Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הדבר נכון גם לגבי הזקה מכאנית?(מרצדס שנת 83' 230E

ועוד שאלה למבינים : האם מותר להוריד לשני ולהחזיר לדרייב בגיר אוטומטי ,תוך כדי נסיעה, או כדי לעזור לבלמים לבלום ?

(יש לי תקלה במרצדס אז יוצא שאני מוריד ומחזיר די הרבה ,כי אחרת הוא לא יסע..)

ועוד שאלה : אם יש לי פלאגים צרפתיים של ברו , והחרסינה "נשרפת" (משנה צבע לחום) זה בגלל האיכות של הפלאג , או מצביע על בעיה אחרת?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם כבר הוזכרו גם ה RPM (סל"ד בעברית), אשמח אם תעזרו להפריח או להבהיר

באיזה RPM צריכת הלדלק היא האופטימאלית ? (הנמוכה ביותר כמובן)

ואני מניח שזה גם שונה בין רכב לרכב ומנוע למנוע

לכן אפרט את שלי במידה ותוכלו לעזור לי

מדובר בפיג'ו 106 XR 1.4 ידנית שנת 99

תודה.

פורסם

אז מכל מה שנאמר אפשר לשאול שאלת המשך!

תוך כמה זמן מופעלת פונקציית ה- cut off מרגע עזיבת הגז ושהטורים נמצאים מעל המינימום שלהם?

והאם הפונקצייה הזו מספיק מהירה כדי להבין שכל עזיבת דוושת הגז (שהרי אנחנו תמיד נמצאים מעל המינימום תוך כדי לחיצה על הגז) תגרום לחסכון בדלק כלומר אפילו לא טיפה אחת של דלק???

פורסם

ברגע שאתה עוזב את דוושת התאוצה המחשב מפסיק להזריק דלק, כל עוד אתה נמצא מעל הסל"ד המינמלי בו המחשב חוזר להזריק דלק ע"מ להשאיר את המנוע פועל. לרוב הקו הזה יהיה בסביבות ה 1000 סל"ד -> כל זמן שאתה מעל 1000 סל"ד ודוושת התאוצה לא לחוצה כלל - צריכת הדלק אפסית.

* אם אתה מעוניין לדעת באיזה סל"ד בדיוק הרכב חוזר להזריק ואיך פועל המנגנון ברכב שלך יש צורך בספרות הטכנית של היצרן. אם תתחנף לאנשי מחלקת הדיאגנוסטיקה במוסך מורשה אולי הם יתנו לך לעיין באחד הספרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אחדד את דברי איתמר: ההזרקה נפסקת ברגע שהמחשב מזהה אות של "מצערת סגורה" מחיישן מצב המצערת.

ישנם רכבים שבהם נהג רגיש, שיודע מה הוא מחפש יהיה מסוגל לחוש בחידוש ההזרקה לאחר צניחת הסל"ד מתחת לסף חידוש ההזרקה.

פורסם

על פי מחשב צריכת הדלק במכונית ה cut-off נכנס לפעולה כ 10 שניות לאחר עזיבת המצערת אם המהירות לא פוחתת.

כאשר מורידים הילוך ה cut-off נכנס לפעולה מוקדם יותר באופן חד-משמעי!

• תוכן חדש...