Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ברשותי 106 XSI וחשבתי להחליף את השטיח הרצפתי שמודבק על הרכב (לא השטיחים של הרגליים) אלא ממש הבד הזה שמודבק על כל התחתית של הרכב .

עכשיו רציתי לדעת האם מישהו יודע כמה עולה בערך שטיח כזה נגיד למטר מרובע ? ואיך בדיוק זה נקרא , וגם איך אני מדביק אותו לרכב אחרי שאני מסיר את הישן .

אם אתם שואלים למה אני רוצה את כל זה , כי ברכב שלי יש שטיח בצבע כחול , ואני רוצה להחליף את כל הריפוד לשחור .

כל מידע יעזור תודה :-)

פורסם

ראשית כל - אני חושב שכל רפד רכב מסוגל לבצע עבודה שכזאת. גש לאחד ותברר.

שנית - אתה יכול לחפש רכב זהה לשלך מפירוק אשר בו שטיחים שחורים.

פורסם

אני מעדיף לבצע את זה בעצמי ולקנות בעצמי את השטיח אלא אם כל העבודה לא תעלה מעל 100ש'ח אז אולי אני יחסוך לעצמי , שורה תחתונה אני רוצה לעשות את זה מתוך כיף ולא שמישהו אחר יעשה .

למצוא שטיח מרכב דומה אני לא יודע אם זה שווה כי בדרך כלל השטיחים הם כבר מעוכים ומגעילים , ככה שאני מעדיף חדש .

אז שוב אני ישאל אם מישהו יודע איפה קונים את זה , וכמה זה אמור לעלות ?

ואיך אני מדביק את זה לרכב ?

פורסם

בהום סנטר, בד נקרא לבד, מגיע בכל מיני צבעים.

מדביקים עם דבק מגע רגיל.

זה המון עבודה ואם לא התנסית בזה אולי תשקול לבקש עזרה.

פורסם

עבודה לא קלה בכלל .

צריך יד מיומנת ומאומנת . יש המון חיתוכים וזויות .

לא נשמע קל .

בדוק אצל איש מקצוע .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...