Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

‏28/06/2007

מכתב פתוח למר אגמון, מנכ"ל דלק מוטורס

הנה מנשר לעיתונות האירופאית שפורסם מטעם הנהלת מאזדה-אירופה

MX-5: The Cult Roadster

Mazda Press

10 October 2005

Only 16 years old and already a classic, with a cult following as well, Mazda MX-5 is a unique phenomenon. In November 2005, the third generation of the best-selling Mazda MX-5 will hit showrooms in Europe.

Don’t miss the next two installments for an exclusive look behind the scenes at how developers updated the new Mazda MX-5 for the 21st-Century.

The Cult Roadster

• Best-selling open two-seater sports car of all time, entered into the Guinness Book of World Records since 2000

• Over 710,000 sold since 1989, nearly 200,000 in Europe

• The cult roadster with a global fan following, also an affordable entry-model for motor sports.

The Mazda MX-5 also has a global fan following and there are over 200 MX-5/Miata fan clubs worldwide. In the USA alone there are 132 such clubs, according to the website www.miata.net, and there are 15 more in Canada. The German website www.MX-5.de lists 28 clubs, and numerous smaller groups of fans with only a few members can surly be added to this total. The UK MX-5 Owners Club says that it has a membership of 4,450 members. Using these figures as base, Mazda estimates that across Europe there are at least 10,000 friends of the Japanese roadster who are members of a Mazda MX-5 organization. And all of them can gather for a chat any time on the www.MX-5.com website.

זה מדהים ולא ברור מדוע, אבל ככל הנראה יבואן מאזדה בישראל הוא המשווק היחיד בעולם שמחרים בצורה מופגנת את קבוצת הלקוחות הנלהבת ביותר שלו! מוזרה יותר העובדה, שככל הנראה יבואן מאזדה בישראל הוא משווק מאזדה היחיד בעולם שמסרב למכור לקהל האוהדים שלו אביזרים מקוריים להתקנה ברכב שהוא מייבא.

כל יצרן רכב מתגאה במועדוני המעריצים של המותג שלו. כל יצרן רכב היה מתגאה במאות מועדוני חברים נלהבים המשבחים ומקלסים בכל פה את תוצרתו. מאזדה יודעת להעריך את קהל האוהדים שלה - בכל רחבי העולם תומכת מאזדה באופן רשמי וגלוי במועדוני הרכב שלה, במיוחד במועדוני MX-5 או Miata . בצפון אמריקה, למשל, יכול כל מועדון לפנות להנהלת מאזדה דרך ערוץ תקשורת מיוחד ולקבל ערכת תמיכה בצורת אביזרי פרסום, דגלים, שלטים וגם השתתפות כספית בארגון אירועי אוהדים. מאזדה שולחת נציגים לארועים המוניים אלה ומשתתפת באופן פעיל באירועי ספורט מוטורי ותומכת באוהדים באמצעים וייעוץ טכני.

בכל רחבי העולם יכול הצרכן לקבל קטלוג אביזרים מקוריים, לרכוש אותם ולהתקין אותם להנאתו באוטו שהוא אוהב, לשיפור הניהוג ולהעצמת חוויית הבעלות.

מה קורה כאן? כלום. ולא סתם כלום - "כלום" בכוונה תחילה... כמדיניות עסקית!

אני נמנה על הנהלת מועדון הרודסטרים הישראלי, המאגד למעלה מ-60 חברים בעלי מאזדה MX-5 לדורותיה, עם אתר ופורום חברים פעיל ועשיר במידע, פעילויות חודשיות קבועות של טיולים ברחבי הארץ, מפגשי חברים והשתתפות באירועי ספורט. פניתי לתומי למחלקת השירות של דלק מוטורס בבקשה להיפגש עם מר יואב חפץ, סמנכ"ל לשיווק.

רציתי להציג בפניו את חבורת המעריצים הנלהבים ביותר של המותג שהוא משווק. רציתי להציע לו לפרסם אותנו באתר שלכם, כמקובל באתרי מאזדה בעולם. רציתי להציע לו סיוע בקידום מכירות מאזדה MX-5 באמצעות העמדת ערוץ ישיר אל האוהדים. רציתי לבקש ממנו שימנה איש קשר טכני למתן תשובות לבעיות הטכניות המיוחדות האופיינות לרכב זה. רציתי לבקש ממנו תמיכה בארועי החברים, כמקובל ברחבי העולם על פי הצהרת הנהלת מאזדה. רציתי להציע לו תמיכה של חברי המועדון בתחום השילוב החברתי של דלק מוטורס – בתחומים חברתיים בהם לדלק מוטורס יהייה עניין לקדם, כגון- קריאה משותפת לנהיגה אחראית, למלחמה בתאונות דרכים, לספורט מוטורי וכד'. רציתי להודות לו באופן אישי על האושר שהוא גרם ל- 450 בעלי מאזדה MX-5 בישראל.

לכאורה, היה אמור מר חפץ לקפוץ על המציאה. הנה, נציג קבוצת 450 הלקוחות הכי נלהבים מהמותג שלו, הנה נציג בעלי הדגם המקדם ביותר את המותג שלו בישראל, הנה נציג החבורה שהקימה את המסגרת החברתית שבתוכה פועלת קבוצת הלקוחות ללא כל תמיכה וללא השקעה מצד היבואן - מבקש להיפגש. מה כבר יכול היה מר חפץ להפסיד בפגישה עימי? חצי שעה מזמנו? עלות של כוס מים קרים?

אכן, ראוי לציין שבקשתי נתקבלה בצורה אוהדת יוצאת מהכלל ע"י גב' איריס קירשנבאום, ממחלקת שירות לקוחות של דלק מוטורס. איריס ציינה בהתלהבות שראתה את שיירת המיאטות שלנו באחד מהטיולים שלנו בגליל, היא ציינה לשבח את האתר ואת ההתארגנות שלנו ואמרה שקרוב לודאי שמר יואב חפץ ישמח מאד להיפגש עמנו. היא אף לקחה על עצמה את המשימה לפנות אליו בשמנו.

אך מה מאוכזבת הייתה איריס משנאלצה לדקלם באוזני את תשובתו הרשמית של המשווק הראשי של חב' דלק מוטורס, יבואנית מאזדה בישראל-

"מר יואב חפץ איננו מעוניין להיפגש עימכם, כי כפי שאין דלק מוטורס תומכת במועדון מאזדה 3, כך אין היא תומכת גם במועדון מאזדה MX-5 . בהתאם למדיניות החברה, אין עושים איפה ואיפה בין הלקוחות".

לשאלתי, "האם אתם מודעים לכך שאתם היבואן היחיד בעולם של מאזדה שנוהג כך?" היא השיבה לי במפורש- "הצגתי בפני מר חפץ את המידע הזה, הוא ידוע לו, אך הוא לא שינה את תשובתו".

מר אגמון, לכשיקום מועדון הלקוחות של מאזדה 3, אל תשכח לקרוא לי... הרי לא עושים איפה ואיפה בין הלקוחות.

=============

הפרטים שלי אצל גב' איריס קירשנבאום, היא יודעת כיצד להשיג אותי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כשמישהו מקובע על MORE OF THE SAME עם המשפחתיות שלו לציי ליסינג, וה"עסק דופק" גם בלי התערבות או פעולה יזומה מצידו, אתם מטרד.

אתם נופלים לידיו כפרי בשל, אבל הוא עסוק בקטיף תפוחים, והתעסקות נוספת בתפוזים רק מכבידה עליו.

חבל מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בושה פשוט בושה.

אל תשכח גם את מועדון מאזדה ישראל,שחלקחכם רשומים גם בו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני הייתי מציע לך לדלג על המדרגה הזאת ולפנות ישירות להנהלת מאזדה העולמית.

אם היצרן באמת תומך בלקוחותיו כפי שאתה מציג את זה כאן - אתה עלול לזכות בתמיכתו, ומנכ"ל דלק עלול לזכות בנזיפה (או שאני חי בלהלה-לנד).

וכמו שרז הציג את זה:

המיאטה מעניינת אותו כמו הגרביים של שבוע שעבר - הוא עסוק בלספור כמה אלפי 3 ו6 הוא מכר לניו קופל וכמה לאלבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למען האמת לא ציפיתי ממנכ"ל להתנהגות כזאת, בין אם מעניין אותו מועדוני מעריצים ובין אם לא. המינימום שיכל לעשות זה להקשיב, אולי כן יכול להיות משהו שיעזור לו, אבל הוא אפילו לא ניסה.

פורסם

כדאי מאד ליואב חפץ להזכר מה קרה ליפנאוטו יבואני סובארו,שבזמנים הטובים העמידו מכוניות נעולות(!)באולם התצוגה.

מובן שנסיעת מבחן הס מלהזכיר,שלא לדבר על חצי שנת אחריות על המכונית.

עד שתמו ימי הליאונה בסוף 93',מיצובישי מכרו יפה והגיעו שאר היפניות,וסוכנות יפנאוטו עמדה בשיממונה.

אז ניזכרו שם להתחיל להיתייחס ללקוחות שמהם הם חיים,החלו לייבא את האימפרזה טורבו וסייעו מאד בהקמת מועדון פעיל.

תמיד צריך לזכור שלא לעולם חוסן,והלהיט של היום זה הסוס המת של מחר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני הייתי מציע לך לדלג על המדרגה הזאת ולפנות ישירות להנהלת מאזדה העולמית.

אם היצרן באמת תומך בלקוחותיו כפי שאתה מציג את זה כאן - אתה עלול לזכות בתמיכתו, ומנכ"ל דלק עלול לזכות בנזיפה (או שאני חי בלהלה-לנד).

וכמו שרז הציג את זה:

המיאטה מעניינת אותו כמו הגרביים של שבוע שעבר - הוא עסוק בלספור כמה אלפי 3 ו6 הוא מכר לניו קופל וכמה לאלבר.

הנה המכתב ששלחתי בשעתו למאזדה יפן, מאזדה אירופה ומאזדה ארה"ב. זה המכתב לאמריקאים, אבל הנוסח היה זהה.

האם מיותר מלציין שלא נעניתי מיפן וגרמניה? האמריקאים החביבים הפנו אותי בחזרה אל ... דלק מוטורס... :-P

Dear Sirs,There are some 450 Mazda MX-5 roadsters in Israel . We have organized ourselves in a club called The Israeli Roadster Club. It is the sole MX-5 owners club that exists! We have over 60 members. You are welcome to visit us at our official site http://www.roadster.co.il (in Hebrew).However, we have a problem with Delek Motors, Mazda importer in Israel . Despite polite pleas for help and support, we have received total disregard to our club and activities. As manager of the club, I implore you to hand out your help and support us. I know that the Zoom-Zoom Box in intended solely for US clubs, but please, help us and send us one also. We would appreciate your support very much.In the name of your Zoom-Zoom friends in Israel ,www.roadster.co.il

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בדיוק מה שרזמל כתב.

מה הוא צריך להתעסק בשיווק ולעבוד קשה ? למה להשקיע ולטפח לקוחות נאמנים שיש מכירות על הכיפק לליסינג בלי להתאמץ בכלל ? הם לא חיים מהשוק הפרטי ולא נראה לי שהוא מעניין אותו בכלל.

אני הייתי פונה לעיתונות הרכב, בשאיפה שלחץ תקשורתי ישנה את המצב - הם גם אוהבים סיפורים עסיסיים כאלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זה יחזור אליו כאשר הוא יציג שהוא תומך בכם אם בכלל יעשה את זה. חברות אחרות תומכים במועדונים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

את דלק מוטורס מעניין למכור מכוניות.

הם ימכרו מיאטות עם ובלי מועדון.

הם ימכרו מאזדה 3 להמונים, ירוויחו הון עתק ויהיו היבואן המצליח בארץ גם בלי שכמה עשרות חבר'ה יציקו להם בבקשות מוזרות שקשורות למכוניות שלהם.

עצוב אבל נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה שינויים קטנים בחוקי הליסינג והתאמת המס לנהוג בשוק, ודלק מוטורס קורסים.

אומנם מעט מוגזם, לא קריסה, אבל סטירה מצלצלת הם יקבלו.

ואז... הו אז...

אדון פריים, תכין את הישבן, ליקוקים יגיעו.

כל חברה שהרימה את האף יותר מדי, חטפה.

סובארו, כמו שאמרו בשנות השמונים.

מיצובישי (לא באשמתם, היצרן נקלע לקשיים).

פולקסווגן עם יחס מזעזע ומחירים בעיתיים (רק עכשיו מתחילים להתעורר שם).

פיז'ו בקרוב (שוב, בגלל היצרן ששכח מה זה לייצר מכונית מעולה [205 ואחריה 206] ולהיט).

אולי דלק מוטורס בקרוב.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

דלק מוטורס?

הצחקת אותי. אף פעם לא ראיתי יבואן שעושה שירות כל כך רע למותגים שלו, בשום תחום. וזאת למרות ההצלחה במכירות.

כשמישהו באלימפוס שם ייפול לאדמה, תשאל אותו למה אי אפשר לקנות בישראל:

מזדה ידנית.

מזדה 2.

מזדה 3 ו 6 MPS.

מזדה 6 סטיישן.

פורד פוקוס ST.

פורד מונדיאו ST.

פורד פוקוס 1800.

פורד פוקוס 2000 ידנית.

מונדיאו עם מנוע שונה מ-2000 או ידני.

פורד פיאסטה.

פורד FUSION.

פורד טורניר כלשהו (פוקוס או מונדיאו סטיישן).

פורד פוקוס C-MAX.

פורד S-MAX.

פורד KA.

פורד פוקוס קבריולט.

רוב המכוניות ברשימה הן מכוניות מעולות שהייתי ממליץ עליהן להרבה אנשים. אבל אי אפשר לקנות אותן. למה? כי גיל אגמון החליט שאי אפשר.

דבר נוסף: דלק מוטורס היו היבואן האחרון בארץ שהעלו אתר אינטרנט לאויר. אני זוכר שלפני כמה שנים רציתי לבדוק מחיר או מפרט של רכב כלשהו, ונדהמתי שאין ליבואן אתר. מאפיין את הזילזול שלהם בלקוחות.

אני מחכה ליום שהם ייפלו, כי יש להם חלק נכבד בדלילות המגוון של המכוניות בכבישי הארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...