Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקווה שלא תדלקת בתחנת פז הזו..

נשמע כמו "אחלה" דרך להעביר צהריים קרירים ביום סגרירי כמו שהיה היום :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אז זהו, שאין לי מחוג בכלל. הא לך!

כל ההשקעה הזאת של סיפור המקרה,העלאת תמונה לאינטרנט ולאחר מכן העלאת התמונה לכאן,ועוד עריכה שלה לפני כן עם ציורים טקסטים וחצים,רק כדי להגיד בסוף שאין לך מחוג דלק ?.....

מזל שלא רצית להגיד שאין לרכב שלך פלאגים או אגן שמן........

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכוונה הייתה, כמובן, שאין לי מחוג אנאלוגי קלאסי ש"יורד מתחת לקו האחרון". פשוט נגמרים הקווים גם כשיש לך עוד המון במיכל (המון = בערך חמישה עשר צעדים).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אם הית מקבל דוח על חניה\עצירה במקום שבו עצרת, זה היה גורם לך להבא לא להגיע למצב של להיתקע בגלל חוסר דלק?

אני במקום חברים שלך משאיר אותך שם להתבשל כמה שעות בחום רק כדי ללמד אותך את הלקח של לא לנסוע בלי דלק, אתה לא קרמר ולא ג'רי סיינפלנד, האוטו שלך לא יסע גם שהמחוג ירד מתחת לקו האחרון במד דלק.

הגיוני

אתה בטח עומד ליד פצוע תאונה קטוע יד וצועק עליו שהוא לא נזהר מספיק.

אתה בטח מכפכף את החברים שלך אחרי שהם נשרפו בשמש.

אתה בטח היית נותן למשה לאכול את הגחל הלוחש...

אני חושב שטוב שיש חברים שמוכנים לעזור, כמו שאני מכיר את ערן, אם חבר שלו היה תקוע הוא היה נוסע לעזור לו. ותמיד קורים מקרים לא צפויים.

אני באופן נורמלי לא נותן למיכל דלק שלי להתמלא בחרא, אני נוסע קבוע על המנורה הדולקת, ככה אני מפזר את הזבל באופן קבוע ;-)

קיצור לפחות לקחת אתנחתא בכיף, החיים הקשים שלך עובדי ההי טק :-):-):-)

פורסם

א. יש שתי תחנות דלק באזור - אחת "פז" ממול (מה בדיוק הבעיה בדלק שלה?) והשניה של דלק 100 מטר בהמשך הכביש. איך הצלחת לפספס את התחנות אני לא מבין.

ב. אכלת אצל איציק המפנק, דקר המזויף או שמש היקרן? יש כמה שווארמיות במתחם, חלקן טובות יותר וחלקן קצת פחות.

ג. סע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה יש לאנשים שריטה לנסוע עד טיפת הדלק האחרונה? או בכלל לתת למנורת הדלק להידלק?

תקראו לי שרוט אבל ברגע שאני מגיע לרבע טנק אני אץ-רץ לתחנה הקבועה שלי! הרגל שכזה

ערב טוב וחג אהבה שמח לכל מאן דרעי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Tzvika-Pick, אני מבין שהצלחתי לקלוע לגרוע מבין השלושה - נראה לי שזה היה דקר. אני עוד אשלם על זה, אני בטוח. צביקי, הייתי רוב הזמן ליד הרכב - כשקפצתי לקנות אוכל כל חצי דקה הסתכלתי לראות אם הרכב חוסם מישהו מלצאת או שמסתובבים סביבו אנשי חוק ו\או עופות דורסים.

ניב, טוב לדעת שאני לא המפוזר היחיד :-o

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לא תאמינו כמה אנשים נתקעים בלי דלק ביומיום. לא תמיד אנשים מרוכזים ושמים לב.

מס' דברים שכדאי להקפיד במיוחד אם הרכב נתקע באמצע נתיב:

1. להדליק 4 וינקרים.

2. לשים משולש אזהרה במרחק סביר מהרכב (לפחות 20-30 מטר).

3. לא לעמוד ליד הרכב או לשבת בתוך הרכב.

Veni Vidi Vici

פורסם

האפקטים שהוספת בתמונה תרמו מאוד לכל הסיפור :lol:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני חושב שטוב שיש חברים שמוכנים לעזור, כמו שאני מכיר את ערן, אם חבר שלו היה תקוע הוא היה נוסע לעזור לו. ותמיד קורים מקרים לא צפויים.

זה נראה לך כמו מקרה לא צפוי?

מה אתה חושב שהפסים האלה ימשיכו להעלם והאוטו פשוט ימשיך לסוע?

מי שלא צופה כזה דבר כנראה גם לא יצפה שזה שלפניו תכף יבלום או שהזקנה תכף עומדת לקפוץ לו לכביש, זה אומנם רק להיתקע בלי דלק בכלל חוסר ערנות או זילזול, מצד שני מדובר ברכב ואם הנהג מתנהג ככה, אני לא חושב שהיתי רוצה להיות באזור שהוא נוהג בו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה הקשר בכלל?

אם הוא לא שם לב מתי המנורה התחילה לדלוק אז זה אומר שהוא ידרוס זקנה? זה פשוט הזוי.

פעם נתקעתי עם רכב בלי דלק כי לא ידעתי שהמנורה דולקת רק 5 ליטר לפני הסוף (במקום 10 בדרך כלל) במזדה 6. פעם נתקעתי בלי דלק כי לא ידעתי שאח שלי נסע 80 ק"מ על מנורה דולקת בלי לומר לי - ואני חשבתי שהמנורה רק נדלקה. פעם נתקעתי בלי דלק כי הרכב התאמץ מאוד והדלק שאחרי המנורה הספיק רק ל 72 ק"מ במקום 100 והתחנה היא 3 ק"ח אחרי שהרכב נתקע.

יש הרבה סיבות שרכב נתקע בלי דלק, ואפילו אם זו אשמת הנהג זה לא משהו כזה נורא, חוסר תשומת לב, אילוצים של זמן ומקום ודברים דומים. אני נוסע לפעמים 200 ק"מ ביום, אם כל פעם שהמחוג יגיע לרבע מיכל אני אמלה זה אומר עצירת תידלוק כל יום וחצי (מחוג דלק הוא לא לינארי). במקום כל 3 ימים, ברגע שאני חייב גם לתדלק בסונול (נדיר בתל אביב) ורוב היום אני לחוץ לו"ז אז זה גורר תידלוק רק אחרי מנורה דלוקה.

אותי הרבה יותר ידאיג אנשים שלא שמו לב בפניה והאוטו שלהם טיפס על מדרכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=114672

זה הרבה יותר קרוב לדרוס זקנה מתקיעה ללא דלק.

וזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59746

לא ממש מראה על ציפייה של התנועה מראש.

אז לפי הצהרתך:

מצד שני מדובר ברכב ואם הנהג מתנהג ככה, אני לא חושב שהיתי רוצה להיות באזור שהוא נוהג בו

אני מקווה שהתחלת לקחת אוטובוסים. ואם לא אז אל תשפוט אחרים, בטח שההתנהגות שלך גרועה פי כמה...

• תוכן חדש...