Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משער שאלה שמשוטטים בפורום הזה טורחים גם לעבור בynet/רכב, אבל אם מישהו פספס:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3420557,00.html

ידידי, אכן טרחתי לבדוק, שים לב שזה היה לפני יותר מחודש וחצי, נמאס לי כבר לחכות לזה!

אני תמיד נוסע כפול דרך כרגע בלי הכביש הזה, פשוט בושה!!!

Polo 2012

פורסם

זה לא היה לפני חודש וחצי

זה היה שלשום.

זה הפסק דין.

מוריה חייבת להשלים את מה שניסתה לחסוך לעצמה ע"י קומבינות ושחיתויות בעיריה - כמו שאמר השופט.

"התנהלות חברת מוריה היא שגרמה בסופו של דבר לאי פתיחת הכביש, וחמת הנהגים התקועים בפקק ראוי שתופנה אליה, ואל מי שסייע לה בהתנהלות זו בעיריית ירושלים"

ומי משלם את המחיר וגם את הקנס?

ראשי מוריה?

הרי זו חברה ציבורית והקנס שכביכול מושת עליה יוצא מהכיס שלי ושלכם.

לכן - יכול הדובר שלהם לומר:"מוריה מקווה כי משרד הפנים ישלים במהרה את ביטול הסעיף הבירוקרטי שמונע את פתיחת הכביש"

אתם מבינים?

הם חתמו על הסכם ולא רוצים לעמוד בו ועוד בחוצפתם הרבה, רוצים שיבטלו את הסעיף שהם עצמם חתמו עליו.

גנבים מושחתים ורמאים.

מה חדש?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקהל הנוסעים והנוסעות!

כביש 9 נפתח!!!!!! כולי התרגשות ובחיי שאני לא צוחק...

מזל טוב!! בשעה טובה ומוצלחת!!!

נ.ב.

אני פשוט חייב להגיד את זה...

כביש 9 תעשה לי נתיב!!! (בדומה ל"תעשה לי ילד")

Polo 2012

• תוכן חדש...