Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידיי...

יש לי אופל אומגה 98 בנזין ועוד לא מצאתי מכונאי שיודע לטפל בה כראוי.

הרכב לכשעצמו מפנק בטירוף אבל יש לו את הקטנות האלה שמעצבנות מאוד. מי שיש לו יודע על מה אני מדבר.

אני אתן דוגמא קטנה: יש תופעה מוזרה ברגע שאני מדליק את המזגן באוטו (אגב הוא פצצה) האוטו מאבד מים; זה פשוט הזוי - בלי מזגן לא נוזל, עם מזגן תוך יומיים אין מים.

תודה מראש!

פורסם

סתם ניחוש:

יכול להיות שעקב עומס מהמזגן יש בריחת מים מהציר של משאבת המים או שפשוט הרכב קצת מתחמם ויש בריחת מים ממכסה הרדיאטור.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
שלום ידידיי...

יש לי אופל אומגה 98 בנזין ועוד לא מצאתי מכונאי שיודע לטפל בה כראוי.

הרכב לכשעצמו מפנק בטירוף אבל יש לו את הקטנות האלה שמעצבנות מאוד. מי שיש לו יודע על מה אני מדבר.

אני אתן דוגמא קטנה: יש תופעה מוזרה ברגע שאני מדליק את המזגן באוטו (אגב הוא פצצה) האוטו מאבד מים; זה פשוט הזוי - בלי מזגן לא נוזל, עם מזגן תוך יומיים אין מים.

תודה מראש!

סביר שהבעיה במערכת קירור כפי שענו לך כאן.

בעומס חום גבוה (הפעלת מזגן) הלחץ במערכת גובר וכך קצב בריחת נוזל הקירור מהמערכת. מומחה יכול לחבר לחץ למערכת במוסך ולאתר את מקור הדליפה המדויק. לי זה מריח כמו משאבה אבל יש עוד אפשרויות כמובן.

רכב נהדר איכותי וגדול. ה"מוסך חברה" בארץ זה UMI בחו"ל זה היצרן וזה GM ודי וחכימא...;-)

פרט מאיזה איזור אתה ואני בטוח שימליצו לך על מומחה שיטפל לך ברכב. 8)

פורסם

הפעלת המזגן יוצרת עומס על החגורות. אם הפולי לא בדיוק במקום חלקים אחרים

שיושבים על החגורה מזייפים....

פתח מכסה מנוע הפעל רכב ומזגן ותעלה טורים...

אין שריקה- שכח מהרעיון

יש שריקה- דווח בפורום ונמשיך

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני דווקא חושב בכוון של המאוורים של הרדיאטור מנוע, יתכן תיפקוד לקוי בזמן הפעלת מזגן. קל לבדיקה חזותית.

אם אתה מאבד מים תוך יומיים עם הפעלת מזגן אתה אמור לראות את דליפת המים בתחתית תא המנוע ללא קושי.

פורסם

צריך לבדוק ספיקת מאורר . כנירא בעומס וכאשר המעבה חם הוא לא מספיק.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ערב רב

אם תתן איזור גאוגרפי

נמצא לך מוסך UMI שיטפל בך כמו שצריך

ועכשיו לבעיות עצמן

לבדוק יסודי ברז חימום

לרכבים האלה יש נטייה לשחיקה של ה"אימפלר" של משאבת המים

כלומר הטורבינה שמסחררת את המים אם לא הוחלפה ב זמן האחרון כדאי להחליף

אם צריך להחליף רק במוסך מורשה חייבים להשתמש בכלים יעודיים למערכת התזמון

ועל הדרך לבדוק את מצב מערכת התזמון

תכין את הארנק כי הסרט לא יהיה זול כלל ועיקר

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

הרכב לא שורק כשאני מדליק את המזגן ,אני יסביר שוב,בלי מזגן אין איבוד של מים אבל איך שאני מדליק את המזגן החגיגה מתחילה,הייתי אצל כמה מכונאים שבדקו את המערכת בלחץ ולא מצאו כלום,החלטתי לבדוק ובד ומה שגיליתי היה מדהים..

כשהמזגן דולק ישנה דליפה של מים בין המנוע לגיר ,מי שמכיר את האומגות מבין למה אני מתכוון..

נראה לי שמצאתי פתרון,,לא מזמן החלפתי סטרטר כשפרקו את הסטרטר הישן היה חסר חלק ממנו ,מסתבר שנפלה חתיכה ממנו לתוך הגיר,אני יודע שזה נשמע מטומטם לחלוטין אבל זה מה שהיה ויעיד על כך המוסכניק שגם היה המום,אז אני חושב שאולי הוא לא סגר חזרה כמו שצריך ואני משער שאולי המים שעוברים שם בעת שהמזגן עובד דולפים..מה אתם אומרים????????

פורסם

אני אומר שבעל מקצוע מספר אחד שאל אותך מהיכן אתה בארץ. הוא לא שאל את זה בשביל להטריד את החתול שלך (ואני עדין בניסוח). הוא שאל את זה כדי לעזור. ולו רק בשביל הנימוס, אני הייתי משיב לשאלתו.

ארז רונן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

צהרים טובים...

למי שזוכר יש לי אופל אומגה והיתה בעיה ובעת שהדלקתי את המזג הרכב היה מאבד מים,התחרפנתי מהדבר הזה עד שאיזה מכונאי ערבי נחמד פטר לי את הבעיה ב-350 ש"ח,הוא החליף את המפצל של צנורות המים שהיה גמור ובזה נפטרה הבעיה.

בכל אופן תודה לכל החברה הנחמדים שניסו לעזור.....ן

• תוכן חדש...