Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מחר נוסף משהו לרשימה, קודם כל לתקן את הנזילה מהרדיאטור , ועכשיו נוסף עוד משהו למחר ..

נסעתי בצהריים האוטו הניע חלק בלי שום קושי ..

הדממתי את האוטו למספר דקות , חזרתי באתי להניע ואין סטרטר , הוא הרגיש תפוס

לקח כמה דקות , חיכיתי שהמנוע יתקרר חיברתי כבלים לכל מקרה והופ הוא הניע

קפצתי ישר לחשמלאי בחולון, כיביתי את האוטו לבדוק מתח מצבר (תקין לחלוטין) טעינה (תקינה לחלוטין)

ושוב לא הצלחתי להניע את האוטו למרות שחוברו 2 מצברים וגם בסוף בוסטר :(

נאמר לי רק שזאת בעיה בסטרטר ולא קשור למצבר או אלטרנטור

מה יכולה להיות הבעיה בסטרטר שהוא מניע רק שהמנוע קר וישר אחרי נסיעה הוא לא מניע בכלל ונתפס? פחמים ? סלילים ?

כמה אמור לעלות אחד חדש ? ומשופץ כמה ?

הוא זהה לסטרטר של הטמפרה ?

כמוכן , אני נמצא בחולון לסופ"ש , אז עדיף משהו בקרבת מקום .

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
טוב אז מחר נוסף משהו לרשימה, קודם כל לתקן את הנזילה מהרדיאטור , ועכשיו נוסף עוד

הדממתי את האוטו למספר דקות , חזרתי באתי להניע ואין סטרטר , הוא הרגיש תפוס

לקח כמה דקות , חיכיתי שהמנוע יתקרר חיברתי כבלים לכל מקרה והופ הוא הניע

קפצתי ישר לחשמלאי בחולון, כיביתי את האוטו לבדוק מתח מצבר (תקין לחלוטין) טעינה (תקינה לחלוטין)

:(

נאמר לי רק שזאת בעיה בסטרטר ולא קשור למצבר או אלטרנטור

מה יכולה להיות הבעיה בסטרטר שהוא מניע רק שהמנוע קר וישר אחרי נסיעה הוא לא מניע בכלל ונתפס? פחמים ? סלילים ?

כמוכן , אני נמצא בחולון לסופ"ש , אז עדיף משהו בקרבת מקום .

קודם כל - כדי למנוע שימוש יתר במושג שעלו להטעות קוראים אחרים:

סטרטר תפוס הוא סטרטר בו המנגנון שאחראי להחזיר את גלגל השיניים למקומו אחרי שהוא מזנק החוצה אל גלגל התנופה מפסיק לתפקד - מה שגורם לסטרטר להמשיך להסתובב עם המנוע ולהשרף

או גורם לגלגל השיניים הזה להשאר למעלה - ומונע מהמנוע להסתובב, ולכן מונע אפשרות של התנעה בדחיפה.

כל תקלה אחרת בסטרטר לא נקראת סטרטר תפוס וחבל סתם לבלבל את ההודעה במינוחים לא מדוייקים.

שנית, מה שאתה מתאר זה מקרה קלאסי של מגעים או פחמים גמורים בסטרטר, בימים חמים - הוא יכול להפסיק לעבוד

בימים קרים - הוא יכול להפסיק לעבוד

בימים אי זוגיים הוא יכול להפסיק לעבוד והוא יכול גם לחזור לעבוד מעולה עוד המון זמן ואז כשהכי תרצה - הוא לא יניע לך את האוטו.

ההמלצה שלי - קח אותו לשיפוץ \ שפץ בעצמך \ קנה אחד כזה משופץ כבר או חדש.

האם החלק זהה למה שיש בטמפרה? אין לי מושג, פתח ETK של פיאט ותשווה

בכל מקרה, אל תתרגש, זו לא תקלה מהותית, והכי חשוב - בעת פירוק והרכבה של הסטרטר אל תנסה לעשות שטויות והקפד להחזיר אותו חזרה למקומו בדיוק.

יש רכבים שמאוד רגישים לזה וסטרטר שלא יושב טוב פשוט יטחן את השיניים על גלגל התנופה עד למצב של בעיות הנעה עקב בעיות השתלבות של הסטרטר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חזרתי עכשיו מהמוסך , הייתי בNGS מוטורס בחולון , לפי הרבה המלצות שנכתבו פה ובעוד כמה פורומים ,החלטתי ללכת לשם..

קודם כל , גולן מקצוען אמיתי , מאוד נחמד , אמין ,ישר ומבין .

והכי חשוב אוהב איטלקיות , מאוד חשוב למי שבא לטפל ברכב איטלקי , כי צריך שיטפל בו מישהו עם אהבה וסובלנות לאיטלקיות.

ממליץ מאוד על המקום . במיוחד אם אתם בעלי רכב איטלקי ולפי מה שראיתי באות לשם איטלקיות ולא קצת.

הבימר שלו (מי שמכיר) מדהימה :D , מי שמכיר מכיר .ויש לו עוד כמה רכבים שלא הייתי מתנגד להם :p

אז הסטרטר שלי הלך , החלפתי לאחד משופץ , עלה 490 ללא עבודה , הוא הסביר לי בדיוק מה הבעיה הייתה , ואיך שהסטרטרים הולכים עם הזמן ולמה מתי שהמנוע חם הם לא עובדים שהם לא תקינים.

על הדרך החלפתי פלאגים , לאחר שאלה עברו כמעט 50K (היום רק ראיתי בספר טיפולים , טעות שלי) הם נראו מאוד מאוד טוב אחרי הפירוק וגם גולן אמר לי שהם במצב מעולה (חוצמזה שהם מתים) בלי פיח , בלי שמן , ובאמת שזה עשה לי טוב לראות את הפלאגים שעברו כ"כ הרבה ונראו כ"כ טוב מה שמעיד על מנוע במצב טוב מאוד.

הדדרה מניעה אחרת ,מטפסת הרבה יותר מהר ונוסעת אחרת .

עכשיו רק נשאר הרדיאטור שיטופל תחילת שבוע הבא.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...