Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השבועות האחרונים אני נכנס כמעט כל יום לאשדוד מכיוון אשקלון אולם משעות 16:00- 20:30 הכניסה הדרומית בלתי נסבלת עקב תיקונים שנעשים בכביש, עקב תחנת הרכבת שנמצאת ביציאה הדרומית ( להוציא להורג את המנהדס), ורכבות שעוברות כמעט כל 15 דקות.

פשוט זוועה הכניסה הזאת :mm_mad: :mm_mad: :mm_mad:

פורסם

תתעזר בסבלנות, התחילו בבניית מחלף שם, עוד שנתיים - שלוש הוא יהיה גמור.

העומסים הנוספים שם הם בין היתר בגלל העבודות האלו.

פורסם

סובלים גם כל אלה שרוצים להכנס לאשדוד מכוון צומת אשדוד דרך הכניסה הדרומית וכל אלה שרוצים להכנס מהכניסה הצפונית לאשדוד, ככה זה!

בכניסה הדרומית מבטיחים מחלף מוכן כבר במאי 2009. עד אז, יסבלו עוד הרבה אנשים.

פורסם

מכיר את התופעה, באמת בלתי נסבל להיכנס לאשדוד בשעות כאלה או סתם לעבור שם.

מוזר שדברים כאלה קורים בעיר כמו אשדוד, ששם דווקא תכננו טוב מאוד את כל הרחובות והכבישים. יש הרבה נתיבים והכבישים מרווחים.

פורסם

רשימת הסבלים שלי.

1. פסי האטה בכל השכונה.(מותר לקלל בפורום?) אפשר להשתגע!! כל שניה להאיץ להאיט.

2. אנשים שלא יודעים להחנות, ושורטים לי את הפגושים.

3.פקק תמידי בכניסה למרכז העיר(ירושלים) מכיוון גן פעמון.

4. אני מחכה בפקק דקות ארוכות לנסוע ישר, ואז איזה זבל שנוסע על זבל עוקף מהנתיב המיועד לפניה ימינה וממשיך ישר מבלי לחכות את כל הפקק.:evil::evil:

5. אין לי כוח לכתוב זה לא יגמר..

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
משהו ממש מעצבן באשדוד: נתיבים של נסיעה ישר הופכים לפתע להיות נתיבים של פנייה שמאלה בלבד.

זה נכון, אבל זה קיים רק בכמה רחובות.

עדיין הכבישים והרחובות באשדוד תוכננו ברמה הכי גבוה. אין כמעט רחובות חד סיטריים (ש רק אחד שאני מכיר), אין בעיות עם חניה גם בשעות שיא.

תשימו לב שכל הרחובות והכבישים באשדוד מקביליים אחד לשני (אפשר לראות את זה במפה). פיספסת פניה, לא נורא, תפנה ברמזור הבא או בבא אחריו, בסופו של דבר תגיע ליעד ללא שום בעיה.

בתל אביב או ירושלים (דוגמאות קיצוניות מבחינתי) אם פיספסת פניה ואתה לא רוצה לבצע עבירות (פרסות לא חוקיות, נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית) תצתרך לעשות סיבוב של 5-10 ק"מ(במקרה הטוב) כדי לחזור לאותו מקום.

פורסם
זה נכון, אבל זה קיים רק בכמה רחובות.

עדיין הכבישים והרחובות באשדוד תוכננו ברמה הכי גבוה. אין כמעט רחובות חד סיטריים (ש רק אחד שאני מכיר), אין בעיות עם חניה גם בשעות שיא.

תשימו לב שכל הרחובות והכבישים באשדוד מקביליים אחד לשני (אפשר לראות את זה במפה). פיספסת פניה, לא נורא, תפנה ברמזור הבא או בבא אחריו, בסופו של דבר תגיע ליעד ללא שום בעיה.

בתל אביב או ירושלים (דוגמאות קיצוניות מבחינתי) אם פיספסת פניה ואתה לא רוצה לבצע עבירות (פרסות לא חוקיות, נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית) תצתרך לעשות סיבוב של 5-10 ק"מ(במקרה הטוב) כדי לחזור לאותו מקום.

יש יותר מאחד ורובם נמצאים באיזור א'.

גם הכניסה הדרומית לאשדוד מכיוון גן יבנה/שתולים מעצבנת וכמעט תמיד עומד שוטר אנשים מעצבנים נדחפים לפקק.

כל מי שדיבר על מחלף המחלף יהיה מכיוון היציאה של שתולים יעבור מעל הרכבת ככה שלא תיהיה בעיה.

פורסם

הבעיה של אשדוד היא שעיר כל כך גדולה מחוברת לארץ רק בשני כבישים בני 2 נתיבים כל אחד.

כשאני צריך לעבור את הכניסה הדרומית לאשדוד אני לרוב מעדיף לנסוע דרך קסטינה וצומת כנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש גם דרך שלישית להכנס לאשדוד והיא דרך ניצנים, רכב עם מרחב גחון סביר יכול לעבור, לא מומלץ לאוטו נמוך.

לקחת ימינה לפני הכניסה לחוף ניצנים ולהמשיך עם הכביש עד שאתה מגיע לאשדוד.

דרך נוספת וזה לבעלי הג'יפים וטנדרים שבאים מכיוון המחלף, ממש לפני צומת גן יבנה לפנות ימינה לתוך השטח (לעולם לא נסעתי שם) אך לפי מה שהבנתי הדרך מובילה עד למוסך האוטובוסים של אגד בתוך אשדוד.

לאחרונה גם התחלתי להשתמש באופניים 8)

פורסם
הגזמת שי. תמדוד זמן ותראה שבמסלול שלך לוקח הרבה יותר זמן. אני נוסע שם יומיומי בשעות העומס.

במחחינת זמן זה אותו הדבר בשעות העומס אבל אתה נוסע ולא עומד בפקק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש גם דרך שלישית להכנס לאשדוד והיא דרך ניצנים, רכב עם מרחב גחון סביר יכול לעבור, לא מומלץ לאוטו נמוך.

לקחת ימינה לפני הכניסה לחוף ניצנים ולהמשיך עם הכביש עד שאתה מגיע לאשדוד.

דרך נוספת וזה לבעלי הג'יפים וטנדרים שבאים מכיוון המחלף, ממש לפני צומת גן יבנה לפנות ימינה לתוך השטח (לעולם לא נסעתי שם) אך לפי מה שהבנתי הדרך מובילה עד למוסך האוטובוסים של אגד בתוך אשדוד.

לאחרונה גם התחלתי להשתמש באופניים 8)

סגרו את הדרך הזאת.(בונים באשדוד משהו שם)

• תוכן חדש...