Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני צריכה עזרה בקשר לקניית רכב אופל קורסה 1400 סמ"ק שנת 2004 עם תיבת הילוכים טיפטרוניק.

אני סטודנטית וצריכה רכב פשוט וטוב וכמובן שעדיף עם כמה שפחות בעיות....פשוט שמעתי מכמה אנשים שבדגם הזה יש בעיות עם הגיר.

מה דעתכם על הרכב הזה? מצאתי רכב שנראה כמו חדש, 50,000 ק"מ, יד ראשונה מאשה מבוגרת. רכב שמור להפליא ללא תאונות ולפני כשבועיים עבר טסט.

תודה על העזרה!:lol:

פורסם

אם אני זוכר נכון הבעיות בגיר באופל קורסה היו עם הרכב שיש לו נפח מנוע 1200 ,שם יש גיר רציף למיטב זכרוני ולא טיפטרוניק.

בכל מקרה אם הקילומטר'אז אמיתי (יש לוודא ספר טיפולים מהחברה),מומלץ לקחת את הרכב לאחד ממסכי UMI או לחילופין למכון לגירים אוטומטיים ולבקש שיתנו חוות דעת על הגיר,כיצד מתנהג בנסיעה,כמו כן,אם אפשר לחבר סורק תקלות שיבדוק האם יש תקלות רשומות במחשב הגיר אם קיים ברכב.

בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכול עיניין של הרגל חברים , יש לי אחת בבית זה אחלה של אוטו .

לי לי מנוע 1200 מאותה השנה . בנוסף מקבלים רכב אקוסטי במיוחד אם את מחפש גם להתקין מע' אודיו ברכב .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...