Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי לנסות לעשות קיקפאנלים עם פיברגלאס, בחיפוש אני מוצא כבר יותר מדיי דברים, אבל לא רשום בדיוק איזה חומרים צריך ומאיזה חנויות אפשר לקנות.

אשמח לכל עצות - ממה להזהר, מה כדאי לעשות, כמה זמן, ואיך.

אשמח להדרכה בכללי על פיבר, או אם אפשר ספציפית לקיקפאנלים.

ראיתי פעם מדריך שמסביר בדיוק איך עושים קיקפאנלים, בעברית, עם כל החומרים, לא זוכר באיזה אתר זה היה, אם מישהו יודע - אשמח אם תשתפו אותי.

עוד דבר - באיזה גודל אני אמור לעשות את הקיקים? (קומפוננט 6.5)

תודה מראש

אלעד

פורסם

אתה שאתה נמצא כאן כל כך הרבה זמן. לא עשית חיפוש. כי הנושא יחסית נטחן דק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מי אמר שלא עשיתי חיפוש? :-)

תקרא בהודעה שלי, בגלל שהנושא נטחן כבר יותר מדיי, אני לא מוצא מה שאני מחפש.

כמו המשפט - מרוב דובים לא רואים את היער או משהו כזה.

בחיפוש גם מצאתי קישור לאחלה פורום על פיבר באנגלית, הבעיה שכל החומרים כתובים באנגלית, ואין לי מושג מה השמות שלהם.

אני זוכר שמישהו פה בפורום עשה פיבר לטווטרים ותיבות לקומפוננטים ורשם בדיוק את כל החומרים והשלבים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא כי שאני רושם פיבר יש איזה 1000 טופיקים.

ולצערי הFAQ למטה כרגע, כך שגם את זה אין.

אם בכל זאת אף אחד לא יכול להשקיע 2 דקות ולרשום חומרים, אין לי שום בעיה להשקיע את ה10 דקות בחפירה בחיפוש. זה לא יהרוג אותי, ועכשיו שאני חושב על זה, אתה די צודק. אני סתם עצלן שמחפש קיצורי דרך :-).

עריכה: אני מתבייש לעצמי - פשוט עשיתי חיפוש לא יעיל.

עכשיו מצאתי מה שחיפשתי. תודה לכולם :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...