Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא אני אטוס להולנד עם זוגתי,

האם יש מסלול המאפשר נסיעה בתשלום בדומה לנרבורגרינג שבגרמניה?

והאם ידוע למישהו על אטרקציות מוטוריות אחרות,כגון קארטינג ברמה,מוזיאונים או תצוגות?

כעיקרן אני חושב לשכור רכב ולבצע איתו את כל הנסיעות(יש המלצות בכיוון חברות השכרה בהולנד?)

אלא אם ימליצו לי אחרת.

בתודה מראש לכולם!

פורסם

אם אתה במקרה טס לאיזור צפון-מזרח/מזרח הולנד, ולא לאמסטרדם כמו כולם, אז גרמניה ממש קרובה.

אם אתה בכל זאת טס לאמסטרדם, אז ידוע לי על קרטינג זריז במיוחד באיזור אבל לא יותר מזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני טס לבית אחותה של חברה שלי

אני רק יודע שהוא במרחק 45 דקות נסיעה מהשדה,לגבי שם העיר אני אוכל לברר מאוחר יותר.

משם נשכור רכב ונטייל

כל הפנייה תתקבל בברכה!

חשבו אפילו לנסוע לנרבורגרינג,תלוי בעלויות של השכירות ולפי מה שהבנתי גם ככה לא ניתן להיכנס לשם עם רכב שכור אז מה הטעם? (אלא אם יספרו לי כמה יעלה לשכור רכב ברינג עצמו...:roll:)

פורסם

ממליץ ביקור באחד מארמונות מלכת הולנד שנקרא Het Loo .

ראשית, יש ליד פארק קופים מהמם, ששווה ביקור גם בלי אטרקציות מוטוריות.

שנית, בארמון תוכל לראות את אוסף הרכבים של המלכה, שכולל בין השאר מכונית נדירה שרק עבורה כדאי לעשות את כל הדרך:

Beatrix27s20car.jpg

נמרוד

פורסם

בהולנד יש 2 מסלולי מירוץ מפורסמים:

* מסלול אסן (ASSEN), שמארח, מזה יותר מ-50 שנה, את הגרנד פרי ההולנדי של סבב ה-MOTO GP. המסלול מכונה "הקתדרלה" ובשביל מירוצי האופנועים הוא בדיוק מה שמונזה למירוצי ה-F1- מקום עם עבר ומסורת עשירים ואווירה יחודית רק-לו.

* מסלול זנדוופורט, אשר אירח, עד אמצע שנות ה-80, את הגרנד פרי ההולנדי של סבב ה-F1. מירוצים בעלי שם ממשיכים להיערך בו עד היום ולדעתי, הוא הרבה יותר מסקרן ומעניין לנסיעת כיף באוטו שכור. הפניה הראשונה שם, פניית 'טרזן', היא אחת המאתגרות בעולם המירוצים.

טיול נעים ומהנה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

להשכיר רכב ברינג עצמו עולה החל מ-120 יורו לחצי יום לרכב הכי פשוט ומשם זה עולה..

http://www.ringhaus.com/hotel_en/public/cars.php

לדעתי זה שווה במקום לפחד על הרכב מההשכרה, וגם יותר בטוח (רכבים עם כלוב התהפכות וכל מה שצריך).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

צודק בהחלט

אבל הרכבים לא הכי אטרקטיביים / מאוד מפחידים לנהג לא סופר מיומן

צריך משהו באמצע...

יש עוד אופציות:?:

וכמובן-תודה רבה!

פורסם
* מסלול זנדוופורט, אשר אירח, עד אמצע שנות ה-80, את הגרנד פרי ההולנדי של סבב ה-F1. מירוצים בעלי שם ממשיכים להיערך בו עד היום ולדעתי, הוא הרבה יותר מסקרן ומעניין לנסיעת כיף באוטו שכור. הפניה הראשונה שם, פניית 'טרזן', היא אחת המאתגרות בעולם המירוצים.

טיול נעים ומהנה,

יגאל.

איך מאייתים באנגלית?

או יותר קל, היכן נמצא?

תודה

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
להשכיר רכב ברינג עצמו עולה החל מ-120 יורו לחצי יום לרכב הכי פשוט ומשם זה עולה..

http://www.ringhaus.com/hotel_en/public/cars.php

לדעתי זה שווה במקום לפחד על הרכב מההשכרה, וגם יותר בטוח (רכבים עם כלוב התהפכות וכל מה שצריך).

אתה צודק רק שרשום שם בפירוש:

The provision of comprehensive liability insurance is the responsibility of the hirer

:-(

הלינק השני שלך כבר כולל ביטוח אבל כמובן שהמחירים בהתאם (קרוב לכפול).

עדיין הייתי מעדיף לשלם את זה.

ניר

פורסם

ליד איינדהובן נמצא מסלול הראלי-קרוס של וולקנסוורד או איך שקוראים לזה בהולנדית.

זה ממש ביציאה מאיינדהובן לכיוון כללי בלגיה...

שווה לך לבדוק באם יש שם מרוץ או אימון כי אין אקשן שמשתווה לראלי-קרוס וההולנדים והבלגים מומחים בזה.

אני הייתי שם לפני מספר שנים והיה מדהים.

בנוסף באזור אמסטרדם קיימים מועדוני רכב רבים שמארגנים כמעט בכל סופ"ש ראלי או ספרינט על אספלט שגם זו חוויה שאסור לפספס .

תנסה למצוא את הפרטים שלהם באינטרנט ותמצא ללא בעיה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...