Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא דיברתי באופן כללי.

גם אין לי חברת ביטוח ואני בטוח שהן צריכות לשפר את השירות שלהן, היחס והמחירים.

אני רק אומר שאסור לבלום באופן אוטומטי! לא בשביל כלב או חתול (גם אם זה היה שלי) וברור שאם זה ילד קטן התמונה משתנה

כי לדעתי חיי חתול או כלב לא שווים כחיי ילד ובשביל ילד שווה לקחת את הסיכון שבעצירה פתאומית.

ולדוגמה מנגד, מה היה קורה אם ברכב של הנהגת העוצרת או של זאת שנכנסה בה היה ילד קטן ללא חגורה? (לצערי זה קורה הרבה כי לא קל לקשור ילד מתנגד, אבל אל תתחילו להתעסק בזה)

במקרה כזה הוא היה עף לשמשה הקדמית וככל הנראה מוצא את מותו בגלל פאקינג חתול!

ברור שכל מקרה לגופו וברור שיש מקרים ששווה וצריך לעצור באופן הכי מיידי שאפשר אבל לא במקרה הזה.

במקרה הזה העו"ד של חברת הביטוח צודק (קורה לפעמים).

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי, ואם באת לעצור בפתאומיות, וראית שמדובר בחתול, ולמעשה מדובר בילד שהתחפש לחתול - אז לא תעצור?

בלימה פתאומית כשמה כן היא - פתאומית, בה האדם בולם במהירות וללא בדיקה של השטח, מה לעשות כך הם פני הדברים.

אתה לא יכול לתת לחברת הביטוח את היכולת לקבוע מתי היא מוצדקת ומתי לא, הביטוח צריך לכסות אותך בכל מקרה. נקודה.

מחר הם יחליטו שמי שיעשה תאונה באמצע דריפט לא מכוסה. נו באמת... אז בשביל מה אנחנו משלמים ביטוח?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אוסיף ואומר - ולמה שיהיה לך בכלל ילד קטן באוטו שלא חגור בחגורת בטיחות? זה הרי יותר חשוב מלא לעצור עצירה פתאומית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני לא דיברתי באופן כללי.

גם אין לי חברת ביטוח ואני בטוח שהן צריכות לשפר את השירות שלהן, היחס והמחירים.

אני רק אומר שאסור לבלום באופן אוטומטי! לא בשביל כלב או חתול (גם אם זה היה שלי) וברור שאם זה ילד קטן התמונה משתנה

כי לדעתי חיי חתול או כלב לא שווים כחיי ילד ובשביל ילד שווה לקחת את הסיכון שבעצירה פתאומית.

ולדוגמה מנגד, מה היה קורה אם ברכב של הנהגת העוצרת או של זאת שנכנסה בה היה ילד קטן ללא חגורה? (לצערי זה קורה הרבה כי לא קל לקשור ילד מתנגד, אבל אל תתחילו להתעסק בזה)

במקרה כזה הוא היה עף לשמשה הקדמית וככל הנראה מוצא את מותו בגלל פאקינג חתול!

ברור שכל מקרה לגופו וברור שיש מקרים ששווה וצריך לעצור באופן הכי מיידי שאפשר אבל לא במקרה הזה.

במקרה הזה העו"ד של חברת הביטוח צודק (קורה לפעמים).

לסלי

ואם כאשר תעשה בלימה פתאומית כאשר הילד ירוץ לכביש ומאחורייך יש משאית דלק שתסתה מהכביש ותיתנגש בבית ספר ותתפוצץ ותתחיל מלחמת העולם השלישית ובני האדם יכחדו והחתולים ירשו את העולם ויתחילו לייצר יונדאי גטסים בכמויות וישבטו גנטית בני אדם משרף של עצים ויכריחו את בני האדם לנהוג בגטסים....

פורסם
אני אוסיף ואומר - ולמה שיהיה לך בכלל ילד קטן באוטו שלא חגור בחגורת בטיחות? זה הרי יותר חשוב מלא לעצור עצירה פתאומית.

+1

ואוסיף ואומר על זה שאדם שאנו חוגר ילדים קטנים אנו ראוי שיהיו לו ילדים , כי הוא לא שומר עליהם , לאדם כזה מגיע כול עונש שלא יהיה שישיתו עליו

בברכה יהודה

פורסם

אם תשמור מרחק מספיק מהרכב שלפניך, גם בכביש מהיר תוכל לבלום בלי לפגוע באף אחד.

וכן אפשר לבלום אם חתול קופץ לכביש.

מה יקרה אם תנהג מאחד מכבישי הצפון ויופיעו לך עגל על הכביש? גם אז לא תבלום? או שתאלץ לבלום כי זה בעל חיים גדול יותר והוא עלול לסכן אותך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ועם החתול היה עובר בכביש מהיר?? גם אז צריך לדפוק ברקס בפיתאומיות??

כביש מהיר כחלק מהגדרתו הוא מגודר בצורה שתמנע מבע"ח (כולל אנשים) להכנס אליו

לסלי, אין שום סיבה שבעולם שהרכב שמאחוריה לא ישמור מרחק

גם אם אני החלטתי לבלום בלימת פתע באמצע הנתיב בלי שום סיבה נראית לעין, הרכב שמאחורי חייב לשמור על מרחק שיאפשר לו עצירה בטוחה

בכל מקרה אחר הוא אשם, כל כך פשוט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כביש מהיר כחלק מהגדרתו הוא מגודר בצורה שתמנע מבע"ח (כולל אנשים) להכנס אליו

לא ממש נירא לי שכך הדבר. בכל נסיעה אני רואה כמה חתולים דרוסים בכביש מהיר. בני אדם לא ראיתי עדיין, אבל זה בטח בגלל שמנקים אותם יותר מהר.

פורסם

ספר תיאוריה כבר יש לך?

מה יותר פשוט מלפתוח אותו? אפילו שם מופיעה ההגדרה של דרך מהירה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דרך מהירה

דרך שאיננה דרך עירונית ויש בה לפחות שני כבישים המיועדים לתנועת רכב מנועי בלבד.

בכל אחד מהכבישים אלה יש לפחות שני נתיבים לאותו כיוון נסיעה.

בין הכבישים יש שטח הפרדה(מיפרד).

בדרך מהירה אין צמתים,אין תחנות אוטובוס או מקומות עצירה אחרים,אין מפגשי מסילת ברזל ואין אליה גישה מדרכי עפר וגדרות מותקנות לאורכה בשני צידיה למניעת כניסה של הולכי רגל או בעלי חיים.

בכניסה לדרך מוצב תמרור המורה על כניסה לדרך מהירה.

מתוך ספר ללימוד הנהיגה 2007

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...