Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי,

לי יש ויימר גזעי ללא תעודות,

מה הקשר גזעי לתעודות, כמו שנאמר לפני- תעודות = בירוקרטיה= מעניין לי את הXXX

עידן

אתה טוען שכל אבות אבותיו של הכלב שלך היו מגזע ויימרנר, אבל בלי תעודה אתה לא יכול להוכיח זאת.

ותעודות כן צריכות לעניין מי שרוכש כלב גזעי (או "גזעי") בגלל כל מיני בעיות אופייניות לגזע שמגדלים מקצועיים ואחראיים מנסים להרבות החוצה מהשושלת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להוכיח למי? למה?

מה זה מעניין אותי אם לפני 6 דורות איזה בוקסר התערב בשושלת.

אני בכלל סירסתי אותו כי כמו כל ויימר אחר הוא סובל מאי שקט מתמשך/ התקפי רבאק...

אז למי אכפת מחתיכת נייר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תומר , זכותו של בעל הכלבה לעשות גורים ולמכור אותם בכסף (ויש קונים) בדיוק כמו שהוא השקיע כסף לקנות אותה.

גם לדעתי זה לא צריך ליהיות עסק , אבל להרוויח מהמלטה זה לא ממש פשע, יש אנשים שרוצים גורים ויש אנשים שיש להם כלבים , וככה זה הולך.

בקשר לענין שאמרתי לך עם התערוכות והאמיית - אל תאמין לי - תתקשר לאגודה הישראלית לכלבנות ובקש לדוגמא את רכז הכלבים הקטנים (פאג , בולדוג צרפתי , פקינז ועוד כמה), בקש לדעת מה התהליך מגורים עד תעודה ודרישות של השתתפות בתחרויות ותיווכח.

אני לא אומר מניחוש או משהו כזה אלא מניסיון, חבל שדבר שאמורות ליהיות לו באמת השלכות טובות הופך לפוליטיקה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא אכפת לך כי אתה לא רוצה ממנו גורים, למגדלים זה אכפת ביותר כדי להוכיח שהכלב באמת גזעי.

עניין התערוכות אולי נכון לכלבים הקטנים, אבל זה לא נכון לגבי כל הגזעים. אתה כתבת את זה כאילו זה נכון לכל הגזעים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באמת ?

אתה יכול להביא עדות לזה?

כי כשבת זוגתי דיברה איתם , היא ציינה רק בסוף את סוג הכלב (ודיברנו עם נציג של האגודה הישראלית לכלבנות ולא המועדון הספציפי).

זה המצב נכון להיום.

אם יש לך גור ויש לך תעודות, תתקשר אליהם , ותשאל מה אתה צריך לעשות כדי שיהיו לגורים שלו תעודות ותופתע מהתשובה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תומר,

גם אם שני הכלבים גזעים עם תעודות, לגורים לא יהיו תעודות, כיוון שהכלב מוגדר בארץ כ"מסוכן" (בוא לא ניכנס לזה).

לכל מי שאמר שתעודות זה חרטא וזה לא כמו FCI, שיחזרו בו, בבקשה.

תעודה מוכיחה כי שני ההורים הם לא בעלי קירבה ראשונה, דהיינו אמא ובן או אח ואחות וכך ניתן לא לחשוש ממספיק בעיות גנטיות.

פורסם

BLACK JOKER,

הכוונה בתעודות היא טובה , והיא בהחלט חיובית ועוזרת כמו שכתבת.

אבל לדוגמא - מה קשור 2 תערוכות בציון טוב כדי שהגורים יחשבו גיזעיים עם תעודות?

רוצים לבדוק את הכלבה שהיא עומדת בסטנדרטים של הגזע - מקובל , פגישה אחת עם הכלב ועם מומחה מטעם המועדון בתשלום תפתור את זה.

למה אני צריך לעשות שמיניות באוויר בשביל שלגורים של הכלבה שלי יהיו תעודות כאשר בכל מקום אחר בעולם היא מוכרת ככלבה גזעית (גם עם דרכון ד"א)?

למה אני צריך לקבל אישור של רכז גזע? במקום נגיד של וטרינר ?

למה אני צריך לרוץ לתחרויות (שהן ענין עסקי גרידא) ולהתחנף לשופטים ולגרום לכלב לסבול יום שלם בתחרות ושיעשה X,Y,Z?

מה הוא לא גזעי אם הוא לא?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

רק הדוגמא שנתתי היא סיבה מספיקה לבקש תעודות.

מאוד כאב לי לשמוע אותך אומר שלבעל הכלבה יש זכות לעשות ממנה כסף, לצערי זה נכון מה שאתה אומר. יש כ"כ הרבה "מטחנות גורים" בארץ ששם מזווגים על ימין ועל שמאל וכך נוצרות בעיות גנטיות מפה ועד להודעה חדשה.

סיבה נוספת לתעודות, היא, כמו שצויין מקודם, אופי עדין של גזעים מסויימים. לדוגמא רוטווילר ודוברמן, אלו כלבים מאוד טריטוריאלים שיגנו בעוז נפש על בעלם ולפעמים לא יהיו מודעים לכוח שלהם. כאשר תחפש את אחד מהגזעים, תמיד תדע שאתה צריך לקנות גור ממקום שהאופי של ההורים ידוע, כיוון שאלו כלבים שנוטים לעצבנות. מקום בו ההורים הם בעלי אופי יציב ותעודות, יומלץ על ידי יו"ר המועדון של הגזע המסויים בארץ . נכון שאופיו של הגור הנולד לא חייב להיות כשל אביו, אך סבירות מאוד גדולה שהוא יהיה כך.

פורסם

תשמע , אני יודע על מה אתה מדבר , וגם אותי זה מגעיל , אך בד בבד - אני לא רואה שום פסול לתת לכלבה המלטה או 2 , יש בזה גם דברים חיוביים כמו התבגרות הכלבה ולמידה של התנהגות אמהית.

בקשר לדבר השני - זה בדיוק סוג הדברים שהם לא שחור לבן שיוצרים פוליטיקות.

אני לא אומר שהם לא מוצדקים במידה מסוימת - אבל אתה מתאר לעצמך כמה הם בעייתיים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
תשמע , אני יודע על מה אתה מדבר , וגם אותי זה מגעיל , אך בד בבד - אני לא רואה שום פסול לתת לכלבה המלטה או 2 , יש בזה גם דברים חיוביים כמו התבגרות הכלבה ולמידה של התנהגות אמהית.

על מה אתה מדבר?

למידה של התנהגות אימהית?

מה זה בדיוק?

למה זה טוב?

התבגרות?

אולי אולי אחרי ההמלטה היא תגלה יותר אחריות ואפשר יהיה להשאיר אותה כבייביסיטר לילדים?

מי שמוכן לטפל בגורים ומחוייב למצוא להם בתים, שיגדל, אבל לכלבה זה לא מוסיף כלום. אם כבר זה מקצר את חייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה מה שיפה בטבע, החיות לא לומדות, הן נולדות כך.

כאשר כלבה יולדת ומניקה את הגורים שלה, זה דבר שבא לה באופן טבעי ומראה כמה מופלא הטבע.

בקיצור,

לזווג רוטווילר זאת בעיה לא קטנה, כיוון שאני לא יודע אם הם יקבלו שיתוף פעולה מלא מצד הוטרינר שלהם והם צריכים אחד, תסמוך עליי.

• תוכן חדש...