Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי חיפוש בפורום על הרכב הנ"ל והתרשמתי שהוא מומלץ ביותר.

יש כמה נתונים שחסר לי ואשמח לקבל עזרה:

1. צריכת דלק: המנוע הוא 1000 סמ"ק. כמה היא צורכת בידני/אוט'? ברור לי שהידני חסכוני יותר אבל אם אין הפרש גדול עדיף לי הנוחות.

2. אחזקה שוטפת: טיפולים יקרים? חלפים?

3. האם היא מתאימה לנסיעה של כ-150 ק"מ ביום? (120 ק"מ בין-עירוני). אם אפשר גם להתייחס להבהדל בין ידני לאוט'.

4. איך הנוחות שלה באופן כללי לעומת הסקסו? ובכלל איזו מה-2 עדיף? אני מתכוון לסקסו דיזל 00-01. השאלה מתייחסת לבטיחות/נוחות/אמינות/חסכונית.

התקציב שלי הוא 20 אלף פחות או יותר.

אני יודע שהאוטו קטן אבל חשוב לי שלפחות לנהג יהיה מרווח ונוח.

תודה!

פורסם

נתחיל מזה שהסקסו יותר נוחה.

האמינות של הסיריון היא ללא דופי, דלק וסע רוב הזמן, אצלנו גם ברקסים כל 4 חודשים בערך אבל זה בגלל שימוש אינטנסיבי ושיגעון שלי רפידות 70 ש"ח.

צריכת הדלק של הידנית היא זעומה, האוט' לא שותה הרבה אבל היא גם לא זזה וזה מבאס, אם אין לך בעיה עם הדוושה השמאלית אז לך על הידנית, לי אישית זה לא מפריע, מה גם שאני גר בסביבה עירונית צפופה ורוב נסיעותי הן בת"א, הקלאץ' רך ולא מעייף.

מזגן מצויין.

וזה לא שהסיריון לא נוחה, נוחות זה דבר שקשה להגדיר. בעיני היא נוחה, לא כואב לי הגב, יש מרווח לראש גם לגבוהים ממני, הדבר היחידי שמפריע לי זה הקונסולה, שאם אני יושב קרוב להגה אז הברך נוגעת בה, אבל גם בקסארה זה הציק לי, ככה שזה כבר לא ממש קשור לסיריון.

haters will hate

פורסם

שלום

בטיחות: סקסו (עדיפה תבדוק שישנם כריות אוויר).

חסכונית: סקסו דיזל 1/18 בלי בעיה!!

נוחות:עניין של טעם אבל הסקסו סבירה +.

אמינות: סיריון - בהפרש עצום!!

שורה תחתונה מהם הפרמטרים החשובים לך וגם תתחיל לחפש מה שיופל לך ראשון במצב טוב תיקח שים לב סקסו דיזל ממוצעת עשתה כבר איזה220K ק"מ וסיקיון תוכל למצוא עם 70K בלי בעיה.

בהצלחה

פורסם
שלום

בטיחות: סקסו (עדיפה תבדוק שישנם כריות אוויר).

חסכונית: סקסו דיזל 1/18 בלי בעיה!!

נוחות:עניין של טעם אבל הסקסו סבירה +.

אמינות: סיריון - בהפרש עצום!!

שורה תחתונה מהם הפרמטרים החשובים לך וגם תתחיל לחפש מה שיופל לך ראשון במצב טוב תיקח שים לב סקסו דיזל ממוצעת עשתה כבר איזה220K ק"מ וסיקיון תוכל למצוא עם 70K בלי בעיה.

בהצלחה

סליחה, אבל אני לא חושב שאתה צודק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-142329,00.html

• תוכן חדש...