Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 לפגו 306 שנת 96 לגבי המחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב חדש פגו 306 שנת 96 עם 180 אלף ק"מ שרכשתי לפני כשבוע.

אני מעוניין להכניס אותו למוסך לא מורשה ומעוניין לקבל את חוות דעתכם לגבי המחיר שהציעו לי.

החלפת רצועת טיימינג(אומר שזה מסובך ולוקח הרבה זמן להחליף)+פלגים+פילטרים+שמן מנוע+פירוק 4 גלגלים לבדוק ברקסים.

המוסך דורש 1000-1200 ש"ח.

לפי דעתי נראה לי המחיר לא הגיוני אבל אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחיר לטיפול הנ"ל.

בנוסף אשמח לקבל המלצות למוסכים באזור חיפה(עם או בלי הצעות מחיר לטיפול הנ"ל)

תודה מראש

יוסי

פורסם

אם זה מסובך לו מידי תחליף מוסך !

אני לא הייתי קונה תשובות כאלו.

החלפת חגורת טיימינג+ מחזירי שמן במוסך שאינו מורשה היבואן אמורה לעלות באיזור ה-700 ש"ח כולל חלקים (אלא אם חלקים של פיג'ו יקרים יותר מיפניות),וזה כולל חלקים ולא כולל מע"מ.

טיפול 10000 כולל פירוק גלגלים ובדיקת בלמים ללא החלפת בלמים לא אמור לעלות יותר מ-300 -350 ש"ח.

בלמים קדמיים כולל עבודה - לא יותר מ-200 - 250 ש"ח.

בלמים אחוריים (אם יש צורך- לא יותר מ-350-400 ש"ח).

אין לי מושג מה כוללת הצעת המחיר שלו אבל בערך אילו המחירים שאנשים משלמים (כמובן לא במוסכי "גנבי" החברה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מר אנקונדה יקר,

לא ציינת את נפח המנוע של הרכב וחבל, אבל בגדול המחיר נראה סביר למדי, ובלבד שהעבודה כוללת גם משאבת מים ומותחנים.

לדעתי לא הבנת נכון את המוסך. העבודה על הטיימינג אינה מסובכת, היא פשוט מסובכת יותר מהחלפת שמנים רגילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המוסך אמר שהיא אינה מסובכת אך לוקחת יותר זמן.

הנפח מנוע של הרכב הוא 1400

פורסם

לזה שהגיב שתי תגובות מעלי,אם תקרא טוב תבין ש- 350-400 ש"ח עולה החלפת בלמים אחוריים אם צריך ,רק אם צריך !

בדיקת הבלמים כולל פירוק 4 גלגלים בבדיקה נכנס במחיר של טיפול 10,000 שוטף (עבודה,ללא החלפת חלקים)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע לי סביר ביותר, אלו בערך המחירים אותם שילמתי עבור הטיפולים לרכב שלי (מנוע 1600).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...