Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי כמה שעות מבוזבזות של חיפוש בגוגל, החלטתי לנסות את מזלי כאן

אז הסיפור הוא כזה,

למדתי 3 שנים בתיכון הנדסת תוכנה, ובגלל שיש לי פרופיל קרבי אני ממשיך שנה הבאה יג' (טכ"ם) כדי..בין היתר לקבל מיונים לקורס תכנות. את המיונים בשלישות ברמת גן עשיתי - ועברתי.

במכתב ששלחו לי נכתב: "לידיעתך, קבלתך לקורס אינה סופית והיא מותנית במעבר מיונים ובדיקות נוספות........."

השאלה היא למי שעבר/יודע/ מבין, מה השלבים הבאים?

הבנתי שמתישהוא בדצמבר אמורים להיות מיונים נוספים על חומר הלימוד?

תודה לעוזרים:lol:

פורסם

אתה תקבל זימון למבחן הכניסה.

הוא זהה למבחן הכניסה של הקורס הארוך יותר (לאלה שלא המשיכו לי"ג), רק שהוא יכלול בתוכו חלק נוסף שעליך לעבור שיעסוק בדברים שתלמד בי"ג. מבנה נתונים ושאר הירקות.

אלו מיונים אגב עברת בשלישות?

!AWDSOME

פורסם

בסביבות דצמבר ישלחו +- את כל הכיתה שלך למבחנים בתל אביב (ככה שלחו אותנו)

שתדע ששום דבר לא סופי שם, אם יש למורים שלך קצת כוח גם מי שלא מתקבל והוא גבולי יכול להיכנס.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
בסביבות דצמבר ישלחו +- את כל הכיתה שלך למבחנים בתל אביב (ככה שלחו אותנו)

שתדע ששום דבר לא סופי שם, אם יש למורים שלך קצת כוח גם מי שלא מתקבל והוא גבולי יכול להיכנס.

השאלה היא מה יהיה במבחנים? מה אמורים לעשות? רמת קושי?..כמה עוברים בערך?

ומה הכוונה אם יש להם קצת כוח, מה אפשר לעשות?

Caveman,

עברתי אתה המיונים ברמת גן, עם השפה שדומה לאסמבלר, מחשבון קרב משהוא כזה

פורסם

במצב כזה עוד לא נתקלתי.

מבחני הקבלה של הטכ"ם בד"כ כוללים את המחשבון ואת המבחן הנוסף באותו יום (ככה זה היה בזמני) והם מתקיימים מספר חודשים לאחר תחילת הלימודים במכללה. אולי בגלל שעכשיו הקורס במתכונת שונה (קד"צ וזה, גם הטכ"ם, כן באסה) זה גם שונה. האם שאר החבר'ה שממשיכים איתך ללימודי הי"ג גם עברו רק את המחשבון?

אני דיי בטוח שתקבל זימון רק לחלק השני של המבחן, אין טעם הרי לעבור שוב את המחשבון, גם ככה השאלות זהות.

!AWDSOME

פורסם
במצב כזה עוד לא נתקלתי.

מבחני הקבלה של הטכ"ם בד"כ כוללים את המחשבון ואת המבחן הנוסף באותו יום (ככה זה היה בזמני) והם מתקיימים מספר חודשים לאחר תחילת הלימודים במכללה. אולי בגלל שעכשיו הקורס במתכונת שונה (קד"צ וזה, גם הטכ"ם, כן באסה) זה גם שונה. האם שאר החבר'ה שממשיכים איתך ללימודי הי"ג גם עברו רק את המחשבון?

אני דיי בטוח שתקבל זימון רק לחלק השני של המבחן, אין טעם הרי לעבור שוב את המחשבון, גם ככה השאלות זהות.

החבר'ה שממשיכים איתי, עברנו 3 מתוך 5 ועוד באותו יום אמרו לנו שיש בדצמבר מבחנים נוספים

דיי ברור שלא נקבל שוב זימון למחשבון קרב, השאלה מה יש בחלק השני? הוא יותר קשה/קל מהמחשבון?

והאם גם החלק הזה סופי? אין מועדי ב'...כמו שאמרו לנו במחשבון

פורסם

שאני ניגשתי למיונים בזמנו, זה היה בשפת C. קצת על מבנה נתונים, כל מיני שאלות על מצביעים ושאר ירקות.

לא זכור לי מועד ב' כלשהו.

!AWDSOME

• תוכן חדש...