Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נתת תאריכים לנסיעה, אז אפרט את האטרקציות המוכרות לי לפי ה"אקזוטיות" שלהן:

1. ב- 14 בספטמבר - F1 ב-SPA , בלגיה, מרחק נסיעה סביר...

2. ב-30 בספטמבר ה- A1GP מגיעה לזנדוורט.

3. באמסטרדם - קיים מסלול OUTDOOR , למיטב ידיעתי, משכירים גם קארט ימאהה 2 פעימות.

4. בעיר ZOETERMEER קיים מסלול קארטינג לא רע, מדובר על מסלול מהיר וכייפי, בשני מפלסים. ביום ראשון - 2 מקצים במחיר 1. צריך להזמין מקום מראש.

בנוסף, קיים במקום אתר שנקרא Dutch Water Dreams - מדובר על אתר לגלישת גלים מלאכותית + ראפטינג + קיאקים - חוויה מטורפת למי שאוהב ספורט מים.

5. בעיר דלפט - מסלול קארטינג ב- 3 מפלסים - חוויה מטורפת - עולים ויורדים... מקבלים סחרחורת.

6. בעיר VENRAY, דרום הולנד - קיים מסלול OURDOOR ענק. לא ידוע לי לגבי השכרות במקום.

7. בסמוך לעיר GOUDA קיים אולם תצוגה ענק לרכבי יוקרה. היום האולם נראה כמו מוזיאון של פרארי, עם למעלה מ-10 דגמים של היצרן באדום בוהק , פשוט להזיל ריר. זה בנוסף לכלים ה"פשוטים" של TVR, פורשה, בנטלי וכיו"ב.

זה מה שעולה לי בראש, כרגע,

אם יש שאלות ספציפיות - אל תהסס לשלוח ה"פ.

בברכה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

איפה אפשר להשיג כרטיסים לF1 בבלגיה? "במקרה" אני באיזור באותו זמן :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואל תשכחו את מיני יוניטד בעיירה זנדוופורט (כחצי שעה נסיעה מאמסטרדם וליד המסלול המפורסם) אסיפה של חובבי מיני מכל העולם שווה להיות.

האירוע מתקיים בסופשבוע של ה17 בחודש הזה (למקרה שזה התאריך שלך...)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לא נתת תאריכים לנסיעה, אז אפרט את האטרקציות המוכרות לי לפי ה"אקזוטיות" שלהן:

1. ב- 14 בספטמבר - F1 ב-SPA , בלגיה, מרחק נסיעה סביר...

2. ב-30 בספטמבר ה- A1GP מגיעה לזנדוורט.

3. באמסטרדם - קיים מסלול OUTDOOR , למיטב ידיעתי, משכירים גם קארט ימאהה 2 פעימות.

4. בעיר ZOETERMEER קיים מסלול קארטינג לא רע, מדובר על מסלול מהיר וכייפי, בשני מפלסים. ביום ראשון - 2 מקצים במחיר 1. צריך להזמין מקום מראש.

בנוסף, קיים במקום אתר שנקרא Dutch Water Dreams - מדובר על אתר לגלישת גלים מלאכותית + ראפטינג + קיאקים - חוויה מטורפת למי שאוהב ספורט מים.

5. בעיר דלפט - מסלול קארטינג ב- 3 מפלסים - חוויה מטורפת - עולים ויורדים... מקבלים סחרחורת.

6. בעיר VENRAY, דרום הולנד - קיים מסלול OURDOOR ענק. לא ידוע לי לגבי השכרות במקום.

7. בסמוך לעיר GOUDA קיים אולם תצוגה ענק לרכבי יוקרה. היום האולם נראה כמו מוזיאון של פרארי, עם למעלה מ-10 דגמים של היצרן באדום בוהק , פשוט להזיל ריר. זה בנוסף לכלים ה"פשוטים" של TVR, פורשה, בנטלי וכיו"ב.

זה מה שעולה לי בראש, כרגע,

אם יש שאלות ספציפיות - אל תהסס לשלוח ה"פ.

בברכה,

דניאל

איך אני משיג כתובות ואלפונים של כל הנ"ל?

תודה...

פורסם

נתחיל לפי הסדר:

1. מסלולי ספא וזנדוורט:

www.spafrancorchamps.be

www.zandvoort.nl

2. כל נושא הקארטינג:

http://www.kartpagina.nl/default.aspx?PaginaId=1

הדף בהולנדית - אז:

Kartbanen = מסלול קארטינג.

INDOOR ו- OUTDOOR - אני מניח שלא צריך לתרגם.

אחרי הבחירה - יש לך מפה ושמות ערים. הקשה על מקום תיתן לך פרטים.

3. מתקן גלישת גלים : www.dutchwaterdreams.com

בברכה,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...