס את המנוע.

אני לא חושב שב- 170 הוא הגיע לשלב הקריטי של המנוע אבל במידה וכן אז אולי יש באמת בלאי מואץ אבל יש מצב שלא קרה כלו... הפעם....

אני במקומו הייתי בכל זאת מתחשב בכך שהאוטו 1.1 ולא מנסה להיות גיבור.

פורסם

לסקסו 1.1 יש מגביל מהירות?

אני בתשובתי התייחסתי למגביל סל"ד.

מגביל מהירות שמים בדרך כלל בדגמים חזקים מאוד, שלגביהם פשוט או שיש בעיתיות באוירודינמיות שלהם במהירויות סופר גבוהות, או שיש הסכם ג'נטלמני בין היצרנים שלא להכנס למלחמת מהירויות שיווקית.

עוד לא שמעתי שלדגם בסיס של רכב קטן יהיה מגביל מהירות.

אני טועה?

פורסם
לסקסו 1.1 יש מגביל מהירות?

אני בתשובתי התייחסתי למגביל סל"ד.

מגביל מהירות שמים בדרך כלל בדגמים חזקים מאוד, שלגביהם פשוט או שיש בעיתיות באוירודינמיות שלהם במהירויות סופר גבוהות, או שיש הסכם ג'נטלמני בין היצרנים שלא להכנס למלחמת מהירויות שיווקית.

עוד לא שמעתי שלדגם בסיס של רכב קטן יהיה מגביל מהירות.

אני טועה?

אתה לא טועה.

מגביל המהירות בסקסו 1.1 הוא יחס העברה הסופי בגיר ומנתק ההצתה.

ברביעי ניתן להגיע למנתק אולם בחמישי נגמר למנוע האוויר קודם לכן.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...