Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי הירושלמים!

לפני כחודש וחצי סיימו בשעה טובה לבנות את הכביש החדש המחבר בין הכניסה של העיר לכיוון צפון העיר.

אומנם סיימו הכל טוב ויפה אבל היו בעיות שלא פתחו את הכביש עקב בעיות של חיות ושאר ירקות..

מישהו יודע מה קורה עם הכביש הזה היום!? פתי פותחים אותו!?!

Polo 2012

פורסם

אני מתגורר במבשרת ופתיחת הכביש תשמח אותי מאוד.

ובכל זאת - לפי המידע שבידי סגירת הכביש מוצדקת בהחלט.

הקבלן המבצע התחייב להשלים את הפיתוח הסביבתי (גינון ומעברים לחיות) עוד לפני פתיחת הכביש (אני מניח שישנם בונוסים כספיים שכרוכים בכך).

אולם הבטחת הקבלן לא מיושמת כיוון שבמדינת ישראל אם מבטיחים אבל לא מבטיחים לקיים אז זה לא נחשב להבטחה..., לכן הקבלן עדיין לא השלים את הפיתוח הסביבתי.

מנכ"ל משרד הפנים התנה את הסכמת המשרד לפתוח את הכביש במתן ערבויות כספיות מהקבלן להבטחת ביצוע העבודות.

הקבלן סירב, הוגש בג"ץ והכביש נשאר סגור.

מזרח תיכון כבר אמרנו?

פורסם
אני מתגורר במבשרת ופתיחת הכביש תשמח אותי מאוד.

ובכל זאת - לפי המידע שבידי סגירת הכביש מוצדקת בהחלט.

הקבלן המבצע התחייב להשלים את הפיתוח הסביבתי (גינון ומעברים לחיות) עוד לפני פתיחת הכביש (אני מניח שישנם בונוסים כספיים שכרוכים בכך).

אולם הבטחת הקבלן לא מיושמת כיוון שבמדינת ישראל אם מבטיחים אבל לא מבטיחים לקיים אז זה לא נחשב להבטחה..., לכן הקבלן עדיין לא השלים את הפיתוח הסביבתי.

מנכ"ל משרד הפנים התנה את הסכמת המשרד לפתוח את הכביש במתן ערבויות כספיות מהקבלן להבטחת ביצוע העבודות.

הקבלן סירב, הוגש בג"ץ והכביש נשאר סגור.

מזרח תיכון כבר אמרנו?

אוקיי לגיטימי הכל טוב ויפה,

אבל אמרו לפני חודש וחצי שישלימו את כל העניינים הנ"ל ושום דבר לא קורה בינתיים...

מעצבן לראות כביש סגור, במיוחד את זה שיכול לקצר לי את הדרך לממלכת החומוס של ישראל (אבו גוש)

נ.ב.

אני עושה חומוס יותר טעים, אנחנו הולכים לשם רק בגלל הנרגילות..

Polo 2012

פורסם

היה דיון בעתירה עצמה בבית המשפט לעניינים מינהליים-המחוזי בירושלים ומחכים לפסק דין.

רוב הסיכויים שפסק הדין יחזור על ההחלטה שנתנה צו זמני לעיכוב פתיחת הכביש.

לפי הוראות תוכנית המתאר ברור שלפני פתיחת הכביש צריך להשלים את השיקום הנופי,

ומדובר בעבודה שתיקח בערך חצי שנה..

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

לפי דעתי יש מפגע בטיחותי עוד לפני שמשתלבים לכביש החדש.

התקינו שלטים מוארים שבהם יש חצים ירוקים המצביעים על נתיבים מיד אחרי הרמזור ברמות אלון (שכונה בין צומת הגבעה הצרפתית לבין שכונת רמות). בלילה, כאשר הרמזור בצומת אדום, החצים הירוקים של השלטים מאוד מבלבלים. גם ככה הירידה וחוסר הראות (בגלל העיקול) מסכנים את הנהגים, עכשיו יש גם את השלטים האלה.

אותי אישית השלטים האלה משכו את תשומת ליבי וכמעט נוצר מצב לא נעים עם רכב שעמד לפנים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יש לי מקורבים בעיריית י-ם, והם אמרו לי שהכביש לא ייפתח כל עוד ה"ירוקים" עלק, יירדו מהניין ל"הצלת שמורת טבע בכביש מס'9".

"ירוקים"! נמאסתם!

ושאלה לסיום התגובה הנוכחית:

מה יותר פוגע - עומס של מכוניוץ ,המשחררות רעלים בלתי קונבנציונליים בעליל, עומדות במקום אחד, ואז יש זיהום אויר למעלה מן הרגיל? זו אפשרות א'.

אפשרות ב' - לעבור על איזו חורשה קטנה, ולא יהיה זיהום אויר מאסיבי, ואנשים יחיו יותר טובף זה יקל על אנשים, ואת ה"חיות" יהיה אפשר להעביר לכנסת...:-D

פורסם
".

"ירוקים"! נמאסתם!

אני אוהב מכוניות לפחות כמוך, אותי הכביש ישרת מאוד (מבשרת).

בכל זאת - הירוקים צודקים. רכב זו אהבה וזה חשוב, אבל גם ערכי הטבע והנוף חשובים.

צריך לבוא בטענות אל הקבלן (נדמה לי שחברת מוריה) שמזניח את התחיבויותיו, מצפצף על כולם ומסרב להפקיד ערבות להבטחת ביצוע העבודות.

אל תתבלבל - אלה שדורשים מהקבלן לקיים את אשר הבטיח הם הטובים בסיפור הזה ולא הרעים.

פורסם
אני אוהב מכוניות לפחות כמוך, אותי הכביש ישרת מאוד (מבשרת).

בכל זאת - הירוקים צודקים. רכב זו אהבה וזה חשוב, אבל גם ערכי הטבע והנוף חשובים.

צריך לבוא בטענות אל הקבלן (נדמה לי שחברת מוריה) שמזניח את התחיבויותיו, מצפצף על כולם ומסרב להפקיד ערבות להבטחת ביצוע העבודות.

אל תתבלבל - אלה שדורשים מהקבלן לקיים את אשר הבטיח הם הטובים בסיפור הזה ולא הרעים.

אני לא מתבלבל. אני יודע שהם הטובים, אבל מה יקרה אם חורשה קטנה תלך לטובת כביש שייקל על הנהגים את החיים???? לא שלא אכפת לי מהטבע, אני מת על הטבע, אני כל שבת או כל מתי שיותא לי אני בטבע, אבל דחילק! חורשה של כמה מטרים?? גם קבלן חברת "מוריה" הוא כלב לא קטן....

פורסם

שמוליק - שם השכונה הוא רמת שלמה ולא רמות אלון (אם אני לא טועה..).

שיפתח כבר הכביש, יחסוך לכולנו הרבה פקקים בבוקר.

חוצמזה, בזמן האחרון אני ממש שמח משיפור תשתית הכבישים בירושלים, רואים שיש השקעה. רק אני לא מבין מה ההגיון בלסלול כביש ואז אחרי שבוע להרוס אותו שוב (ע"ע רחוב הלל, ודרך בית לחם שנסללו ונהרסו כבר 213457908 פעמים מתחילת השנה)..

פורסם

תשתית כבישים בירושלים? שיפור? מצחיק מאוד.

אני מכיר כבר את כל הבורות והמפגעים בכבישי ירושלים בעל פה, הכבישים נראים כמו העיריה.

פורסם
אבל מה יקרה אם חורשה קטנה תלך לטובת כביש שייקל על הנהגים את החיים???? ..

החורשה כבר הלכה וצופתה באספלט...

כל מה שהירוקים מבקשים זה להציל את המסביב.

פורסם
החורשה כבר הלכה וצופתה באספלט...

כל מה שהירוקים מבקשים זה להציל את המסביב.

מה יש כבר מסביב? כמה עצים?? אז שמוריה תשקיע בטיפוח של המסביב... כל העסק הזה עלה יותר מ-20 מליון שקל או דולר, אני כבר לא יודע עם המדינה הזאת, אז הוא יכול להשקיע עוד כמה מאות אלפי שקלים או דולרים, כדי להשקיע במה שהוא לא הרס כבר...

פורסם

כמו ששמוליק ציין, הכניסה לכביש מכוון רמת שלמה זועתית.

לא יאומן באיזה צורה בנו שם את ההסתעפויות וההשתלבויות.

אתה נוסע על כביש דו מסלולי שלפתע זז ימינה ובנתיב שהיית עד לפני שניה מופיע נתיב חדש שמוביל למנהרה.

כמובן שאתה חיב לשבור ימינה ומה תעשה אם זה שבנתיב הימני (אם אתה בשמאלי) גם גלש לשמאלי שלך?

פורסם
כמו ששמוליק ציין, הכניסה לכביש מכוון רמת שלמה זועתית.

לא יאומן באיזה צורה בנו שם את ההסתעפויות וההשתלבויות.

אתה נוסע על כביש דו מסלולי שלפתע זז ימינה ובנתיב שהיית עד לפני שניה מופיע נתיב חדש שמוביל למנהרה.

כמובן שאתה חיב לשבור ימינה ומה תעשה אם זה שבנתיב הימני (אם אתה בשמאלי) גם גלש לשמאלי שלך?

זה גרוע יותר משאתה מתאר בגלל שבערך באותו הזמן הכביש מתרחב ומי שבנתיב הימני ביותר ומגלה שהוא צריך לזוז נתיב אחד שמאלה (כדי להשתלב בכביש שממשיך ישר לרמות / למלחף שמשתלב עם בגין במקום לפנות ימינה לכיוון עטרות) ובמקביל מי שמגלה את "המפגע" של הכביש החדש בנתיב השמאלי נאלץ לעבור לנתיב שמימינו ואז יוצא שמי שנמצא בנתיב ה"אמצעי" פתאום מתפרצים לו באותו הזמן פחות או יותר מימין וגם משמאל לתוך הנתיב.

• תוכן חדש...